עבור לתוכן

הרכב החלומות

Featured Replies

פורסם

יותר טוב שהייתי לוקח את כל הזבל הכבד מטאל וכל שאר החרא של הפריקים ומחלק לשתי חמשיות? (מי שאוהב את זה, אל תתחילו עכשיו. עניתי לו כמו שהוא כתב זה הכל).

זה המוזיקה שאני אוהב, אתה אוהב משהו אחר? תרכיב ממנו להקה, או שתסתום.

nah, אני מעדיף לדבר.

אני נראה לך פריק? ראית אותי פעם?

• תגובות 34
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יאללה באלאגן

:2gunsfiring: :anim-jjd: :bash::silly:

פורסם
  • מחבר

nah, אני מעדיף לדבר.

אני נראה לך פריק? ראית אותי פעם?

לא נראה לי.

מה הקשר? בדך כלל מי שהולך נגד המיינסטרים זה הפריקים.....

תמיד כשלהקה מצליחה בענק והופכת למיינסרטים, יש כל מני יצורים כאלה שמתחילים להרדת עליהם כי הם "ממוסחרים" או וואטאבר... זה משגע אותי.

פורסם

לא נראה לי.

מה הקשר? בדך כלל מי שהולך נגד המיינסטרים זה הפריקים.....

תמיד כשלהקה מצליחה בענק והופכת למיינסרטים, יש כל מני יצורים כאלה שמתחילים להרדת עליהם כי הם "ממוסחרים" או וואטאבר... זה משגע אותי.

אני יותר דומה לסטיילסט ממטאליסט.

מטאליקה הצליחה, כמעט מיינסטרים, בין לבין, הדיסק האחרון היה ממוסחר אבל זאת הלהקה הכי אהובה עליי.

ד"א, כמה זמן נראה לך לקח ל-yellowcard להגיע לאיפה שהיא עכשיו? אה כן, יומיים. יום אחד שאבא ישלם למנכ"ל MTV ויום שני להוציא קליפ.

פורסם
  • מחבר

מטאליקה הצליחה, כמעט מיינסטרים, בין לבין, הדיסק האחרון היה ממוסחר אבל זאת הלהקה הכי אהובה עליי.

ד"א, כמה זמן נראה לך לקח ל-yellowcard להגיע לאיפה שהיא עכשיו? אה כן, יומיים. יום אחד שאבא ישלם למנכ"ל MTV ויום שני להוציא קליפ.

או יותר נכון לומר, שבע שנים, חמשה דיסקים (וזה רק הדיסקים המלאים, זה לא כולל כל מני דברים מהצד) והרבה השקעה (כולל כמה החלפות של חברי להקה בתחילת הדרך) ורק עכשיו הם סופסוף מצליחים באמת.

פורסם

אפרופו חלומות הנה חלום אחד שהיה לי בגראז'

>

norm_7CF2B5908F56458D9B86DF11D2E020C4.JPG

norm_523F6ACA4B324FFC87C4B0FE33332D95.JPG

פורסם

סטייליסט ... אהבתי... אתה מאלה שהולכים לסטודיו 41 חחחח

ו YELLOW CARD כול כך לא רואים את מטאליקה ממטר.. למטאליקה חוץ מ 3 שירים שלהם

כול שיר שלהם כול אחד יותר גרוע מהשני ... רק רעש הם עושים רעש רעש ועוד רעש אין שום רגש שום כלום

לעומתם כול הלהקות שצוינו פה ע"י GALZ כול להקה גיבשה את דרכה לבד ושום אבא ושום כסף ושום פרוטקציות לא גרמו להם להצליח אלא רק בזכות עצמם.....

אז תפסיק לזיין תשכל ונראה לי שאתה כבר מאחר למסיבה שלך... :lol: :lol: סטייליסט עלקקק

פורסם

אני וחבר שלי דברנו באייסקיו וחשבנו על הרכב החלומות שלנו (שנינו מתים על פאנק-פופ).

זה ההרכב שלי: (ההרכבים כוללים תופים, באס, גיטרה מובילה, גיטרה שניה, וסולן. אפשר להכניס סולנים שגם מנגנים (כמו טום מבלניק או דריק מסאם בתור גיטרות ואז הם לא יחשבו כסולן-אבל יכולים לעשות קולות רקע).

תופים: travis barker-blink 182

באס: mike dirnt-green day

גיטרה מובילה (וקולות רקע): dave baksh-sum 41

גיטרה שניה: benji madden-good charlotte

סולן: A.j popoff-lit

בגלל שאני אוהב כל כך הרבה להקות אני חייב לעשות גם חמשייה שניה^_^

תופים:  longine parsons-yellowcard

באס: (וקולות רקע): mark hoppus-blink 182 (הוא לא היה אמור להיות פה, יש בסיסטים יותר טובים שאני אוהב, אבל הוא מבלינק, והוא גם נולד ב15 למרץ כמוני...)

גיטרה מובילה: (וקולות רקע): tom delonge-blink 182 (טוב בשלא הכנסתי את כל בליק, אבל הם הלהקה שאני הכי אוהב... כמעט בכל שיר שלהם הגיטרה פשוט ענקית, וזה טום עושה את זה...)

גיטרה שניה: (וקולות רקע... נראה לי כבר יותר מדי): deryck whibley-sum41

סולן: ryan key-yellowcard

מה אתכם?

יאללה נזרוק משהו...

סולן - הסולן של לינקין פארק... הבן אדם פשוט צורח וצורח וצורח וצורח וצורח.. מדהים כמה קול יש לו!

השילוב של daft punk... כי הם פשוט גדולים.

תופים - safri duo... אין אין איןןןןןןןןן עליהם!

וקצת לפסיכודאלי נחמד ברקע... נוסיף את ראז'ה ראם.

את השאר... שימו מה שבא לכם. אבל אלה חובה.

פורסם

1.Astrix

2.Skazi

3.Alien Project

4.Talamasca

5.S.U.N Project

6.Infected Mushroom

7.Hux Flux

8.Rinkadink

9.Xdream

10.Cosma

זה משהו לפנים..

פורסם

משעמם לי אז...

סקסופון: צ'רלי פארקר

תופים: אמממ לאדע...אין לי ממש מתופף אהוב...אז ניקח את המתופף של הלהקה החשמלית של צ'יק קוראה Dave Weckl

בס: ג'אקו פאסטוריוס האחד היחיד והכוסון העולמי!!

גיטרה: פט מת'יני ומייק סטרן

קלידים: צ'יק קוראה

שירה: בובי מקפרין

וחאלס לריב על מי להקה יותר חרא...כל אחד והטעם שלו...  :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

1.Astrix

2.Skazi

3.Alien Project

4.Talamasca

5.S.U.N Project

6.Infected Mushroom

7.Hux Flux

8.Rinkadink

9.Xdream

10.Cosma

זה משהו לפנים..

אם אתה כבר רוצה להיות אדיוט ולהתחכם, תכניס גם את astrel projectoin ו hallucinogen

פורסם
:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם

שים את דרים טיאטר עם ג'יימס הטפילד..תוציא את הקלידן..ותקבל להקה משובחתTM

פורסם

אם אתה כבר רוצה להיות אדיוט ולהתחכם, תכניס גם את astrel projectoin ו hallucinogen

יפגום אולי לא שמתי אותם כי הם על הפנים? תחזור למטליקה שלך... :nono:

פורסם
  • מחבר

יפגום אולי לא שמתי אותם כי הם על הפנים? תחזור למטליקה שלך...  :nono:

לא סובל את מטליקה.

יש להם שיר אחד יפה וגם הוא הרבה הרבה יותר מדי ארוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים