פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אני מחפש חנות מחשבים\צילום בפתח תקוה שיש להם מוצר שחיפשתי ודיברתי איתם לפני כמה ימים ויש להם אותו אבל איבדתי את המספר.אם מישהו יכול לעזור לי... זה ממש ממש דחוף.אם אתם מכירים חנות שיש לה את המוצר הזה (בחנות, לא להזמין!!!) - card reader sandisk compact flash type 1\2 usb 2זה מאוד יעזורבדקתי בהרבה חנויות אבל כולן צריכות להזמין.תודה מראש.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים לא יודע אם זה קשור לפה, אבל בכל מקרה - DealPlus נמצאת בסמוך לפ"ת ויש לה את הקורא כרטיסים של Sandisk.קישורלמה לא להזמין מחנות אינטרנט? אתה רוצה לומר לי שהמוצר לא נמצא במלאי באף חנות?ניסית ב-Zap ? קישור
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים מחבר לא יודע אם זה קשור לפה, אבל בכל מקרה - DealPlus נמצאת בסמוך לפ"ת ויש לה את הקורא כרטיסים של Sandisk.קישורלמה לא להזמין מחנות אינטרנט? אתה רוצה לומר לי שהמוצר לא נמצא במלאי באף חנות?ניסית ב-Zap ? קישורעברתי על כל החנויות בזאפכולם צריכים להזמיןכולל החנות שהבאת לי שכבר התקשרתי וגם הם צריכים להזמין אותו - משהו כמו שבוע
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים התקשרת לכל אחת מן החנויות שם ? אם כן, אז תמתין... : במקום לחפש חנויות ימים שלמים, תזמין בחנות ויגיע אליך בימים הקרובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.