עבור לתוכן

איזו אוזניה לרכוש, HD580 או A900?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שניהן.

דיוע לי שה-HD580 זקוקות למגבר, אך אני רוצה לדעת אם אחבר את שניהם האם הטכניקה יהיו יותר איכותיות ללא מגבר?

ועם מגבר, האם הסנהיזר יהיו יותר איכותיות?

אני כרגע שוקל את אפשרות בניית מגבר לבד, יש לי כבר סכימות ומישהו שיעזור לי במקרה הצורך, אני רק רוצה לדעת האם כדאי לי בכלל להשקיע במגבר.

Anatoli.

פורסם

תלוי במה שאתה שומע ואם אתה אוהב סאונד פתוח או סגור...

אני יותר אהבתי את האודיו טכניקה...סקורפ יותר אהב את ה580 שלו...

פורסם

תלוי במה שאתה שומע ואם אתה אוהב סאונד פתוח או סגור...

אני יותר אהבתי את האודיו טכניקה...סקורפ יותר אהב את ה580 שלו...

פורסם
  • מחבר

מבחינת הסאונד אני מעדיף סגורות, מבחינת הנוחות אני מעדיף פתוחות, אז נגיד שזה לא משחק תפקיד.

בנוגע לסוג מוזיקה אז יש לי מערכת טובה מאוד בחדר שהתאמתי אותה בעיקר למוזיקה רועשת כמו רוק, אלקטרונית, מטאל והיא מתאימה מאוד אפילו לג'אז (למרות שזה לא הכי היה מתוכנן) היא נשמעת טוב חמאוד גם בקלאסית, אבל ממש לא מתקרב לאיכות של שאר הסוגים שאני שומע. לכן הייתי מעדיף אוזניות שיתאימו כמה שיותר לקלאסית, אבל שיהיו כמה שיותר טובות גם בכל שימוש אחר (משחקים, סרטים מדיי פעם, מוזיקה אחרת).

Anatoli.

פורסם

אני יכול להגיד לך שהA900 אלה אוזניות מאוד נוחות. וזאת אולי הסיבה העיקרית שאני מעדיף את שלי על הH580.

לדעתי ה580 קצת לוחצות.. אומנם הA900 לא יושבות "חזק" שזה אומר שלנוע איתם אתה לא ממש יכול כי יש מצב שהם יפלו. אבל שהם על הראש אין לחץ בכלל ובקושי מרגישים את האוזניות.

אתה תמיד מוזמן לבוא אלי לשמוע את האוזניות שלי ואפשר אפילו להפגש במקום כל שהוא שאפשר לשמוע גם את הH580 ושאני אביא את שלי ותשמע את שתיהם ביחד.

שמעתי על חנות בשם "אדר" משהו בתל אביב שהיא מחזיקה הרבה סנהייסר (אולי היא היבואנית? אני לא ממש יודע)

דבר איתי באיציק אם אתה רוצה לארגן את זה

פורסם
  • מחבר

אני ידבר איתך באייסי או בטלפון אחרי זה, יש עוד דעות בנוגע לזוגות הללו?

פורסם

כמו שאמרו כבר, אני מעדיף את ה580 על פני ה900.

הטרבל ב900 היה לי חד מדי וממש מציק אחרי כמה זמן והבאס ב580 היה הרבה יותר פאנצ'י (אם כי בכמות מעטה בהרבה).

ה580 מאוד Laid Back, אם זה הסגנון שאתה אוהב כדאי לך לשקול אותם.

תבדוק גם את הסנהייזר 555\595 שאמורות להיות מעולות עם סגנון צליל שונה מה580 וה600.

פורסם
  • מחבר

ממה שאתה מתאר סביר להניח שאני יאהב יותר את ה-HD580 כיוון שאני פשוט לא מסוגל לשמוע גבוהים ומיד צורמים באוזן. יש מושג איפה אווכל לשמוע מלבד בהדר בתל-אביב?

ד"א, מה דעתכם על הגרדו 225 למשל? או אוזניות של חברות אחרות? (או דגמים אחרים של אותן החברות?)

Anatoli.

פורסם

גם ה580 וגם ה900 אוזניות מאוד "רגועות".

אני בטוח שלא אם ה900 ולא אם ה580 יהיה לך צליל מציק כזה שיש כמו שאתה מתאר.

עכשיו רק באה השאלה איזה צליל אתה יותר תוהב. חוץ מלשמוע את שתיהם אי אפשר לעזור לך הרבה בלהחליט

פורסם
  • מחבר

מסכים, אם תוכל אשמח לסוע איתך לתל-אביב ולהשוות את שלך ל-580 בהדר.

יש הצעות אחרות בתקציב מלבד ה-2 הללו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים