עבור לתוכן

קניית נגן mp3 חדש נושא בכלל לא פשוט חייב עזרה דחופה

Featured Replies

פורסם

או קיי החלטתי אני הולך על נגן mp3 נמאס לי מדיסקמנים נמאס לי מכל החרטא ידעתי דבר ראשון לחשוב על משהו בסדר גודל של 10 ג'יגה

הבעיה היא כמובן הכסף עכשיו חשבתי ללכת על המובו 2 עם ה4 ג'יגה בחשש שלא יהיה לי מספיק מקום למלאו או ללכת על האייפוד מהדור השלישי עם 15 ג'יגה (מהאייפוד אני דיי מפחד מכיוון ששמעתי על בעיות הסוללה) או ללכת על דגם הזן טאצ' עם ה30 ג'יגה של קריאייטיב עכשיו זה התלבטות ממש ענקית

אני מפחד מהאייפוד בגלל נושא הסוללה

אני פוחד מהזן טאצ' בגלל המסך (או שאני פשוט לא מבין איך מעבירים שירים כי לא ראיתי עליו בכלל כפתורים ואני ישר הבנתי שצריך להעביר במסך)

ומהמובו 2 אין לי שום חשש הוא נראה לי נגן בן זונה אין לו שום פאק רציני

עכשיו על מה ללכת יש לי תקציב של עד 1700 בלי להוסיף עוד שקל אלא אם כן אני אחכה כמה חודשים ואקח אייריבר אבל אני ממש רוצה כבר את הנגן

אשמח לקבל תשובות ועצות ומאנשים שיש להם את הנגנים הבאים (במיוחד הזן טאצ') שיכתבו מה לפי דעתם יתרון חסרון וכל דבר אפשרי

לינקים לנגנים המדוברים:

איי פוד מהדור השלישי: http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipode-15&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90

מובו2: http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=nomad40&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69

הזן טאצ': http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen300gtuch&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69

אני מאוד אודה לעונים :silly:

פורסם

זאן טאצ' לייד דה.

לא יודע מזה "המסך" שאתה כל כך מפחד ממנו, אבל בטח שיש על הנגן כפתורים, ומה הקשר בכלל להעברת שירים? אתה פשוט מחבר אותו למחשב עם הכבל usb 2.0 שמגיע עם המכשיר ומעביר שירים =\

מעבר לזה, זה 20 ג'יגה לא 30.

עכשיו, המובו בא עם 4 ג'יגה, ו14 שעות סוללה, הטאצ' בה עם 20 ג'יגה ו24 שעות סוללה.

הוא דיי אונס אותו, בהתחשב בכך שבגלל שהמובו זה טכנולוגיה יחסית חדשה, המחיר שלו בארץ מבזה את כל הקשורים בעניין.

על הפוד אין לך בכלל מה לחשוב. נגן של 8 שעות סוללה לא ראוי שמישהו בכלל ישקול לקנות אותו.

עריכה: אה? שמת לב שהנגן ששמת בלינק זה בכלל לא טאצ'? זה זאן אקסטרה מגעיל וענק, והוא עוד משומש...

וכן, עליו באמת אין כפתורים פחות או יותר...

פורסם
  • מחבר

זאן טאצ' לייד דה.

לא יודע מזה "המסך" שאתה כל כך מפחד ממנו, אבל בטח שיש על הנגן כפתורים, ומה הקשר בכלל להעברת שירים? אתה פשוט מחבר אותו למחשב עם הכבל usb 2.0 שמגיע עם המכשיר ומעביר שירים =\

מעבר לזה, זה 20 ג'יגה לא 30.

עכשיו, המובו בא עם 4 ג'יגה, ו14 שעות סוללה, הטאצ' בה עם 20 ג'יגה ו24 שעות סוללה.

הוא דיי אונס אותו, בהתחשב בכך שבגלל שהמובו זה טכנולוגיה יחסית חדשה, המחיר שלו בארץ מבזה את כל הקשורים בעניין.

על הפוד אין לך בכלל מה לחשוב. נגן של 8 שעות סוללה לא ראוי שמישהו בכלל ישקול לקנות אותו.

עריכה: אה? שמת לב שהנגן ששמת בלינק זה בכלל לא טאצ'? זה זאן אקסטרה מגעיל וענק, והוא עוד משומש...

וכן, עליו באמת אין כפתורים פחות או יותר...

מאיפה אני יכול להשיג את הזן טאצ' עם ה20 ג'יגה בהכי הכי הכי זול שאפשר להשיג

פורסם

ראיתי שהקישורים שלך קשורים לPDA

אני מציע לפני שאתה קונה אצלם לעשות חיפוש בפורום, אפילו באחד השרשורים האחרונים כדי לראות

מה אומרים אליהם, לפני שאתה קונה.

** הכי זול שראיתי את הזן טאצ', זה בזיגזג2000 פשוט תסתכל על הקישור למעלה  ::) , נכון יש יותר זול

אבל הם מקבלים את המוצרים שלהם (קראטיב) מהיבואן הרישמי של קראטיב (אסטרוניקס) וככה אתה יכול

לישון בשקט לגבי האחריות (כל זאת אם אתה מתכוון לקנות בארץ, אם בחו"ל אז התמונה משתנה)

וזה הזן טאצ' (20G בלבד):

קישור

קישור

פשוט דבר יפה (לוקח את I POD) וגם נשמע פצצה.

וזה הזן מיקרו (5G בלבד):

קישור

קישור

קישור

קצת לא קשור, אני יודע, אבל גם כן מכשיר מדהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים