עבור לתוכן

זקוק לעזרתכם- מתלבט בין 2 רמקולים 5.1 למחשב

Featured Replies

פורסם

לאחר בירור וקריאה בפורום ובכל מיני ביקורות, הפער הצטמצם, וכרגי אני מתלבט בין 2 רמקולים.

1. לוגיטק Z640 ב500 שקל

2. קריאטיב T5400 ב700 שקל

האמת הקריאטיב חורג מהתקציב לי.תכננתי להשקיע 500,זה מספיק, אך האם ה 200 שקלים יותר שווים את ההבדל ביניהם?

שימושים- בעיקר סרטים, קצת מוסיקה, לא משחק בכלל משחקים.

כרטיס קול- הכרטיס שבא בלוח ASUS P4C800 E DELUX , הוא כרטיס שתומך ב 5.1. (אולי מאוחר יותר אני יקנה כרטיס אחר)

אשמח אם תוכלו לצטט,וכך להתייחס לשאלות שלי:

1. האם ה 200 שקלים יותר(שהם חריגה) שווים את ההבדל ביניהם?

2. מה איכותי יותר, מבחינת שמיעה, ולסרטים?

3.בלוגיטק ראיתי שיש כפתור MATRIX, שאם לוחצים עליו, שומעים בכל ה 5, גם מוסיקה. האם זה קיים בקריאטיב?אם לא אז מה יש?

4.איזה סאב יותר איכותי וחזק? (מישהו פעם כתב שהוא עובד רק כאשר הוא "צריך" לעבוד, מה הכוונה?)

5.לגבי השליטה- השלט של קריאטיב שולט רק בווליום ובסאב,ראיתי שבלוגיטר יש אפשרויות.

תמונות שונות,מזוויות שונות של קריאטיב:

http://www.herosys.co.kr/item/data.asp?cd_code=0012&item_seq=6464

תודה למי שיכול להתיחס לכל שאלותיי, ולמי שיש אחד מאלה לכתוב לי חוות דעת שלו וחסרונות שמצא בהם.

תודה והמשך גלישה נעימה :)

פורסם

אל תקנה אף אחד מהם קנה AL ATP3

450ש"ח

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום (ה"כנסו בבקשה" מיותר)

פורסם
  • מחבר

אל תקנה אף אחד מהם קנה AL ATP3

450ש"ח

לא קראת את השאלה שלי? :kopfpatsch:

שמעתי שהם טובים אבל לא בשבילי...אני מחפש לסרטים, לכן 2.1 לא רלוונטי, וכל 5.1 יהיו טובים יותר בשבילי.

שאלתי איזה מביניהם.

ואשמח אם מישהו יוכל לצטט ולענות לי על כל שאלה,

תודה

פורסם

צודק לא שמתי לב..

פורסם
  • מחבר

טוב סולח....

מישהו אחר?

פורסם

The T5400 are more quality because of the fact that they have two elements in the front speakers + center, that means that you have two elements (midrange and the highrange), compare to the Logitech that have only midrange, anyway, the Creative will be much better!

פורסם
  • מחבר

נכון צודק.

אבל יש לי "תעלומה" אחת שאני מצפה לפתור, והיא מהווה שיקול עבורי בין אם קריאטיב לבין לוגיטק:

אני עורך וידאו, במקצועי.

יש לי כרטיס עריכה משוכלל, אשר ממנו יוצא AUDIO OUT שהוא חיבור PL קטן, ודרוש כניסה לכרטיס הקול ל LINE IN.

תוך כדי עריכת סרטים (חתונות), אני מעונין לשמוע בכל 5 הרמקולים,במצב סראונד.

אין לי מושג אם ברמקולים האלה אני יוכל לשמוע בכל ה 5 , או רק ב 2, וזה דיי חשוב לי.

אני יודע שלכרטיסים יש את האופציה הזו,

אבל הכרטיס שאני ישתמש בו בנתים הוא הכרטיס שיש לי בלוח של אסוס, P4C800 E DELUX, שהוא 5.1, של SOUND MAX.

אין לי מושג אם יש שם אופציה כזו.

מה שכן בלוגיטק יש את כפתור ה "MATRIX".

מה דעתכם?

תודה

פורסם

The T5400 are more quality because of the fact that they have two elements in the front speakers + center, that means that you have two elements (midrange and the highrange), compare to the Logitech that have only midrange, anyway, the Creative will be much better!

תירון לדעה הזו, אין רק מיד-ריינג', פשוט גם המיד וגם ההיי באים מאותו האלמנט אשר כביכול אומר שהאיכות יותר נמוכה אבל לא עומד במבחן המציאות. יש המון רמקולים עם קצת אלמנטים אשר נשמעים מעולה (galoo infinity לדוגמא) ולעומתם רמקולים עם עם המון אלמנטים שמרשימים הרבה פחות (פירלסים לחבריהם).

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים