עבור לתוכן

תוכנה להדמיית LINUX בסביבת WIN XP PRO, הכיצד ?

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז זה הסיפור

יש לי WIN XP PRO

אני נמצא כרגע בקורס באוניברסיטה של שפת C

כל תרגיל שאנו מגישים צריכה להתקמפל ב GCC וזה מהדר של C בסביבת LINUX (המחשבים של האוניברסיטה מבינים רק UNIX/LINUX) ולכן אני צריך תוכנה שמדמה LINUX , יש לכם הצעות ?

נ.ב. אני לא רוצה להשתמש ב TURBO C למשל כי הוא שייך ל DOS/WINDOWS ויכול להיות שינויים בקימפול ב LINUX

(הזהירו אותנו שאם התוכנית לא מתהדרת ב LINUX אז ציון השאלה הוא 0 מוחלט ללא ויכוח).

פורסם

יש תוכנה בשם Vmware.. התוכנה הזאת מדמה מחשב וירטואלי.. על המחשב הוירטואלי תעשה התקנה של Linux על Windows XP

פורסם

יש לך 2 אפשרויות -

א) להוריד את Knoppix, שיש לה ממשק גראפי, אבל פועלת מ CD.

ב) להוריד את Cygwin, שפועלת בממשק דומה ל dos , אבל דרך WinXP.

אני אישית עבדתי עם התוכנה השניה.

בכל מקרה תעשה את מה שאני עשיתי, יום לפני תבדוק באוניברסיטה.

אגב, אם אתה לומד באוניברסיטת תל אביב, אז יש להם תוכנה שמאפשרת לך להתחבר ללינוקס באוניברסיטה מהבית.

פורסם
  • מחבר

אני לומד בבר אילן

ניראה לי שאפשר להתחבר למחשבים שלהם

אבל אין מושג איך

ואיך אני בכלל משתמש ב TELNET ?

נ.ב. הורדתי את CYGWIN ועשיתי הורדה מהאינטרנט לכל ההתקנה, ועכשיו שאני מנסה להתקין את התוכנה במחשב אז הWINDOWS זורק הודעה שיש שגיאה והתוכנית ההתקנה ניפסקת, למה ?

פורסם

אפשרויות נוספת הן להשיג את REFLECTION או EXCURSION

שידמו לך את ממשק הX על גבי XP

עבודה בTELNET תהיה ממש ממש מתסכלת

פורסם

נסה גם פה

פורסם

אני לומד בבר אילן

ניראה לי שאפשר להתחבר למחשבים שלהם

אבל אין מושג איך

ואיך אני בכלל משתמש ב TELNET ?

באיזו מחלקה אתה לומד? אם זה משהו בפקולטה למדעים מדויקים, אתה צריך ללכת ולקבל שם משתמש + סיסמא, ולהתחבר לsunshine.cs.biu.ac.il. אבל זה ממשק טקסט שלא תוכל לעשות איתו הרבה מלבד להגיש תרגילים אם צריך. אם אתה לומד את הקורס שאני חושב שאתה לומד, אין סיבה לא לעבוד בVC++, לראות שהפרויקט מתקמפל, ואז להעלות לשרת ולעשות ניסיונות קימפול ותיקונים דרושים ע"פ רשימת השגיאות שהוא נותן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים