פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מחבר בעצם מבחינה סטטיסטית, כשאתה טס במטוס, יש לך פחות סיכוי למות מאשר כאשר אתה חוצה כביש, או רוכב על אופנוע... והרגעים הכי כייפים בטיסה זה ההמראה והנחיתה...
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים נסי לנחות בשדה התעופה בקפריסין ולהסתכל מהחלון החוצה .... ים , ים , ים , ים , ים , המטוס יורד בגובה , לא רואים יבשה , והוא ממשיך לרדת , ולרדת עוד , ואז פתאום צוק , 3 מטר של דשא , והמסלול הנחיתה מתחיל .... הפעם הראשונה בחיים שלי שנכסנתי לסרטים שאנחנו הולכים למות במהלך נחיתה .
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים בעצם מבחינה סטטיסטית, כשאתה טס במטוס, יש לך פחות סיכוי למות מאשר כאשר אתה חוצה כביש, או רוכב על אופנוע... והרגעים הכי כייפים בטיסה זה ההמראה והנחיתה... הרגעים הכי כייפים זה כשהמטוס נכנס לכיסי אוויר אבל זה רק אני... קצת סדיסט...
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים הרגעים הכי כייפים זה כשהמטוס נכנס לכיסי אווירדוגרי!ראיתי פעם זיקוקים כשטסתי איפשהו מעל ארה"ב, זה היה כ"כ כ"כ פיצי.....לא'דע מה הקשר
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר ווואי אתם צודקייייייייייים.... שכחתי לגמרי את כיסי האוויר... יש לך הרגשה שאתה נופל... זה נדיר...
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר שיא המהירות האווירית: המהירות הגבוהה ביותר שתואדה בכלי טיס המסוגל להמריא ולנחות בכוחות עצמו היא 3,529.56 קמ"ש... במהירות זו טס מטוס לוקהיד SR-71 , "בלקברד" במסלול באורך 25 ק"מ... מהירות זו דומה למהירות של קליע הנורה מרובה. הבלקברד טס למשל מניו יורק ללונדון בשעה ו-55 דקות, וקונקורד עושה את זה בשלוש שעות וחמישים דקות... פשוט מ-ד-ה-י-ם... : ליבי.
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר הקשר הוא שמדברים על מטוסים... להסביר לך גם איך הגענו למטוסים? או שזה ברור להבנה שלך?
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים לדעתי הוא מחפש סיבה לנעול את הטרד... יש לו 3000 הודעות. 999 מהם נעילת טרדים, הוא רוצה לעבור את מחסום ה 1000 הודעות... קיצור חברה, אם אתם מארגנים נסיעה לתאילנד, אני בא יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.