פורסם 2002 ביוני 123 שנים http://www.plextor.be/English/products/pxw401240u.htmlחיצוני מדהים הוא נמכר בארץ ב1350 ש"ח. חבל שלא כל הדיסקים תומכים במהירות צריבה X40..... תגידו איפה אפשר לקנות בארץ דיסקים שתומכים במהירות צריבה הכי גבוה שיש (בארץ)?
פורסם 2002 ביוני 223 שנים אני לא יודע מאיפה אתה בארץ אבל אני מאזור הקריות ובקוסמוס בקריון קרית ביאליק יש דיסקים שתומכים בצריבה כפול 40 הפירמה היא DCD שזו חברה איכותית מאודץמקווה שעזרתי
פורסם 2002 ביוני 223 שנים אני לא יודע מאיפה אתה בארץ אבל אני מאזור הקריות ובקוסמוס בקריון קרית ביאליק יש דיסקים שתומכים בצריבה כפול 40 הפירמה היא DCD שזו חברה איכותית מאודץ מקווה שעזרתי :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 ביוני 223 שנים ניתן לצרוב ב X40 על דיסקים של אופיס דיפו שמיועדים למהירויות 20/24! עם זאת, לדעתי לצרוב במהירות כזו זה סתם מיותר, מה אכפת לך לחקות עוד דקה או שתיים ולחסוך כמה מאות שקלים?
פורסם 2002 ביוני 223 שנים אני מסכים.כל מהירות צריבה מעל 20X-24X היא לא בדיוק הבדל ענק.ובשביל הבדל של 300-400ש"ח לכמה דקות זה נראה לי קצת מוגזם.דיסקים אין עדיין אמינים במידה מספקת במהירות 40X של פירמות כמו TDK וכו'.
פורסם 2002 ביוני 423 שנים אני לא יודע מאיפה אתה בארץ אבל אני מאזור הקריות ובקוסמוס בקריון קרית ביאליק יש דיסקים שתומכים בצריבה כפול 40 הפירמה היא DCD שזו חברה איכותית מאודץמקווה שעזרתיהדיסקים בצבע לבן כזה ???כי אם כן הם צורבים עד 24 ולא 40 כמו שכתובואני מדבר מניסיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.