עבור לתוכן

Zen Touch שנקנה ב-..........

Featured Replies

פורסם

חברה ראיתי שהרבה אנשים שאלו איפה כדאי לקנות את הZEN TOUCH אז במקרה נתקלתי

בבקורת שמישהו כתב ב-ZAP על המכשיר, כיוון ששמעתי הרבה ביקורות על המכשיר הזה מהרבה אנשים

שאני מכיר אני לא חושב שהביקורת הזו גורפת , אבל היא גורפת לגבי היכן מומלץ לקנות את המכשיר והיכן לא:

קישור

פורסם

בהשוואה לביקורות שקראתי עליו, ולכמה דקות שהתעסקתי איתו, זה נראה לי כמו מקרה בודד של חוסר מזל קיצוני.

פורסם
  • מחבר

בהשוואה לביקורות שקראתי עליו, ולכמה דקות שהתעסקתי איתו, זה נראה לי כמו מקרה בודד של חוסר מזל קיצוני.

לפי דעתי המוצר באמת משומש או עבר איזו טראומה, או שהוא נקנה בארה"ב

במכירה פומבית יד שניה (ב Ebay או באמזון) וזו הסיבה שהוא נמכר בכזה מחיר זול.

אין שום סיבה שדבר כזה יקרה גם לא אחרי שנה, ושהמכשיר יגיע עם מוזיקה בתוכו ? מי שמע על דבר כזה ?

פורסם

לפי דעתי המוצר באמת משומש או עבר איזו טראומה, או שהוא נקנה בארה"ב

במכירה פומבית יד שניה  (ב Ebay או באמזון) וזו הסיבה שהוא נמכר בכזה מחיר זול.

אין שום סיבה שדבר כזה יקרה גם לא אחרי שנה, ושהמכשיר יגיע עם מוזיקה בתוכו ? מי שמע על דבר כזה ?

לייק דה?

אבל מה הקשר למה שאמרתי?

פורסם
  • מחבר

לייק דה?

אבל מה הקשר למה שאמרתי?

מה אתה מתעצבן, רק באתי לחזק את דבריך :lol:

אין קשר , כתבתי מידע נוסף

פורסם

רק שתדעו שהנגן שלי (זן טאצ') הגיעה אם רשימה ארוכה של מוזיקה קלאסית, כמובן שמחקתי את הזבל הזה אחרי איזה 5 שניות אבל הוא הגיעה אם זה..

פורסם

וה RIO CARBON שלי דווקא הגיע עם מוזיקה, צרפתי את הרשימה בתור תמונה, לא שמעתי עדיין כלום מזה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אתם יודעים, כשאני חושב על זה עכשיו, הריבר שלי הגיע עם שיר הלוגו של אייריבר (catch the digial flow).... מוזר.

פורסם

סדרך כלל הנגנים מגעים ! עם שירים ,כמו שיר פרסום של הלוגו של הנגן (galz)! רק כדי לבדוק אותו לפני שהם שולחים אותו לחנות למכירה .כן לפעמים היצרן לא זוכר שצריך גם למחוק את זה או יותר נכון העובדים ! אז הם לא מוחקים ואז אתם זוכים לכמה שירים (נחמדים,כן בטח ! :lol( :jump:

פורסם

כל הנגנים שהגיעו עם שירים אבל באמת שירים ולא שיר לוגו של החברה כמו במקרה של GALZ

הם נגנים יד שנייה מצטער לבשר לכם את זה אבל דפקו אתכם :bash: אלא אם כן ידעתם על זה ושילמתם מחיר זול :silly:

קראתי בהרבה פורומים שאנשים נדפקו עם נגן יד שנייה והם כשהם חזרו למוכר המוכר אמר להם שזה אכן יד שנייה אבל הוא לא מחליף להם את זה.

ובנוסף יש הרבה מקרים שנגנים מגיעים מחנויות מחו"ל, וכפי שידוע הרבה חנויות בחול מוכרות מוצרים ונותנות תקופת נסיון של 30 יום ואם אתה לא מרוצה מהנגן אתה יכול להחזיר אותו לחנות ולקבל את הכסף חזרה... ואז בעל החנות מוכר את זה כיד שנייה או שעובד על אנשים ומוכר את זה במחיר מלא...

אז אני במקומכם הייתי מברר דברים כאלה לפני שקונים נגן ::) במיוחד מחנויות מחול.

ועוד משהו, עם בעל החנות טוען שזה לא יד שנייה אני מציע לשלוח אמייל לחברה ולברר עם באמת היא מגיעה עם שירים ואז תדעו אם עבדו עליכם או לא.

פורסם

זה לא מחייב !:) אחי ...

באמת יכול ליהיות מה שאמרתה !

אבל יש פעמים שהחברה פשוט בודקת ומכניסה כל מיניי שירים רק כדי לבדוק את הנגן !...

אבל אתה גם כתבה דברים נכונים אז:)....

פורסם

התגובה שלי נכתבה בצחוק...

אתם לא צריכים להתחיל להסביר לי...

זה דיי מקובל שהחברה מייצרת את המכשיר עם שיר לוגו שלה בתוכו.

פורסם
  • מחבר

חברה :kopfpatsch: אתם לגמרי פספסתם את הפוינט פה !

הרבה אנשים שאלו לגבי השרות ,היחס והאחריות שנותנת החנות הנ"ל והאדם בביקורת מציין בפרוש שהוא שילם על המוצר 1600 ש"ח

והחנות ניערה כל אחריות מהמוצר, ודורשת ממנו לשלם על התיקון . (כלומר כאילו אין אחריות בכלל)

לגבי נגנים שהגיעו עם שירים בתוכם ישנן 4 סיבות אפשריות לזה :

1) שבאמת המוצר הוא יד שניה שנמכר כיד ראשונה (לרוב במחיר מוזל יותר)

2) שהמוצר ניתן לתקופת נסיון והוחזר (רוב החברות אינן מתייחסות למוצר כזה כיד שניה, הן בודקות אותו לתקינותו ואולי מחליפות פנל במקרה של שריטה)

ואז הוא נמכר כחדש.

3) הרבה חברות מכניסות כמה שירי נסיון (כמו בנגן שאני קניתי) כדי להראות את אופציות המכשיר כמו ליריקה, קראיוקי וכו....

4) הכי טפשית היא, כשהמוצר הוא מחנות (כמו באג) לפעמים המוכר (העובד בחנות) עושה בו נסיון כדי "לעמוד על קנקנו" (לבדוק את איכותו).

פורסם

חברה  :kopfpatsch: אתם לגמרי פספסתם את הפוינט פה !

הרבה אנשים שאלו לגבי השרות ,היחס והאחריות שנותנת החנות הנ"ל והאדם בביקורת מציין בפרוש שהוא שילם על המוצר 1600 ש"ח

והחנות ניערה כל אחריות מהמוצר, ודורשת ממנו לשלם על התיקון . (כלומר כאילו אין אחריות בכלל)

לגבי נגנים שהגיעו עם שירים בתוכם ישנן 4 סיבות אפשריות לזה :

1) שבאמת המוצר הוא יד שניה שנמכר כיד ראשונה (לרוב במחיר מוזל יותר)

2) שהמוצר ניתן לתקופת נסיון והוחזר (רוב החברות אינן מתייחסות למוצר כזה כיד שניה, הן בודקות אותו לתקינותו ואולי מחליפות פנל במקרה של שריטה)

ואז הוא נמכר כחדש.

3) הרבה חברות מכניסות כמה שירי נסיון (כמו בנגן שאני קניתי) כדי להראות את אופציות המכשיר כמו ליריקה, קראיוקי וכו....

4) הכי טפשית היא, כשהמוצר הוא מחנות (כמו באג) לפעמים המוכר (העובד בחנות) עושה בו נסיון כדי "לעמוד על קנקנו" (לבדוק את איכותו).

לעמוד על קנקנו ולבדוק את איכותו אלה שני דברים שונים לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

GALZ

תעשה לי טובה,

אני עכשיו לומד פסיכו', אל תלמד אותי עברית (לעמוד על קנקנו = להבין את הסיבות למעשה וכוונתי במשפט הייתה להבין את המכשיר וללמוד אותו)

אז לפני שאתה שם את כספך "על קרן הצבי"  ;) (או יותר נכון את מילותיך) תחשוב למה הייתה הכוונה.

והיא לא הייתה שלעמוד על קנקנו = לבדוק את איכותו.  :xyxthumbs:

** ובנוסף ההערות האלה ממש לא קשורות לנושא ואתה הבנת למה הכוונה :-\ .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים