עבור לתוכן

אני לא יודע באיזה PVP לבחור צריך עזרה דחוף! Archos שולטים

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני מתלבט בן שני הנגנים הבאים חשוב לציין שקראתי כול ביקורת קיימת באינטרנט המחירים הם יקרים וההשקע חד פעמית לשנה הקרובה אלא אם יקרה משהו שיגרום לי להתעקב (להתקבל לאונ' IIT בע"ה)

עכשיו לענייננו הנה הנגנים

Archos AV420: http://www.archos.com/products/prw_500664_specs.html

Archos Gmini 400: http://www.archos.com/products/prw_500637_specs.html

כול אחד עם הפלוסים והמינוסים שלו אבל אני לא יודע מה להחליט בבקשה עזרתכם הדחופה אם למישהו יש נסיון אשמח לשמוע עליה

פורסם

תוריד את הסימני קריאה מהכותרת בבקשה.

פורסם

זה נראה כאילו המכשירים האלה די גדולים מבחינה פיזית?

האם אני צודק?

אם כן... זה די דפוק לקנות דבר כזה בכ"כ הרבה כסף שבקושי נכנס לכיס.

פורסם
  • מחבר

המכשירים בגודל כף היד שלי והמיני אפילו חצי מהגודל של כף היד יש לך מידות של המכשירים והם יחסית די קטנים שזה מה שיפה בכול העסק הזה.

בקשר ל Iriver הביקורות עליו לא מלהיבות הוא רק יצא ועוד לא טיפלו בהכול בנוסף הוא מבוסס על PMC ואני לא ממש בטוח שאני רוצה את מיקרוסופט איתי כי כידוע יש להם הרבההההה ארורים

בנוסף ה IRIVER לא תומך בשום פורמט אחר חוץ מ WMV וארקוס שולטים הם נותנים לי לראות סרטים ב DIVX XVID בגרסאות הארחונות וכמובן שניתן להוריד תוכנות ffirmware

שמעדכן גרסראות נותן תוספות בארקוס ניתן לשחק במשחקים מגניבים יש לארקוס הרבה פיצרים לעומת אחרים וב Zmagazin שאני מנוי אילו קראתי עליו אחלה ביקורות גם CNET לא מפסיקים לשבח את ארקוס אז בגלל זה אני הולך עליהם אבל אשמח לשמוע נימוקים למה לא לקנות ארקוס וקנות IRIVER בעד ונגד או אם יש המלצות אחרות בעד ונגד גם את זה אשמח לשמוע

פורסם
  • מחבר

והאי אודיו שהבאתה כאן שים לב הוא לא תומך בסרטים! :-\ :-\ :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

אין לי כח לשפוח פה מידע על נושא זה, אבל נסכם את זה שאפילו מיקרוסופט שהיא המובילה בתחום (היא מייצרת את מערכת ההפעלה וחומרה למרבית נגני ב PVP ) שכיום זה רק דור ראשון וזה במיוחד לחובבי GIZMOS מושבעים ולא לשוק הנרחב, יקח עוד כמה דורות עד שזה יבשיל כמו נגני ה MP3, בינתיים הייתי מחכה.

באשר ליכולות לנגן DIVX לפי הבנתי גם היא די מוגבלת ואתה צריך שהרזולוציה של הסרט תהיה קטנה, ולרוב גם אתה צריך לבצע המרה מיוחדת לפורמט MPEG4 שונה מ DIVX ו XVID וגם להוריד את הרזולוציה, דבר שדי מוריד את הכיף מ DVDRIP (זה אבל כנראה מספיק טוב ל TVRIP באיכות בינונית)..

למי שבכל זאת מתעניין יש ב CNET דף שלם לנגי הוידאו PVP אם סרטוני הדגמה של כל אחת (כולל כשמחזיקים אותם ביד לראות את הגודל), תסתכלו פה:

http://reviews.cnet.com/Music/4502-6499_7-0.html?tag=dir.pvp

כל הנגנים המובילים מופיעים שם.

פורסם
  • מחבר

דרכם הגעתי לארקוס.

השאלה האם יש נגנים יותר מתקדמים היום נסגרתי שאני רוצה לקחת את המיני האם למישהו יש יותר מידע על המחכשיר הזה שימוש או משהו בסיגנון החזקה ביד אפילו לכמה דקות?

וגם אם ממירים רוב הסרטים שאני עושה להם ריפ לנגן הם גם ככה על דיוי אז אם אני יעתיק מהדיוי אני יכוון לבד את הרזולוציה מעניין אותי יותר פרטים ראיתי דאוקה שזה תומך ב 640*400 שזה יחסית רציני אומנם לא 720 שזה של די וי ריפ זה משהו יותר פשוט אבללא יותר מדי.

השאלה נגיד אם אני משיג סרט אתם יודעים בפורמט Xvid או Dvix האם אוחל להעלות אותו לנגן בלי יותר מדי בעיות?

פורסם
  • מחבר

קניתית את ה GMINI 400 שבוע הבא בע"ה הוא אצלי לכול המאוחר ה - 10 לחודש הוא מטורף חוץ מבטריה חלשה אבל ביננו כמה נגנים איכותים יש היום בגודל ועם הפיצרים של הנגן הזה שנותנים יותר מ - 10 שעות עבודה.

הוא איכותי ומצויין קטן ונכנס לכיס שזה הדבר המדהים ביותר לפי דעתי נגן שנכנס לכיס בגודל של אי פוד ובמשקל שלו מדהים!!

פורסם

תביא תמונות שיגיע!!

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים