עבור לתוכן

שאלה בקשר ל 7.1

Featured Replies

פורסם

1) אני מעוניין לקנות מערכת 7.1

ורציתי לדעת אם כשאני ישחק משחקים יראה סרטים או ישמע מוזיקה אני יוכל לשמוע בכל 7 הרמקולים

2) רציתי לדעת איזה מערכת רמקולים עדיפה במחינת העוצמה והאיכות

- קריאטיב T7700

http://www.starcom.co.il/product.asp?product=79

או

- ימאהה TSS 1

http://cheaper.co.il/product.asp?productid=278&CatCode=108

3) האם בשביל לחבר מערכת 7.1 צריך כרטיס קול מיוחד או ניתן לחבר אותו לכרטיס שתומך ב 5.1?

תודה לכל מי שעוזר

פורסם

לפי מה שאני יודע צריך כרטיס כל צריך כרטיס תומך 7.1 אבל אולי אני טועה

פורסם

צריך כרטיס קול 7.1 בשביל לשמוע ב7.1 אמיתי, אני יודע שבמערכת של קריאטיב שציינת אפשר לעשות CMSS ואז האחוריים של הכרטיס 5.1 משמיעים אותם גם באחוריים וגם בצדדיים של ה7.1

זה לא 7.1 אמיתי, זה רק 5.1 מתוגבר

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר לשאלה הראשונה אני יכול לשמוע מוזיקה סרטים ומשחקים בכל 7 הרמקולים?

פורסם

כרגע אין בשוק שום סטנדרט קידוד ב 7.1 ארוצים ניפרדים (דיסקריט) לפחות לא בסרטים למיטב ידיעת גם לא במשחקי מחשב. כל המערכות שמציעות 7.1 מבצעות מה שנקרה מטריצה של סטנדרטים דיסקריטיבים קיימים 5.1 או 6.1 כלומר לוקחים את האות שמגיעה לשני הארוצים האחורים מוציאים ממנו את המונו (האות שמגיעה לשני הארוצים האחורים  גם יחד ב 5.1 לדוגמא) ושולחים אותו לארוץ האחורי הנוסף ב 6.1 מדומה כמו dolby digital ex\DTS ES Matrix ועל אותו פרנציף עובד גם ה 7.1 הקיים כיום לכן לדעתי כרגע אין מה לבזבז כסף על מערכת 7.1 אלה אם כן אתה רוצה להיות מוכן לעתיד או שברשותך רסיבר\פרוססור בעלי יכולת פריסת מטריצה 7.1 איכותית כמו LOGIC 7\THX 7.1\Dolby Pro-Logic 2x.     

פורסם

ראשית כל, חשוב שתבין שאתה חייב שיהיה ברשותך חדר גדול מספיק בשביל להינות מהתוספת של 2 הרמקולים הנוספים, אם אין לך אחד כזה אז הכל יהיה סתם מבולגן, ולא הכי יעזור לך.

כיום אין סרטים כמעט המקודמים ב-7.1 (אם ישנם בכלל), ואני מאמין כי המשחק היחיד שתומך ב-7.1 (אני לא בטוח, אך ייתכן) הוא COD.

Anatoli.

פורסם

גם EVIL GENIUS תומך ב7.1 ולדעתי אף ב 8.1 או 9.1, משחק מומלץ מאוד, מאוד מצחיק (וסטייל DUNGEON KEEPER 1 רק בימינו עם פושעים)

פורסם

גם EVIL GENIUS תומך ב7.1 ולדעתי אף ב 8.1 או 9.1, משחק מומלץ מאוד, מאוד מצחיק (וסטייל DUNGEON KEEPER 1 רק בימינו עם פושעים)

:kopfpatsch:

פורסם

אני חייב, פשוט חייב לעשות את זה גם!!!

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

מאיפה הבאת את זה?!?! תתאפס אחי... עצה ידידותית...

בשביל לשמוע סרט ב 7.1 אמיתי אתה צריך כרטיס קול 7.1... בלי שום קומבינות או מפצלים למיניהם. במשחקים לא משנה מה אתה תעשה לו יהיה לך 7.1 אמיתי... אתה אולי תשמע בכולם אבל בחלקם תקבל צלילים שווים ולא יהיה לך "צליל היקפי".

נכונה הטענה שאתה צריך חדר יחסית גדול.... באמת שאל תשקיע אם יש לך חדר "רגיל"

יניב

פורסם

טוב, סתם צחקתי, המשחק מוטרף, אבל מכיוון שציטתו אותי, בדקתי, הוא תומך רק במקסימום 7.1 SDDS רמקולים...

פורסם

בשביל לשמוע סרט ב 7.1 אמיתי אתה צריך כרטיס קול 7.1...

גם עם כרטיס קול 7.1 אתה לא תשמע ב 7.1 "אמיתי" בסרטים כי כפי שצינתי אין כיום שום פרמט בסרטים שנותן את האופציה ל 7.1 "אמיתי" (כלומר שמונה ארוצים נפרדים).

פורסם

הדבר היחידי שאני מכיר שמגיע ב7.1 זה DVD AUDIO וזה גם לפעמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים