עבור לתוכן

GEiL\A-Data\Samsung - איזה עדיף?

Featured Replies

פורסם

איזה מבין הזכרונות עדיפים? מי מספק יותר ביצועים? ועוד שאלה - יש HYNIX ORIGINAL ויש SAMSUNG ORIGINAL תחת הקטגוריה של SAMSUNG & HYNIX , כשהHYNIX יותר זול ב20 שקל.

מה מבין כל הזכרונות הנ"ל עדיף?

פורסם

Geil

פורסם

Geil סמסונג או ADATA.

פורסם

Geil סמסונג או ADATA.

למה? מה כל כך טוב בgeil ?

ולמה אין המלצות על HYNIX ?! (אם א"ק לזכרונות חשוב לך, בני רונן בדק ומצא שאלה זכרונות ממש מוצלחים)

פורסם

ולמה אין המלצות על HYNIX ?! (אם א"ק לזכרונות חשוב לך, בני רונן בדק ומצא שאלה זכרונות ממש מוצלחים)

אני יודע שהם זכרונות דיי איכותיים, סמסונג יציבים והADATA זכו לשבחים בסקירה כאן באתר.

רק את הHynix אני לא בדיוק מכיר..

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על גרסאות הDDR400 של כל אחד.. אני לא מעוניין בOC.. רק בתזמונים כמה שיותר נמוכים, וביצועים כמה שיותר טובים..

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני שואל את השאלה הזאת כי יש לי עכשיו בדיוק את אותה בעיה.

קניתי זכרונות של גייל וכנראה הם פגומים, ואני צריך להחליף אותם.

אז מה כדאי לי: ADATA,SAMSUNG, או Geil?

פורסם

אתם מדברים על GEIL VAULE ??

פורסם

מה שאני הולך לשאול אותך קצת לא קשור לשאלה של התר'ד אבל מעניין אותי עם "בני רונן" זה יעני הבן שלך ששמו רונן או שבני זה השם הפרטי ורונן שם מישפחה?

בקשר לשאלה אני חושב שגייל זיכרונות איכותים אבל A DATA טובים לא פחות גם ביכול ה OC בקשר לסמסונג לא שמעתי בעיות בקשר לזיכרונו שלהם והHYNIX

לא מכיר.

פורסם

השם הוא "בני רונן", AKA SUBX.

אני בדקתי HYNIX D43 והגעתי איתם ל 450MHZ 2-2-2, 600MHZ 3-4-4.

פורסם

השם הוא "בני רונן", AKA SUBX.

אני בדקתי HYNIX D43 והגעתי איתם ל 450MHZ 2-2-2, 600MHZ 3-4-4.

הוא ציין שהוא לא הולך לעשות OC, אז אני לא חושב שזה לעניין כרגע, עם כל הכבוד שהגעת, וכל הכבוד !

פורסם

אבל הוא ציין שהוא רוצה תזמונים נמוכים :)

אז עם ההייניקס D43 אפשר להגיע ל 2-2-2 :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים