פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים איזה מבין הזכרונות עדיפים? מי מספק יותר ביצועים? ועוד שאלה - יש HYNIX ORIGINAL ויש SAMSUNG ORIGINAL תחת הקטגוריה של SAMSUNG & HYNIX , כשהHYNIX יותר זול ב20 שקל.מה מבין כל הזכרונות הנ"ל עדיף?
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים Geil סמסונג או ADATA.למה? מה כל כך טוב בgeil ?ולמה אין המלצות על HYNIX ?! (אם א"ק לזכרונות חשוב לך, בני רונן בדק ומצא שאלה זכרונות ממש מוצלחים)
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים למה? מה כל כך טוב בgeil ?ולמה אין המלצות על HYNIX ?! (אם א"ק לזכרונות חשוב לך, בני רונן בדק ומצא שאלה זכרונות ממש מוצלחים)אני יודע שהם זכרונות דיי איכותיים, סמסונג יציבים והADATA זכו לשבחים בסקירה כאן באתר.רק את הHynix אני לא בדיוק מכיר..
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר אני מדבר על גרסאות הDDR400 של כל אחד.. אני לא מעוניין בOC.. רק בתזמונים כמה שיותר נמוכים, וביצועים כמה שיותר טובים..
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אני שואל את השאלה הזאת כי יש לי עכשיו בדיוק את אותה בעיה.קניתי זכרונות של גייל וכנראה הם פגומים, ואני צריך להחליף אותם.אז מה כדאי לי: ADATA,SAMSUNG, או Geil?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים למה? מה כל כך טוב בgeil ?ולמה אין המלצות על HYNIX ?! (אם א"ק לזכרונות חשוב לך, בני רונן בדק ומצא שאלה זכרונות ממש מוצלחים)מה שאני הולך לשאול אותך קצת לא קשור לשאלה של התר'ד אבל מעניין אותי עם "בני רונן" זה יעני הבן שלך ששמו רונן או שבני זה השם הפרטי ורונן שם מישפחה?בקשר לשאלה אני חושב שגייל זיכרונות איכותים אבל A DATA טובים לא פחות גם ביכול ה OC בקשר לסמסונג לא שמעתי בעיות בקשר לזיכרונו שלהם והHYNIXלא מכיר.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים השם הוא "בני רונן", AKA SUBX.אני בדקתי HYNIX D43 והגעתי איתם ל 450MHZ 2-2-2, 600MHZ 3-4-4.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים השם הוא "בני רונן", AKA SUBX.אני בדקתי HYNIX D43 והגעתי איתם ל 450MHZ 2-2-2, 600MHZ 3-4-4.הוא ציין שהוא לא הולך לעשות OC, אז אני לא חושב שזה לעניין כרגע, עם כל הכבוד שהגעת, וכל הכבוד !
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אבל הוא ציין שהוא רוצה תזמונים נמוכים אז עם ההייניקס D43 אפשר להגיע ל 2-2-2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.