עבור לתוכן

האם חברת הכבלים מת"ב דופקת טלויזיות??

Featured Replies

פורסם

אם יש איזה חשמלאי שיוכל לומר את דעתו בנידון - אשמח!

המקרה: התחברתי למת"ב טלויזיה בכבלים לשני טלויזיות בביתי. לאחר זמן איכות השידור התדרדרה, ולאחר עוד כמה שבועות התצוגה של הטלויזיות עוותה ממש. (באחת צבעים מוזרים, בשניה יש מעין ZOOM קבוע כזה). בתחילה חשבנו כי הטלויזיות נהרסו, אך לאחרונה התחברנו דרכן לאינטרנט, וזה גרם לניתוקים רבים. התלוננו במת"ב על הניתוקים, והתברר שכל התשתית ששמו לנו הייתה לקוייה (כולל זו של הטלויזיה)!!

האן יתכן שהטלויוזיות שנהרסו באותו הזמן, ניזוקו מהתשתית הלקוייה של מת"ב? :bash:

פורסם

מה עם הוידאו באותן טלוויזיות? או כל דרך חיבור אחרת?

אולי הזום וההפרעות נבעו מההתחלה מהשידור, ולא מהטלוויזיה?

פורסם
  • מחבר

אין אף מכשיר חשמלי או ברזל ליד הטלויזיה. :nono:

פורסם

אולי סאב וופר חחח זאת היתה הבעיה שלי.... שמנו סאב-וופר מתחת לטלויזיה ווהמסך למטה ניהיה כחול-ירוק חח!!!

פורסם

יש כמה דרכים שבהם ממיר יכול לדפוק את הטלויזיה, אבל כולן לא כל כך הגיוניות, אחת למשל:

הכבל שמגיע מקיר שלך הוא קואקס ופולט כתופעת לוואי גלי RF שמלווים בשדה מגנטי (האמת שיותר נכון להגיד להפך...), אם הכבלים לא מסוככים והם איכשהוא קרובים לשפופרת הם יכולים להזיק, אבל בשבל שזה יקרה הם צריכים להעביר מתח יחסית גבוהה וגם שלא יהיה מסוככים שאז גם השידור ישתבש.

האמת שזה גם תלוי איך חיברת את הממיר לטלויזיה, אבל כעקרון לא אמורה להיות דרך שזה יכול לדפוק אותה, מקסימום את הכניסה שאליה זה מחובר.

פורסם

גם אני לא רואה זאת כסיבה סבירה לכך.

עליך לבדוק אם קיימיםמגנטים באזור הטלויזיה

פורסם

עוצמה גבוהה מדי בבית יכולה לגרום נזק לממיר, או פסים וריצודים על הטלויזיה - הטכנאי שבא להתקין חיבר מכשיר כזה שמודד עוצמות - אם אתה גר בבית קומות אז יש מצב שאיזה שכן התחבר פירטית ו"גונב" לך חלק מהאות- בכל מקרה - תתקשר אליי לתמיכה הטכנית ואני אשלח לך טכנאי לבדוק - :xyxthumbs::yelclap:

הכבלים לא יכולים לשרוף\להזיק לטלויזיה - בקשר לניתוקים מהאינטרנט - תבדוק שהכבל שמחובר למודם מוברג על הסוף - אצלי היתה הבעיה הזו חח - וכבר חצי שנה בלי אף בעית תשתית - יכול להיות שהספק עשה Over Balancing .. ::)

בכל אופן- תזמן טכנאי כבלים שיבדוק 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים