עבור לתוכן

שאלה בקשר לחשבון בנק של צעירים

Featured Replies

פורסם

נניח ויש לי חשבון של צעירים עם כרטיס והכל, רק שאני לא יכול לעבור את הסכום שיש לי בחשבון

כלומר אני לא יכול להיכנס למינוס.

עכשיו נגיד שהחיוב שלי הוא ב 15 לחודש

ב 8 לחודש היה לי בחשבון 100 שקל וקניתי באותו יום משהו שעולה 150 שקל

זה יתן לי לקנות את הדבר ב 150 שקל , רק שאני אצטרך להכניס עוד 50 שקל עד ה 15 לחודש ?

או שבאותו רגע הוא לא יקבל את זה בכלל?

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אני לא טועה, בחשבון של צעירים אין אשראי, כלומר, הסכום יורד לך ישר מהבנק, לא כמו אצל אבא/אמא שזה יורד בX לחודש.

אז אם זה כך אצלך, אז, כנראה, שלא תצליח  :smile1:

פורסם

אני דווקא הצלחתי להיכנס למינוס

אין עם זה שום בעיה

פורסם

גם אני הייתי במינוס פעם עכשיו אני יכול כבר לרוץ ולהחליף את הכרטיס שלי לויזה רגילה ולא ישראכט צעיר :) :)

פורסם

בן כמה אתה?

פורסם

יש הבדל בין חשבון צעיר לבין חשבון חייל - בחשבון חייל יש לך אפשרות למינוס עד 500 ש"ח - ומסגרת אשראי של 1000 ש"ח - כל חריגה באישור הבנק !

היה לי חשבון חייל - אבל מסגרת האשראי הייתה קטנה על המשכורת בגלל כרטיס האשראי אפטרכארט , אז נשארתי באותה מסגרת חשבון (בלי עמלות עד גיל 21 כמו חייל) והחלפתי כרטיס אשראי לישראכרט עם מסגרת אשראי של 5000 ש"ח  ::)

לדעתי בחשבון "צעיר" - לא חייל - אין אפשרות למינוס בכלל ואם ישנה חגירה מהסכום בחשבון אז פשוט העסקה לא תתבצע ויבקשו ליצור קשר עם הבנק .

פורסם

לדעתי בחשבון "צעיר" - לא חייל - אין אפשרות למינוס בכלל ואם ישנה חגירה מהסכום בחשבון אז פשוט העסקה לא תתבצע ויבקשו ליצור קשר עם הבנק .

אתה לא מקשיב אה?!

זה לא עניין של דעה

אומרים לך כבר שני אנשים שנכנסו למינוס עם חשבון צעיר(כרטיס אשראי צעיר)

פורסם

אבל למה לתקוף אה ?

בכל מקרה, יכול להיות שישנה איזו מסגרת חריגה , אבל אני סבור שהיא לא גבוהה

פורסם
  • מחבר

חברה stay cool בלי צעקות.

בכל מקרה עד כמה שידוע לי קיימים 2 סוגי חשבונות לצעירים עד גיל 21.

1. מגיל 16 אתה יכול לגשת לבנק לבד עם תעודת זהות וכסף ולעשות חשבון לבד שאתה לא יכול להיכנס למינוס בו

2. גם מתחת לגיל 16 ואם אתה רוצה את חשבון זה אז גם מעל 16 אתה בא לבנק עם הורה לא כדי שהוא יסתכל עלייך אלא כדי שהוא יתן חתימה שלו

וערבות לכך שאתה יכול להיכנס למינוס כדי שאם זה יקרה ולא תוכל לצאת ממנו ההורה יסדר את המינוס.

אני הולך לעשות את החשבון הראשון ...

ומה שאמרו לי באמת רוב האנשים שזה פשוט לא יעבור ...

פורסם

אבל למה לתקוף אה ?

לא תקפתי? פשוט שאלתי שאלה רטורית...

אתה מסכים איתי שזה מעצבין לחזור על אותם דברים פעם שניה בגלל שמישהו לא קרא שתי תגובות מעליו

פורסם

אני בגיל 16 פתחתי חשבון בנק וניכנסתי למינוס רציני לא כדאי מינוס שאני אומר רציני אני מדבר על 15 אלף!!!

פורסם

איך אפשר להכנס למינוס של 15 אלף ש"ח עם חשבון צעיר ? זה לא הגיוני בכלל :nono:

פורסם
  • מחבר

ezx, חחח טוב אתה תאמין לי.

אני חושב שהבנק עבד עלייך וזה לא היה 15,000 אלא 15.000 והם רק רצו להפחיד אותך  :silly:

תחשוב בהיגיון אתה לא חושב שהבנק היה אומר בונה יש פה איזה ילד בן 16 שחולב אותנו  :silly:  ?

פורסם

תלוי איזה סוג כרטיס יש לך - אם יש לך כרטיס דיירקט אז החיוב מתבצע מייד ולא תוכל לעשות את הפעולה אם אין מספיק כסף בחשבון.

אם יש לך כרטיס אשראי צעיר רגיל שאתה מקבל את החיוב בתאריך מסויים מותר לך מינוס של עד 500 שקל ליום.

פורסם

חחח אפילו עם מסטר קארד לא תוכל להכנס למינוס של 15 אלף שקל :lol:

מה קניתה?

מסך פלזמה? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים