פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים חח, זה TABS - טאבס שיהיהקיצראם יש לך עמוד של טאבסכתוב לך מספר כל שהו על מיתר כל שהולדוגמא : e]----------------------------------------------1- B]--------5----------------------------------3--3-G]--------------------4-----------2-------------2-D]-----5-----5-----------5---------------0------0- A]--3--------------5-----------3------3----------- E]--------------3-----------1---------------------הקו העליון זה המיתר הראשון (הכי דק, התחתון) כתוב לך 1 אז אתה לוחץ על הסריג הראשון ופורט במיתר.ככה גם בשארמקווה שהבנת, אני לא הכי טוב בלהסביר תדברים האלה(הריף שנתתי פה הוא מקליפורניקיישן של רד הוט - http://mxtabs.net/tab_versions.php?path=Guitar,r,1053,Red+Hot+Chili+Peppers,Californication,14168)בהצלחה
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר תודה רבה על האינפורמציה, אבל איך יודעים באיזה קצב ועל אילו אקורדים לנגן את זה?תודה!ושאלה - לא הבנתי אם מיתר e (אות קטנה) זה המיתר העליון או התחתון בגיטרה, וגם - למה יש מרחקים בין המספרים (הם ברוחק שונה מה"בסיס"), ומה הם מסמלים (המרחקים)?ובקשר לשאלה למה אני לא לוקח מורה פרטי:א) כי אחותי יודעת פחות או יותר לנגן והיא עוזרת לי לפעמים (אם היא יודעת)ב) כי זה מאתגר אותי ללמוד בלי מורה - זה סה"כ תחביב.ג) כי יש לי הרבה מאוד מורים במקצועות לבי"ס וזה פול כסף.
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים תודה רבה על האינפורמציה, אבל איך יודעים באיזה קצב ועל אילו אקורדים לנגן את זה?לא יודעיםושאלה - לא הבנתי אם מיתר e (אות קטנה) זה המיתר העליון או התחתון בגיטרה, וגם - למה יש מרחקים בין המספרים (הם ברוחק שונה מה"בסיס"), ומה הם מסמלים (המרחקים)?המוסכמה היא שהקו העליון (e) הוא המי הגבוה, כלומר המיתר הדק. המרחקים, אם הבנתי את השאלה שלך נכון, הם דרך לנסות לתאר קצב בצורה אינטואיטיבית. ככל שהמרחק יותר גדול, הצליל "נמשך" יותר זמן (זה מתייחס למרחקים בין תו לתו. אם התכוונת המרחקים מהראשית, זה פשוט בשביל שתוכל לקרוא את הטאב משמאל לימין)
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אתה צריך להכיר טוב את השיר בשביל לנגן אותו בטאביםוכמו שפאיי מעליי אמרהרווחים זו דרך פרימיטיבית לסמן קצבאבל בחיים לא תוכל לנגן שיר בטאבים אם לא תכיר טוב את השירובקשר לאיזה אקורדים לנגן איתו אל תתעסק עם זה כי אתה כנראה לא ממש מבין על מה אתה מדברלרוב אם יש אקורדים אז אתה פשוט תראה אותם כתובים בטאב ככה למשל-------5--5--3-
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים את הטאבים אתה קורא מצד שמאל לצד ימין , בכדי לדעת לנגן לפי טאבים אתה צריך לדעת טוב את השיר ואת הקצב ניגון .אם יש שני מספרים אחד מעל השני כמו שכתוב מעלי אז זאת אומרת שזה אקורד ומנגנים אותם ביחד . המרחקים הם פעימות , נגיד בקצת של 4/4 אתה סופר 1,2,3,4 אז כל קו זה פעם אחת שאתה סופר . יש e ו E בגלל שככה זה המיתרים , מיתר ראשון זה "מי" ומיתר שישי זה "מי"..........סדר המיתרים הוא :1.מי2.סי3.סול.4.רה5.לה6.מיאל תתביש לפנות ולשאול חופשי הכל
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים איזה עצלנים תוציאו תשירים לבד סתם סתם אני בדרך כלל מוציא תשירים לבד ו או שאני רואה הופעות חיות ולפי זה אני מוציא ועם אני מתעצל אז אני פונה לטאבים יש לך מלא אתרים WWW.MXTABS.NET WWW.OLGA.NET WWW.TABCRAWLER.COM ויש לך עוד אתר שקוראים לו WWW.MYSONGBOOK.COM ששם אתה צריך תוכנה GUITAR PRO ואתה מוריד קבצים והתוכנה פשוט מנגנת לך את השיר זה משהו גאוני ביותר נ.ב הטאב ש Spirit Crusher פירסם של ה RED HOT הוא לא לגמרי מדוייק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.