עבור לתוכן

עצות לסידור החדר בשביל רמקולים (5.1)

Featured Replies

פורסם

אהלן!

יש לכם אולי עצות איך לסדר את החדר ככה שאוכל לנצל את הסראונד? צירפתי ציור שצויר בכישרון רב אני חייב לציין ( :lol:) הכל אפשר להזיז חוץ מארון המגושם הזה.

%7Boption%7D

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ככה לפי דעתי

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה! הצעה מעניינת, הבעיה שיש בדיוק בקיר ממול למיקום החדש של המחשב חלון שרוב שעות היום יש בו שמש.. ואז יש השתקפות חזקה ולא רואים כלום :s07:

חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שמה שאני לא מזיז זה יוצא לא נוח.. :-\

אז כנראה אתלה את הרמקולים במצב הנוכחי של המחשב.. בנתיים אני אמתין לעוד הצעות..

אני גם מצרף ציור יחד עם החלונות.. שכחתי מהם בציור הראשון

פורסם

יש כזה דבר אם אני לא טועה שמונע השתקפות של שמש ... אבל אל תגלה לאף אחד .. זה נקרא ו.י.ל.ו.ן

פורסם

וסתם שאלה ?

אתה יכול להחליף בין הארון למיטה ?

כי תכלס ככה יהיה לך הרבה יותר מקום בחד הארון הזה באמצע החדר ממש לא מתאים ...

פורסם

למה להקפיץ :nono:

וניראה לי שהארון יותר גדול מהמיטה ואז הוא לא יכול להשים שם את השולחן

פורסם
  • מחבר

הארון הזה שוקל כמו בית.. וגם החדר שלי הלוך בשיפוע ככה שאיפה שהארון זה החלק הגבוה והמיטה בחלק הנמוך ככה שאיאפשר להחליף בינהם :'(

לגבי ההמצאה הסודית ההיא (ו.י.ל.ו.ן) יש לי מן דבר כזה על החלון אבל הוא רק מצל הוא לא חוסם לגמרי את השמש..

פורסם

תחלס אפשר לסדר את החדר שלך בצורה טובה !! הבעיה היא שאתה חייב להזיז את הארון שלך שיהיה צמוד לקיר מול הקווריום היפה שלך !...

אתה יכול לעשות את זה..?

כי אם כן אז אני יכול לתת לך כאן סידור BEST :)

פורסם
  • מחבר

חח זה שאקווריום נראה יפה בציור :lol: זה לא אומר שהוא יפה במציאות ;) וכשחושבים על זה אתה צודק הארון המעאפן הזה תוקע לי את כל החדר >:( אבל אין אפשרות להזיז אותו בגלל המשקל.. וגם בגלל שהוא גבוה מידי ובמקום ההוא יש מזגן ומנורה על הקיר.. חח רק אם לא היה תארון הזה :pissed:

טוב בכל אופן תודה לכל מי שעזר פה כנראה אתלה את הרמקולים כמו שהמחשב נמצא כרגע..

פורסם

תקשיב :) ישל י עוד רעיון!

תצמיד את המיטה שלך לקיר המערבי שלך ! תוציא את ה טלויזה היפה שלך ובמקום זה תכניס את המחשב !.. כמובן ( המחשב עומד על מעמד אז גם אותו:)

כך זה יוצר מצב שהמחשב ממש בקו ישר למיטה :) ... מיטה קו ישר אומר שאתה יכול לראת סרטים משם וכמובן לסדר את הרמקולים בצורה הטובה ביותר ... כי הכל בקו ישר...

פורסם
  • מחבר

אחי תודה שאתה משתדל כל כך!

חח גם על זה חשבתי אחד הטובים הרעיון הזה.. אבל אז אין לי איפה לשים את הטלוויזיה.. אולי אני ישים את הטלוויזיה בצד המזרחי צפוני אבל אז אני יצטרך להתרגל לזה זה יהיה טיפה משונה

פורסם

שים את המחשב והטלוויזיה ביחד מול המיטה, תשתמש בTV OUT, ובאיזור הריק של הטלוויזיה תשים נרגילה :anim-jjd:

(ואמרתי נרגילה רק כי לא נעים לי :))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים