עבור לתוכן

ספרי קול, שווה את הטרחה?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני לא בטוח אם הנושא הזה בדיוק הולך לפורום אבל חשבתי שכן ואם לא אז אני מצטער, אוקיי, אז קניתי נגן MP3 אם 20G מקום, וזה לא שאני משמ נואש למלא אותו כי יש לי במה, אני פשוט רוצה לדעת מה דעתכם, האם שווה בכלל להתעסק אם הנושא הזה שנקרא ספרי קול? כי כעיקרון יותר מספרי לימוד שאולי יש בספרי קול אני לא ישתמש בזה, ואם שווה את הטרחה אז האם יש איזה אתר מארגן את כל החומר הזה?

פורסם

חחחחחח

בהתחלה לא הבנתי למה אתה מתכוון, בסוף הבנתי, "AUDIO BOOKS" :)

ובכן, גם אני התעניינתי בנושא הזה, הבנתי שזה יתרון למי שאין לו כח לקרוא בפועל ספרים, ככה אתה גם שומע וגם מתי שאתה רוצה (כשאתה בנסיעות, לפני שאתה הולך לישון, או סתם להעביר את הזמן), אני מניח שצריך להתרגל לזה, אבל ממה ששמעתי מאנשים אחרים, זה די שווה את זה.... אני גם מתכוון לנסות את זה בקרוב...

בתכלס אם אתה מחפש AUDIO BOOKS רשמיים, יש את האתר WWW.AUDIABLE.COM שזה המאגר הכי גדול של ספרי אודיו חוקיים, זה עולה כסף...

אם אתה מחפש AUDIO BOOKS בצורה אחרת, אני בטוח שאתה תמצא בכל מני דרכים (EDONKEY, BITTORRENT) וכו'....

פורסם

זה מוציא את כל ההנאה שבקריאת ספר.

פורסם

מה לעשות שיש אחוז לא מבוטל של אנשים שפשוט לא מסוגלים לגעת בספרים... אני אחד מהם, אולי רק ספרי לימוד וזה גם יותר מדי...

נראה לי ש AUDIO BOOKS זה פשוט חוויה שונה, וזה עדיף מכלום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים