עבור לתוכן

איך מקליטים סרט dvd דרך הווידאו?

Featured Replies

פורסם

שלום. שמעתי שיש אפשרות להקליט סרט מה dvd לקלטת ווידאו דרך מכשיר הווידאו הביתי.

הלכתי לחנות והביאו לי קאבל שמפוצל בשני הצדדים שלו. אחד אדום ואחד לבן ובשני הצדדים הפינים ה זכריים.

ניסיתי להבין איך אני מחבר אותם אבל לא הצלחתי. יש יותר מידי יציאות בטלוויזה ובווידאו יש רק יציאה אחת ולא 2 וב dvd גם יש איזה 10 יציאות.

מישהו יודע איך או מוכן להפנות אותי למדריך כלשהו? תודה רבה.

אני רוצה לציין שזה לא לצורכים פיראטים.פשוט מידי פעם שאני לוקח סרטים אני לא מספיק לסיים לראות אותם. אז חשבתי שאני פשוט יקליט ברגע שאני הולך להרדם ולמחרת אני יראה את השאר.

פורסם

לפי דעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) אי אפשר להעתיק סרטים מנגן DVD רגיל לוידאו, בגלל שבנגנים יש MACROVISION שזו הגנה בדיוק מהדברים האלה, כאילו היציאה לטלוויזיה בסדר, אבל אם אתה מנסה להקליט את זה במקום, זה שולח סיגנל שמשבש את ההקלטה (ואתה לא יכול לצפות במה שהוקלט ככה..) יש מכשירים שאני יודע שמבטלים את ה MACROVISION אבל יקרים מאוד...

אם לוידאו שלך יש רק כניסה אחת, זאת אומרת שזו כינסת RF ואתה לא יכול להקליט מה DVD דרכה (כי ה DVD מוציא סיגנל וידאו ולא סיגנל שידור שזה RF), או שתחליף את הוידאו הזה מלפני אלף שנה או שתקנה ממיר RCA->RF דבר שבכלל לא נראה לי ממולץ...

הכי פשוט תקנה כונן DVDROM למחשב ותעתיק את הסרטים למחשב או משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

הווידאו חדש לחלוטין.

התכוונתי שאין עוד יציאות כי כבר השתמשתי ברוב.

2 יציאות הם ל av

ועוד יציאה לטלוויזה

ונשארה לי יציאה אחרונה פנויה.

וזה מוזר כי  שמעתי שזה אפשרי להקליט בעזרת קאבל. קניתיא ת הקאבל הבעיה שאני לא יודע לאן לחבר אותו.

האנטנה מחוברת לווידאו מאווידאו יוצא קאבל לטלוויזה . מהטלוויזה ל dvd.

ניסיתי לחבר כמה פעמים אבל לא ידעתי איזה יציאות בטלוויזה ו ב dvd כי יש הרבה!

הdvd מחובר לטלוויזה הקבל הלבן דרך Ml והאדום דרך Cr .

פורסם

תראה בוידאו אמור להיות לך הכניסות הבאות: VIDEO IN, AUDIO LEFT IN, AUDIO RIGHT IN, שכרגע לא אמורות להיות בשימוש, עליהם אתה אמור להכניס את הקבלים RCA זכר שקניתי...

ב DVD שלך אמור להיות לך היציאות הבאות: VIDEO OUT, AUDIO LEFT OUT, AUDIO RIGHT OUT, שהם גם זכרים והם הצד השני של החיבור...

איך כרגע ה DVD מחובר לטלוויזיה שלך ? דרך SCART ?

פורסם
  • מחבר

הdvd מחובר לטלוויזה- הקבל הלבן דרך Ml והאדום דרך Cr.

זה קאבל של av ( וידאו אודיו).

פורסם

אלו היציאות COMPONNENTS של הוידאו שלך, בנוסף אמור להיות לך יציאה פשוטה (נראה לי בצבע צהוב) שכתוב "VIDEO OUT" זאת היציאה שאתה אמור לחבר ל "VIDEO IN" בוידאו שלך.

פורסם
  • מחבר

אבל לאן אני צריך לחבר את זה ב

dvd ? יש איזה 10 יציאות

כל מיני

Cr

Y

Ml

Mr

Sr

Sl

video combatabaasdsd

ועד כמה

פורסם

בתכלס אמור להיות לך יציאה צהובה, זאת בד"כ היציאה של VIDEO OUT, גם זה מה שאמור להיות רשום, אם אתה לא מוצא, פשוט תחבר אחד אחד, עד שתראה (אבל שוב לפי דעתי יש סיכוי שבגלל ה MACROVISION לא תוכל להקליט)...

פורסם

אי אפשר להקליט לוידיאו סרט DVD.

זאת אחד ממהגנות הראשוניות שהיו לDVDים.

פורסם

אפשר ועוד איך!!

אני מקליט קבוע (יש לי ספריית בלוקבאסטר שלמה בבית)

הבעייה היחידה היא שיש סרטים שעובדים בPAL ויש בNTSC עכשיו בארץ יש את שניהם כי 90% מהדיוידים הם מולטי זון ויכולים לקרוא את שנייהם, וצריך לזכור הוידאו יודע להקליט רק PAL!!

בקיצור אפשר להקליט כל דיוידי PAL פשוט יש לי יציאה של 3 בננות מהדיוידי ואני מחבר אותם לכניסה של הוידאו (6 ראשים סטריופוני)

וזה מקליט מצויין!!!!

פורסם

אפשר ועוד איך!!

אני מקליט קבוע (יש לי ספריית בלוקבאסטר שלמה בבית)

הבעייה היחידה היא שיש סרטים שעובדים בPAL ויש בNTSC עכשיו בארץ יש את שניהם כי 90% מהדיוידים הם מולטי זון ויכולים לקרוא את שנייהם, וצריך לזכור הוידאו יודע להקליט רק PAL!!

בקיצור אפשר להקליט כל דיוידי PAL פשוט יש לי יציאה של 3 בננות מהדיוידי ואני מחבר אותם לכניסה של הוידאו  (6 ראשים סטריופוני)

וזה מקליט מצויין!!!!

מסכים איתו במאה אחוז מיניסיון...

תקנה כבל RCA שיש לו שניים או שלושה מחברים בכל צד (תכף נראה כמה אתה צריך).

תלך לוידאו תבדוק שיש לו חיבור RCA צהוב ועוד אחד לבן או לבן ואדום.

אם יש לך את שלושתיהם תקנה כבל RCA עם שלושה בכל צד ותחבר אדום לאדום לבן ללבן וצהוב לצהוב בעזרת הכבל.

בהצלחה

פורסם

דבר ראשון מולטי זון קשור לאזורי מכירה של סרטים (ZONE 1 = ארה"ב, ZONE 2 = אירופה וישראל, וכו....) לא קשור לשיטת שידור (PAL או NTSC). נגן מולטי זון יכול פשוט לנגן סרטים שמיועדים לאזור אחר (הוא לא חסום לאזור אחד).

אכן כדאי להקפיד על נושא ההקלטה על PAL, אך שוב ידוע לי כי הרבה דגמים ישנים (אולי המצב השתנה בדגמים היחסית חדשים), מונעים אפשרות הקלטה של DVD החוצה ע"י שימוש בטכנולוגיית ה MACROVISION...

פורסם

דבר ראשון מולטי זון קשור לאזורי מכירה של סרטים (ZONE 1 = ארה"ב, ZONE 2 = אירופה וישראל, וכו....) לא קשור לשיטת שידור (PAL או NTSC). נגן מולטי זון יכול פשוט לנגן סרטים שמיועדים לאזור אחר (הוא לא חסום לאזור אחד).

אתה ממש מצחיק

עכשיו לך תחפש DVD איזור 2 בשיטת NTSC או DVD איזור 1 בשיטת PAL

קרעת אותי :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים