פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים שלום לכולם!1.כאשר אני פותח סרט בתוכנה הנ"ל מופיעות לי כתוביות קטנות שקשה לראותן בצפיה מהמיטה למסך.2.ומשהו נוסף, הסרט מוצג לי בwide screen (עם שני פסים,ז"א לא במסך מלא 100%).בקיצור השאלה שלי היא האם יש דרך לשנות את ההגדרות האלה?ואם יש רז מה הן ?אם אפשר הסבר די מדויק!תודה רבה מראש!
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים למה להקפיץ אחרי 10 דקות?אני מודע לכך שזה דחוף לך , אבל תחכה קצת בסבלנות שאנשים יגיבו.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים שמע אחי אני ינסה לעזור לך בעל פה... כי לא מותקן לי עכשיו...בקשר לתרגום... תעמוד על הסרט עם העכבר... כפתור ימני, אמור להיות SUBTITLES... כנס לשם ותגדיל את ה FONTאו כנס ל PROPERTIES וחפש שם FONT ואז תגדיל...בקשר לזה שהסרט קטן... חפש משהו 4:3 ו 16:9... אתה צריך 4:3חפש RATIO או משהו כזה...מקווה שיעזור לךיניב
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים אם הסרט הגיע ביחס 9:16 אין טעם להציג אותו ביחס 3:4. או שתקבל תמונה מתוחה ומעוותת, או שיחתכו צידי הסרט.
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר תודה!הגעתי ל3:4 ו ל9:6 ואני מכיר את זה, אבל בכל זאת כשאני משנה את האופציה הזאת היא לא עובדת!מישהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.