פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים חברה בקרוב מאוד דוד שלי נוסע לארה"ב ויש לי תקציב של 300$ עכשיו ה Zen Xtra עולה 180 דולר ו Zen Touch עולה 250 דולר מה יותר עדיף לי ? (בהתחשב בזה שאני רוצה גם לקנות אוזניות טובות) אם למישהו יש הצעות אחרות זה יתקבל בברכה תודה רבה
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר חח תודה רבה על העזרה בכל מקרה אם למישהו יש עוד דעות הצעות וכדו' בעיניין זה יעזור תודה.
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים אני מקווה שזה יעזור לך: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=55-102-204&depa=0אפשר לבקש מהם שיעשו משלוח לאיפה שחברה של דוד שלך תשהה.יש גם אפשרות להזמין וזה יגיע יום למחרת.. משלוח אקספרס.. אבל אני לא יודע כמה זה עולה (לא מחיר קיצוני, אל תדאג).
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים לפי דעתי הכותרת שלך לא כל כך נכונה,כי לא רק נוחות על הפרק, אני מכיר מישהו שמאוד נדלק על הZEN TOUCH אבל כיוון ש20G לו מספיקים לוהוא הולך לקנות את הZEN EXTRA וזה צריך להיות השיקול היחיד שלך.ולגבי האזניות אתה צודק כי קראטיב לא משהו בתחום הזה.
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים מחבר ממה שהבנתי בת'ראדים האחרונים על ה XTRA שהוא מאוד מאוד מסורבל מבחינת ממשק (גודל לא ממש משנה לי .. ) בגלל זה אמרתי נוחות בכותרת
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים הממשק שלו לא כזה נוח, נכון, וגם השליטה בו לא משהו (כפתורים או גלגל אני לא זוכר) אם זה שיקול שלך אז לך על הZEN TOUCH אם חשוב לך גם איכות אזניות אז כדאי לך ללכת על איכות סאונד (TOUCH 97dbl). שלא נדבר על 24 שעות סוללה מול ה12-14 של הXTRA תעשה את החושבים שלך, בזה אני לא יכול לעזור **אבל שוב אם אתה צריך את הגודל (יותר מ20G) אז לי המליץ אדם שיש לו את הXTRA ללכת על הXTRA החדש(30G\60G). והוא מסתדר עם הממשק סבבה. GOOD LUCK
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים רגע, נוחות ב 300$ זה לא IPOD 20GB ? לפי הבנתי וגם משימוש בזה, הממשק של APPLE הוא הכי פשוט והכי נוח....
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר I POD זה נוחות אבל זה 300$ !!! זה משאיר לי בידיוק עשרים דולר לאוזניות נורמליות ולמדיות DVD +R אז אני לא חושב שאני אלך עליו (חוץ מזה שמעתי שיש לו בעיות עם הבטרייה..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.