פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים כן שלום :]אני עכשיו מתחיל לשפר לי את המחשב בצורה הקפית יותר..אז ככה אני מתחנן לקנות עכבר, מארז, רמקולים 5.1.עכבר אני לוקח כנראה 510MX.מארז אני לוקח כנראה סופרלטאנט.עכשיו נשארת לי השאלה איזה רמקולים לקנות..אני רוצה 5.1 אבל אין לי תקציב כי עדיין לא יודע מתי אני יקנה..אני עכשיו מתחיל לחסוך לכל זה..אז ככה פחות או יותר כמה עולים רמקולים טובים 5.1 (אני לא ציך משהו ממש ממש מוגזם אלא במחיר סביר)רוב המטרות שלי זה מוזיקה למשיחקים יש לי אוזניות.תודה לעוזרים :]
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים Logitech Z-640 נותנים תמורה טובה מאד למחיר שלהם(500 ש"ח)אם אתה מוכן להשקיע מעט יותר, Inspire 5400 של Creative יהיו בחירה מצויינת(700 ש"ח)
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר Logitech Z-640 נותנים תמורה טובה מאד למחיר שלהם(500 ש"ח)אם אתה מוכן להשקיע מעט יותר, Inspire 5400 של Creative יהיו בחירה מצויינת(700 ש"ח)אתה יכול לתת לי לינק לZ-640 אולי? והם טובים למוזיקה? ולמשיחקים?
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים ביקורת על ה-Z640.לפי מספר ביקורות שקראתי עליהם, איכות הסאונד שלהם טובה.למרות זאת, אם השימוש של הרמקולים הוא בעיקר למוזיקה, עדיף לדעתי רמקולים 2.1 איכותיים כמו ה-ATP3 של ALTEC המציגים איכות סאונד טובה יותר.
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר ביקורת על ה-Z640.לפי מספר ביקורות שקראתי עליהם, איכות הסאונד שלהם טובה.למרות זאת, אם השימוש של הרמקולים הוא בעיקר למוזיקה, עדיף לדעתי רמקולים 2.1 איכותיים כמו ה-ATP3 של ALTEC המציגים איכות סאונד טובה יותר.בסוף זה יהיה מישחקים+מוזיקה..והם הדבר הכי טוב שאני יכול להוציא לתקציב הזה? ואני יצטרך לקנות כרטיס קול חדש? (להביא לך את השם של הדגם הנוכחי?)
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים למשחקים הם מעולים דרך אגב.. בתקציב הזה הם אכן הכי טובים שאפשר לקחת. מדובר ברמקולים טובים, ואם תעשה חיפוש עליהם כאן בפורום אתה תמצא הרבה משתמשים מרוצים גם אם יש לך כרטיס ONBOARD הם ישמעו טוב. אין ממש צורך בכרטיס קול חדש..
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר למשחקים הם מעולים דרך אגב.. בתקציב הזה הם אכן הכי טובים שאפשר לקחת. מדובר ברמקולים טובים, ואם תעשה חיפוש עליהם כאן בפורום אתה תמצא הרבה משתמשים מרוצים גם אם יש לך כרטיס ONBOARD הם ישמעו טוב. אין ממש צורך בכרטיס קול חדש.. מעולה :] אני יקנה אותם בעוד חודש ככה תודה :] ואין לי כרטיס קול אלא משהו אחר |: נראה לי Audio Adapter קוראים לו AC97
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.