עבור לתוכן

נגן MP3 HD כנראה מחול , מבולבול...

Featured Replies

פורסם

קראתי איזה 200 תראדים בין "אני פוץ" ו"אני נהר" :lol:

אבל הבעיה שהם יקרים...

ואני לא רוצה להוציא יותר מ 250+מישלוח =(300$ גג)

השאלות שלי

1. האם אמור לצאת איזה נגן מעניין ששווה לחכות לו? הבנתי שיש איזה דור חדש לקרמה ... עוד משהו מעניין ששווה לחכות לו?

2. מה באמת עדיף ה karma או ה Zen touch שנייהם עולים באיזור ה 225$

3. והאם יש איזה אתר שאני יכול למצוא את ה ihp120 ב איזור ה 240-250 דולר?

נגן יהיה לי כנראה מתנה ליום הולדת :yelclap:

אז הייתי רוצה לדעת עם לקנות את זה עכשיו (אוקטובר)

או לחכות קצת עד שיצא משהו מעניין ?

תודה לכל העונים :hi:

פורסם

Zen touch נגן מעולה. והסיבה שהוא כל כך זול זה בגלל שפשוט הוציאו ממנו את כל מה שאתה לא צריך כמו רדיאו שאתה לא צריך ואפשרות הקלטה שאתה לא צריך ותמיכה בסוגי קבצים שלא שמעת עליהם. זה נגן נטו, האפשרות ניווט שלו דומה לזאתי של הIPOD שלדעת הרבה אנשים זה הכי נוח כולל אותי.

אם אתה לא צריך קריוקי (כן.. יש דבר כזה בH120) וצריך פשוט נגן MP3 איכותי וטוב וזול אז לך על הZen touch.

פורסם
  • מחבר

תודה , ומה בקשר ל karma הרבה אנשים פה אמרו שהוא מעולה , בזמן שקראתי את ה תראדים

פורסם

הקארמה מאד מאד לא נוח בכיס "נורמלי" אז קח את זה בחשבון, לדעתי הוא נגן מעולה...

הוא בא בלי כלום כמעט אפילו לא נרתיק בסיסי, והוא כבר מתיישן.

או לחכות לדברים חדשים או לקנות טאץ לדעתי

פורסם

Zen touch נגן מעולה. והסיבה שהוא כל כך זול זה בגלל שפשוט הוציאו ממנו את כל מה שאתה לא צריך כמו רדיאו שאתה לא צריך ואפשרות הקלטה שאתה לא צריך ותמיכה בסוגי קבצים שלא שמעת עליהם. זה נגן נטו, האפשרות ניווט שלו דומה לזאתי של הIPOD שלדעת הרבה אנשים זה הכי נוח כולל אותי.

אם אתה לא צריך קריוקי (כן.. יש דבר כזה בH120) וצריך פשוט נגן MP3 איכותי וטוב וזול אז לך על הZen touch.

יש בו רדיו !!!

תסתכל פה

http://us.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274

רשום FM radio, voice and FM recording via optional wired remote control

פורסם

FM radio, voice and FM recording via optional wired remote control (available separately)

בנפרד ובתשלום

פורסם

הם מתכוונים לשלט, אפשר לקנות את השלט בנפרד בשביל לעשות הקלטות מרחוק

ובררתי את זה קראתי כמה ביקורות שהם מציינים את זה.. תקנו אותי עם אני טועה.

טוב עכשיו אני כבר לא בטוח נראה לי שבאמת זה שלט בנפרד למרות שבכמה ביקרות שקראתי הציגו את זה כחלק מהמכשיר.

פורסם

אז ככה, רק בחלק מהמדינות הנגן מגיע עם שלט (והרדיו בתוכו) כמו הונקונג וכו...

ניתן להשיג את השלט בארץ.

ולגבי השאלה המקורית, האם כדאי לחכות למשהו חדש, אז לפי דעתי כן ל ZEN MICRO שאמור לשנות את הכל.

למרות שהוא יהיה רק בגודל של 5G כמות השירים שנכנסת אליו גדולה יותר מנגני 5G קונבנציונלים (I POD MINI)

והוא מגיע עם הרבה דברים נוספים כמו הרדיו והמקלט, והכי חשוב סוללה נשלפת כמו של פלאפון שניתן לקנות כמה ולהשתמש בדירוג בינהם.

(יבואו בגדלים שונים)

לפי היבואן של קראטיב אמור להגיע בחודש הקרוב .

אם אין זמן לחכות אז הZEN TOUCH ראיתי אותו אתמול והוא פשוט מדהים !

עם סוללה של 24 שעות רצוף זה כל מה שצריך (וניתן להוסיף שלט + רדיו בעו 300 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

ה zen micro בהחלט נראה נגן מעולה!

אבל רק 5 גיגה :\

אני צריך 20 גיגה לפחות וזה עדין לא יספיק לכל ה mp3 שלי...

:'(

אולי יהיה zen micro ב 20 גיגה

נראה חכה קצת...

אולי אני ישלח איזה מייל לקריאטיב נברר מה קורה.

פורסם

ה zen micro בהחלט נראה נגן מעולה!

אבל רק 5 גיגה  :\

אני צריך 20 גיגה לפחות וזה עדין לא יספיק לכל ה mp3 שלי...

אז ההמלצה שלי בשבילך היא הZEN TOUCH הוא פצצה ראיתי אותו והחזקתי אותו והוא ממש חמוד ונוח.

אני חושב שלחכות חודש בשביל המיקרו אני לא יכול אז לחכות למיקרו של 20G לא יודע לא נראה לי.

זה כמו שאומרים שצריך לצאת ZEN TOUCH של 40G בקרוב, אם לקנות את זה אני לא יודע

אבל אני אבדוק עם קראטיב.

בנתיים ההמלצה שלי היא ZEN TOUCH ותוסיף עוד 300 ש"ח ותקנה גם שלט וזה יהיה מושלם (יהיה לך גם רדיו, למרות שזה לא כל כך חשוב לי, אבל אולי לך ;D ).

פורסם

אז ככה, רק בחלק מהמדינות הנגן מגיע עם שלט (והרדיו בתוכו) כמו הונקונג וכו...

ניתן להשיג את השלט בארץ.

ולגבי השאלה המקורית, האם כדאי לחכות למשהו חדש, אז לפי דעתי כן ל ZEN MICRO שאמור לשנות את הכל.

למרות שהוא יהיה רק בגודל של 5G כמות השירים שנכנסת אליו גדולה יותר מנגני 5G קונבנציונלים (I POD MINI)

והוא מגיע עם הרבה דברים נוספים כמו הרדיו והמקלט, והכי חשוב סוללה נשלפת כמו של פלאפון שניתן לקנות כמה ולהשתמש בדירוג בינהם.

(יבואו בגדלים שונים)

לפי היבואן של קראטיב אמור להגיע בחודש הקרוב .

אם אין זמן לחכות אז הZEN TOUCH ראיתי אותו אתמול והוא פשוט מדהים !

עם סוללה של 24 שעות רצוף זה כל מה שצריך (וניתן להוסיף שלט + רדיו בעו 300 ש"ח).

ה Zen Micro באמת אחלה של נגן אבל אני לא מבין למה אתה מדבר עליו כאילו הוא עוד לא יצא הוא יצא בחו"ל כבר לפני שבוע בערך ומוכרים אותו במספר מקומות

בכל מקרה הנגן הזה בכלל לא הכי משתלם לקנות אותו הוא עולה בדיוק כמו הZenTouch רק בגלל העיצוב שלו והרדיו זה קצת טמטום ש Creative נתנו לו מחיר כזה.

פורסם

ל IPOD MINI יש כיום 4 GB בעוד לשאר הנגנים הקטנים יש 5GB, לי יש את ה RIO CARBON והוא עושה את העבודה (למרות שכפי הנראה ה ZEN MICRO יעלה עליו בכל תחום, אבל את זה עוד נראה)... מבחינת קיבולת 5GB זה לא הרבה, אבל תחשוב שהיתרון שאתה יכול להחליף כל יום את המוזיקה לפי איך שבא לך ו ב 5GB אפשר להכניס כמה עשרות דיסקים..

טוב טוב, ה ZEN MICRO יוצא בחו"ל (ליתר דיוק בארה"ב) רק בתחילת נובמבר, כרגע מוכרים אותו בהזמנה מראש, ואין עדיין להשיג אותו..

מהאתר של AMAZON:

Availability: This item will be released on November 5, 2004. You may order it now and we will ship it to you when it arrives.

פורסם

ה Zen Micro באמת אחלה של נגן אבל אני לא מבין למה אתה מדבר עליו כאילו הוא עוד לא יצא הוא יצא בחו"ל כבר לפני שבוע בערך ומוכרים אותו במספר מקומות

בכל מקרה הנגן הזה בכלל לא הכי משתלם לקנות אותו הוא עולה בדיוק  כמו הZenTouch רק בגלל העיצוב שלו והרדיו זה קצת טמטום ש Creative נתנו לו מחיר כזה.

אתה צודק בדבר אחד  ;) אני לא יכול להגיד עליו שהוא הכי משתלם כי הוא עדיין לא נבדק ולא נעשו יותר מידי ביקורות (של אנשים פשוטים כמוני).

אבל לגבי שכרגע הוא נראה הכי משתלם כיוון שאני לא משווה אותו לZEN TOUCH אלא למקבילים אליו בקטגורית ה4G-5G ושם הוא כרגע מככב  :cool2:

והדבר שגרם לו לככב זה לא העיצוב (הוא דיי מכוער) וגם לא הרדיו כי את זה ניתן לקבל בשלט ,אלא הסוללה הנשלפת שכנראה תגרום למהפכה בתחום.

ורק בגלל זה המחיר שלו כזה גבוה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים