פורסם 2002 במאי 3123 שנים יאללה אנשים !אם לא שמתם לב - זה התחיל !!!אז אני מאוד מבקש, תתעוררו ותתחילו לדבר !נ.ב. אני יודע שכולכם פריקים של מחשבים ,אבל מונדיאל זה קדוש !
פורסם 2002 במאי 3123 שנים ואינשאללה , הצרפתים יהיו מקום אחרון (למרות שזה לא נשמע הגיוני , אבל יאללה כדי להרגיש טוב).
פורסם 2002 ביוני 123 שנים מחבר למה ? א. כי לא נשאר מקום.ב. ראית אותם נגד אירלנד ? לא משהו. לדעתי כולם פשוט ציפו מהם יותר מידי השנה.
פורסם 2002 ביוני 123 שנים גרמניה קרעה לערב הסעודית את הצורה !!!ערב הסעודית בתגובה - נעלה את מחירי הנפט לגרמנים !!!
פורסם 2002 ביוני 323 שנים איפה גרמניה ?????? אני אומר גרמניה תיקח ובגדול .איזה תותחים , איזה מכונות הגרמנים האלו ....
פורסם 2002 ביוני 323 שנים גרמניה שיחקו מהיר וניצלו את העניין שהם שיחקו נגד בובות.הם גם שיחקו בתנאים אופטימליים (אולם, מיזוג, תאורה, קהל אוהד, קבוצה שכולם שונאים)...אל תדאג, קמרון תתן להם בראש.
פורסם 2002 ביוני 423 שנים ברזיל לוקחת. למה? ככה. ובגלל שהם קבוצה שיודעת להתאחד, להסתדר, להבקיע, לרגש (ולסחוט פנדל שלא מגיע להם) בדקה ה90.ואני אוהב אותם. יכול להיות גם איטליה לוקחת.
פורסם 2002 ביוני 723 שנים מחבר 13 אנשים הצביעו.זה חייב להיות שיא שללי מסוג כלשהו !!! ???מה, אין פה אוהדי כדורגל ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.