פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים קבלתי מקורי של IRIVER אבל הם קצרות כאלה אחד ארוך אחד קצר.. ככה זה בא אמרו לי... אז אני רוצה לקנו אחרות של חברה אחרת או מששהו שעושה אותום ביצועים כמו שלשלי והם טובות על מה אתם ממליצים?? MAXELL... למשל?תודה
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים של Iriver זה הSennheiser MX300, שום אוזניות של Maxell וכאלה דרעק לא יתקרבו אליהם בכלל.תגדיר תקציב
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים של Iriver זה הSennheiser MX300, שום אוזניות של Maxell וכאלה דרעק לא יתקרבו אליהם בכלל.תגדיר תקציבאיפה אפשר להשיג כאלו בארץ ? מה המחיר שלהן פה ? איך הן לעומת אוזניות מקוריות שמגיעות עם האיפוד ?
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר עד 100 ש"ח... עם זה יעלה יותר אל תדאג רק בבקשה תביאו (רק כפתור) טובים תודה ואיפה אני יכול לקנות בארץ!! חשוב!
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים ב100 שקל לא הייתי ממליץ לך להחליף את האוזניות הנוכחיות שלך, לא תקבל שום שיפור ואולי אף ירידה באיכות.
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר טוב אבל זה מעצבן האוזניות קטנות מדיי! אני מתכוון שאחד מהאוזניה ארוך מהשני...אולי אתם ממליצים על אוזניות רגילות לא כפתור שהם טובים אבל לא גדולים לאללה כאילו אני דיג'יי נייד אני מתכוון כאלה טובם שנתפסים באוזן או נכנסים פנימה כמו כפתור...תודה
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים אני בול באותו מצבולי יש של קריאטיבואני לא יכול ללכת איתם כי אחד גדול ואחד קטןמישהו יכול להגיד לי איך אלה?http://www.tuki.co.il/details.asp?id=484&lead_id=&look
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים כשאוזניות כפתור מגיבות עם כבל אחד ארוך ואחד קצר אז שמים את הקצר באוזן כרגיל ואת הארוך מעבירים לאוזן השנייה מאחורי הראש...FYI...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.