עבור לתוכן

איך הסאב הזה של wharfedale?

Featured Replies

פורסם

הוצע לי ליקנות את הסאבוופר של wharfedale powercube 8 ,מה אתם אומרים?

http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=powercube10A&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=8

שמעתי אותו בעיקרון אבל הוא התחיל לזייף בעוצמות גבוהות,אבל אני לא יודע אולי כשהוא יישמע אצלי במערכת הוא ישמע אחרת?

פורסם

תראה יש לי את הפאוור קיוב 10 יש לו יתרונות וחסרונות כמו לכול דבר. מבחינת הדיוק שלו הוא אחד הטובים במחירו, מבחינת העוצמה הוא מאוד רגיש במיקום כמו הרבה מהסאבים בעלי האלמנט התחתון (וכל הסאבים בכלל ברמה כזו או אחרת) ולכן אם לא ממקמים אותו בצורה נכונה הוא יאבד חלק גדול מהעוצמה\הצליל שלו ולא ישמע חזק מספיק (לפחות לטעמי) וזה יגרום לרבים שלא מבינים את זה להגביר את העוצמה לגבוהה מידי בשביל הוופר שלו שיזייף תחת העומס המוגזם,יתכן שזה מה שקרה בחנות. בכלליות אני מרוצה משלי והוא מספק אותי אבל יש לי חדר יחסית קטן והסאב שלי הוא חזק יותר ובעל וופר גדול יותר ממה שהציעו לך, אז בשורה התחתונה לדעתי הוא סאב טוב בעיקר לחדרים לא גדולים למרות שהתקנתי אחד אצל בחור בסלון והוא היה בהחלט מסופק ממנו וזה מראה שזה עניין של טעם ומיקום נכון. אז אם לבסוף תרצה לקנות אותו (ותשמע סאבים אחרים לפני בשביל ההשווה) תדאג שיהיה לך מישהו שידריך אותך בעניין המיקומו כי אם סאבים המיקום הוא מאוד קריטי.

פורסם
  • מחבר

הוא באמת רגיש מבחינת העוצמה כך שבעוצמות בינוניות הוא השמיע את הבאסים יפה מאוד,אבל כשהגברנו אותו ראיתי שהוא לא עומד בדיוק ומתחיל לזייף ,מה שבאמת איכזב אותי אצלו.

ושמעתי הרבה הרבה סאבים ולא הייתי מרוצה מאף אחד מאשר ה cerwinvega שהיה חבל"ז וגם מחיר בשמיים.

אני מחפש משהו ב 1500 שקל, אז חשבתי על ה powercube 10 במקום ה 8 אבל אין לו את ה 10 אינץ' להשמעה בחנות אלא רק להזמין מראש.אז מה השיפור שניתן להבחין בין ה 8 אינץ' ל 10 אינץ'? הוא יעמוד בעוצמות גבוהות יותר(תוך כדי שמירה על איכות)?

פורסם

תראה אני לא שמעתי את ה8 שמעתי את ה10 ואת ה12 ויש בינהם הבדל לא ענק אבל יש, לכן יש יסוד להניח שיש הבדל גם בין ה8 וה 10 גם בתדרים וגם בעוצמה למרות שזה קשור גם למגבר שבחלק מהדגמים הוא דומה גם ב8 וגם ב10 ובחלק (סדרה D אם אינני טועה) הוא 100 וואט ב8 ו 150 ב10 וב12

אז תנסה גם את 10 ואל תשכח שיתכן ויש בעיה במיקום הסאב בחנות והוא ישמע לך הרבה יותר טוב וחזק מספיק כשימוקם בצורה טובה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים