עבור לתוכן

מישו יכול להסביר לי מה זה ביוס וOC תודה מראש

Featured Replies

פורסם

יש לי את תוכנת SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס השאלה היא מה זה ביוס

פורסם

אני לא בטוח בהגדרה אבל נראה לי שזה כמו תת מודע כזה של המערכת...

פורסם
  • מחבר

ומה זה אומר שהתוכנה EASYTUNE 4 שהיא בא לי עם הלוח אומרת לי SYSTEM FUN כאילו הוא על מהירות 00 והCPU מיסתובב 2450

פורסם
  • מחבר

מישו אולי

פורסם

היי אל תקפיץ הודעות יותר .

ותחכה קצת ז לא צ'ט .

OC = זה לקחת מוצר כלשהו, בדרך כלל מעבד (ה-CPU או המעבד הגרפי על כרטיס המסך) או זיכרון, ולהפעיל אותו במהירות גבוהה מזו אשר הוא היה צריך לפעול בה במקור.

קח זה מדריך מהאתר לאוברקלוק - http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=overclocking_part1 .

וזה ביוס - הביוס הוא תוכנה שעולה מיד עם הדלקת הלוח, הרבה לפני מערכת ההפעלה שלכם. התפקיד שלו הוא לאתחל את כל החומרה (זיהוי המעבד, הזיכרון, כיוון התדרים והמתחים, כיוון כל החומרה בהתאם לאופציות שבחרתם ב-CMOS Setup ובסופו של דבר לבצע אתחול של מערכת ההפעלה). בלי ביוס תקין המחשב לא יפעל, הוא יכול להידלק חשמלית אבל לא יקרה שום דבר מעבר לזה (מסך שחור, אין תגובה כמו גוף לאחר שהמוח מת מוות קליני).

הביוס נמצא על גבי שבב בלוח האם, שבב זה ניתן לתכנות ובאופן זה ניתן להחליף את הביוס .

(לקוח מהמדריך באתר לעידכון הביוס )

פורסם

זה אומר שאין לך מאורר שמחובר לSYS FAN

ומה זה אומר שהתוכנה EASYTUNE 4 שהיא בא לי עם הלוח אומרת לי SYSTEM FUN כאילו הוא על מהירות 00 והCPU מיסתובב 2450

פורסם

BIOS- "בייסיק אאוטפוק אינפוט סיסטם"- זה בעצם מערכת הפעלה בסיסית שמשמשת ל"התנעת" המערכות של המחשב.

OC- OVER CLOCK. הגדרה של מהירות השעון של רכיב מסוים, אפשר להאיט או להאיץ את העבודה של רכיב מסויים במערכת שלך ולגרום לו לעבוד בצורה שונה מההגדרות הבסיסיות שהוא יצא איתם מהמפעל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים