פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים יש לי creative extigyהוא מחובר על שנאי שאפשר לשנות מתחים עכשיו הוא עובד על 7 וחצי וולט ורציתי לדעת אם אפשר לתת לו 12 ולא יקרה לו כלום ועוד דבר שאני מקליד המוזיקה קופצת וזה מציק כבר בבקשה תעזרו לי ותודה למי שיענה ;D
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים יש לי creative extigyהוא מחובר על שנאי שאפשר לשנות מתחים עכשיו הוא עובד על 7 וחצי וולט ורציתי לדעת אם אפשר לתת לו 12 ולא יקרה לו כלום ועוד דבר שאני מקליד המוזיקה קופצת וזה מציק כבר בבקשה תעזרו לי ותודה למי שיענה ;Dלמה אתה רוצה להעלות את המתח???וכשאתה מתקתק במקלדת, הסאונד קופץ??? וזה קורה תמיד?
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר בוא נגיד שכול כמה אותיות יש קפיצה וממש מרגישים אותה ודרך אגב העלתי ל12 וזה עדיין קופץ ומציק
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים באיזה תוכנות מוזיקה זה קורה?באיזה סוגי קבצים (MP3, WAV)נשמע כאילו פשוט אין מספיק כוח עיבוד לפי דעתי. מה המפרט שלך?וניסית לעדכן דרייברים?
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים תוריד מיד חזרה ל7! אסור בשום אופן לתת לכרטיס 5 וולט יותר ממה שהוא צריך!הבעיה שלך היא בגלל שהכרטיס לא חזק מספיק ופשוט... הלייטנסי שלו גבוה ואין מה לעשות
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר המיפרט שלי הוא amd 2800+786 ramfx 5900 xtmain bord msi delta ilsrhd maxtor 80 8 buferוכן עידכנתי דריבריםאני לא מבין מזה פשוט משגע אותי יכול להיות בעייה ב יו אס בי או משהו? ???
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מה גורם לך לחשוב שלהעלות לו את המתח ישפר את הביצועים,תחזיר מהר אם אתה רוצה לראות אותו חי DJ_ladi צודק אין מה לעשות...
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר לא לא בילבלתם הכול הכרטיס אמור לקבל 12 והוא קיבל 7 וחצי אבל לא משנה הכי חשוב זה הקפיצות המציקות האלה
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר תודה לכולם היסתדרתי אבל לא הבנתי מה הקשר לאוברקלוקינג לזה שהכרטיס קופץ במוזיקה מישהו יכול להסביר?
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים ניראה לי שבעיקרון שאתה עושה OC אתה גם סוחט את הספק מכך שהכרטיס לא מקבל מספיק זרם (הוא לא מקבל רק מהשנאי) וזה גרם לקפיצותלמרות שזה ניחוש חחחחחחח
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר כןןן אני בטוח שזה העניין פה תמיד חשבתי לעצמי נו ספק מה זה כבר משנה איזה העיקר יש חשמל אני חושב להביא איזה טרמלטק משהו יש המלצות?
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים ממש לא בטוח שזה הספק. תנסה לנתק הכל חוץ מדברים חיוניים ותראה מה זה עושה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.