עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על רסיבר CAMBRIDGE AUDIO

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אני מתכוון לקנות מערכת חדשה בקרוב.

המליצו לי בחום לקחת את הרסיבר הזה : http://www.cambridgeaudio.com/540r_amp.html

הוא עולה באזור 4000 שקל אבל אני חושב שאפשר ללחוץ לכיוון 3500 ש"ח.

בהשוואה לרסיבר כמו YAMAHA , DENON , ONKYO אמרו לי שהוא הרבה יותר איכותי בעיקר באודיו וזה מאוד חשוב לי.

אשמח לקבל חוות דעת שלכם עליו , ולגבי המחיר והתמורה.

תודה.

פורסם

נראה לפי הנתונים היבשים מבלי ששמעתי אותו איכותי, אבל שווה לשמוע גם אותו וגם דגמים אחרים של חברות אחרות שמציעות רסיברים טובים מאוד במחירים האלה רובם מתקדמים יותר מבחינת התכונות שלהם וגם מציעים יותר כניסות ויציאות (אם זה רלוונטי מבחינתך). לגבי איכות השמע אני לא יכול להגיד כי לא שמעתי את הרסיבר הספציפי הזה אבל שמעתי את רוב הרסיברים של החברות שהזכרתה בתחום המחירים הזה ואין להן במה להתבייש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

לגבי רסיברים אחרים במחיר דומה אני לא צריך חוות דעת. אני יודע שהם בעליי כניסות אולי רבות יותר וכו'.

יש לי כרגע רסיבר של YAMAHA RXV-1000 שקניתי לפני 3 שנים והוא סוס רציני בכל הקשור לקולנוע ביתי וכניסות אין סוף.

אבל בינו לבין הרסיבר שאני מעוניין בו הדרך ארוכה. לפחות לפי ביקורות של WHAT HI FI ואחרים שראיתי ברשת החברה הזאת

היא חברה בריטית HIGH END . הבעייה ברסיברים כמו ימהה , דנון ואונקיו למיניהם שהם מצויינים כל עוד אתה מנגן סרטים. ברגע שאתה

רוצה לשלב רסיבר שנותן סטיראו למוזיקה ברמה גבוהה פה הם נשארים מאחורה בצורה די רצינית.

חשבתי גם על אופצייה נוספת שהיא להוסיף מגבר חיצוני 2 ערוצים למוזיקה ולחבר אותו לרסיבר שלי . אבל הבנתי שבשביל להגיע לרמה של

הקמבריד'ג אודיו הזה אני אצטרך לשלם אותו הדבר או אפילו יותר. אז זה לא ממש משתלם.

אם בכל זאת יש פה מישהו שמכיר את החברה ויש לו ניסיון שמיעה עם ציוד שלהם אשמח לדעת ולשמוע תגובות.

זה ברור שאני אשמע גם לפני שאני אקנה אותו אבל החנות שמחזיקה את הציוד שלהם נמצאת בהרצליה ואני מחיפה אז אני מעדיף לנסוע ( אם בכלל )

כשאני יודע יותר טוב למה לצפות.

תודה לעוזרים.

פורסם

האופציה של לשלב מגבר יעודי בשביל סטיראו היא הרבה יותר טובה

מאשר רסיבר שעושה הכל ביחד

ככה הרמקולים מקבלים מקסימום עוצמה ו "ניצול" .

פורסם

גם אני חושב שזה נכון (גם מהבחינה הכספית בנוסף לשיקולי האיכות), כי ברגע שאתה קונה רסיבר אתה משלם גם על כל המרכיבים בו אשר משמשים לקולנע רב ארוצי לכן ולפי מה שהבנתי ממה שאמרתה שווה לך להשקיע את התקציב שלך במגבר סטיראו יעודי אשר יספק את הצורך המוזיקאלי שלך מצד אחד וימקד את ההוצאה שלך למה שאתה באמת רוצה מבלי לבזבז כסף על תכונות שיש לך כבר בRX-V 1000 מצד שני.

פורסם

אם אתה רוצה למכור את הרסיבר הישן אז דבר איתי בהודעה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים