עבור לתוכן

הרפתקאה בלב ים - פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש זוכר זה סרט שהיה בAXN בערך ב3 בלילה,אבל לגלות לכם את הסוף כולם נהרגים חוץ מהרוצח :nixweiss:

• תגובות 37
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מצחיק אחי.

פורסם

אני לא צוחק :nixweiss:

פורסם
98014-4.jpg
פורסם
  • מחבר

חבר'ה,אתם עדיין לא מעכלים מה קורה כאן, זה רעיון ענק!!! רק שכמה ומכם פשוט מסרבים לאמין שזה יקרה ובצדק, אבל בלי הודעות לא קשורות,כי אני מחכה להודועות שאולי יעזרו לי איך שהוא להגשים את ההרפתקאה.... תעזרו לי במקום לצחוק....

אני לא נעלב או משהו כזה,מספיק החברים שלי בבית חושבים שאני משוגע...

פורסם

ומה קורה אם אתה לא מוצא מישהו שמפליג לישראל ?

לא יודע זה די הימור , אתה יכול למצוא מיד מישהו כזה או אחרי מלא זמן...

אז הוא נשאר תקוע לעולם ועד (או במילים אחרות הוא קונה כרטיס טיסה וחוזר הביתה) או בעוד מילים אחרות - תפסיק כבר לשחק משחקי מחשב ותחזור למציאות  8)

תאמת , אחרי שאני קורא את זה , אז באמת כל הכבוד על הרעיון והכוונה. סה"כ זה טיול בין יעדים שונים בלי הרבה תכנונים , גם אני עשיתי את זה , נסעתי בטרמפים לאן שאנשים נסעו, רק עם מטוסים אוטובוסים ומכוניות , ים ויאכטות כבר היו לי לפני זה  ;) . ולגל אני יכול להגיד - שלעזוב את הארץ ולהתחיל לטייל בלי הרבה תוכניות - רק משהו כללי בראש ובהמשך לזרום עם מה שקורה זה אחד הדברים היותר מענינים ומהנים שיכולים לקרות. הרעיון עם היאכתות הוא באמת קצת הזוי - בעיקר בגלל הארץ - האנשים פה לרוב מגעילים ודבר ראשון הם חושבים איפה הם יכולים להידפק , אבל לך תדע. מה שכן רוב היאכטות מפה מגיעות לקפריסין או טורקיה וחלק ליוון אז כדאי שתרד ממחשבות כמו "אעלה על יאכטה בהרצלייה ואמצע את עצמי בקאריבים על ההתחלה".

עוד דבר שכדאי להבין - כסף אתה תצתרך הרבה יותר ממה שנראה לך לעבוד חצי שנה או שנה זה בשביל טיול ארוך במקומות זולים כמו דרום אמריקה המזרח הרחוק (חלק מהמדינות) ועוד כמה מקומות , חודש מחייה בסיסית באירופה למשל יכול להגיע לך ל2000-3000 דולר , שזה 1000 - 14000 שקל.

בכל מקרה נקווה שילך לך טוב - אם כן תעדכן אותנו , זה מעניין. אם לא - פשוט שים עליך תרמיל, קצת בגדים ומצלמה - קנה כרטיס טיסה פתוח לדרום אמריקה -תמחת באיזה מקום ופשוט תתחיל לזרום , מבטיח לך שזה יהיה לא פחות מהנה (והפלגות ביאכטות כמו שאמרו באמת יכול להיות דבר מתיש וחדגוני , למרות שלא חסר כייף ואתגר).

פורסם
  • מחבר

וואו, סוף סוף תשובה עיניינית.

אני יגיד לך את האמת,חשבתי על כל הדברים שרשמת (הפלגה ראשונה ליוון מקסימום,מחיר יקר באירופה) חשבתי על הכל, אבל יחד עם זאת, אם אני יוצא עם אדם שאולי עשה את זה כבר או גם לא מפחד מהזרקות על חוף למשך תקופה בלתי מוגבלת אבל נסבלת,אז אני אומר למה לא.

אני יודע שיהיה קשה להשיג מישהו שיסכים לעלות אותי לסיפון שלו וגם שלא יוצא לו מזה כלום, אבל אמרתי שאני יעבוד אצלו על מנת להרוויח את ההפלגה.

גם עם זה ניקיון!.

התחלתי לדבר על זה מעכשיו רק בגלל שלאינטרנט יש כוח עצום של "מפה לאוזן" ואני מקווה שזה יגיע לאוזן של שותף או שותפה שהיו מוכנים לעשות את זה איתי,

או לבעל יאכטה שלא מחפש תמורה רצינית בעד "טרמפ" על היאכטה.

ושוב פעם ICE2K תודה על התגובה.

פורסם

חחחחח בהצלחה אחי :xyxthumbs:

פורסם

למרות שזה באמת הזוי ואני בספק אם תצליח - אני מאחל לך בהצלחה.

הייתי בא איתך בשמחה אם היה לי כסף או אם לא הייתי מעדיף להמנע מהים (לא פחד, סתם לא אוהב)...

ושלא תשתה לי חשיש... ;)

פורסם

MasterGal ידידי,

מנסיון רב בתחום הימי, (כולל תקופה מסויימת בבית ספר ימי :screwy:) הדרך היחידה

לטייל על יאכטה (שהיא לא שלך) ולהישאר בתול (מגברים) היא להיות סקיפר (רשיון שייט),

סתם לידיעה כללית, הפלגת פעם במשך יומיים שלושה לפחות ? חיל הים ? או הייתה על יאכטה ? יש לך

נסיון ימי ? ניווט חופים, מכונאות, זרמים רוחות קשרים משהו ? אולי אתה לא מתאים לחיים בים ?

שלא תבין לא נכון, לא בא להסטלבט, פשוט שום בעל יאכטה שיוצא לים לא יכול להרשות לעצמו

לקחת אדם ללא נסיון ימי בשביל שינקה (האמת אין ממש מה לנקות) יאכטה שהיא במקרה הטוב 12 מטר

אורך.

אם אתה רציני בקשר לחלום שלך הצעתי (שוב מנסיון), קורס סקיפרים + מבחנים עד לרישיון שייט

קורס משיטי יאכטות (ספינה 30-60 ) מרוכז כל ערב ארבעה מקצועות + תרגול מעשי 8,500 ¤ עד לקבלת רשיון משרד התחבורה הישראלי. חיילים משוחרים יכולים לנצל את מענק השיחרור.

אז אתה יכול להצטרף להפלגה כסקיפר אצל בעל יאכטה נטול רשיון בשכר (בין 100 ל- 200 $$$ ליום)

בהצלחה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

אם אני יעשה רשיון שיייט,אני ישאר בתול מגברים?? (לא הבנתי) ;)

האמת שלא הייתי יותר מ40 דקות על יאכטה, ואני לא מתכוונן לבזבז 8500 אלף ש"ח על הרפתקאה חד פעמית...

אני לא יודע להסביר את זה אבל פשוט יש לי הרגשה שזה יצליח לי. למרות זאת אני לוקח את העצות שלכם ברצינות ומנסה לבנות לבסוף תמונה שלמה, שתעזור לי להבין, אם בכלל דבר כזה אפשרי, בנתיים אני בטוח בעצמי שכן, אז אל תפסיקו ליעץ לי.

נ.ב

אני חושב שמישהו עשה את זה פעם,אז עם מישהו קרא ראה שמע,שיכתוב...

תודה

פורסם

תגיד, קראת את המדריך לטרפיסט הגלקסייה בזמן האחרון? :silly:

אם אתה לא מוכן לעשות את הקורס, אז אולי תוכל פשוט לשלם לבעל היכטה על ההפלגה? ומהמקום שתגיע אליו תוכל כבר לאלתר... או שאתה יכול לעשות את הקורס במקום אחר, לדוגמא טורקיה או יוון (לך תדע, אולי יש להם את הקורסים האלה באנגלית...)

פורסם
  • מחבר

לא ספר לי על זה, אתה קראת? :-*

פורסם

המדריך נועד לעזור לטרמפיסטים לנסוע בגלקסיה ולראות את פילאי היקום בפחות מ30 דולר של איזה כוכב (שכחתי את השם :s07:) ליום...

ספר מומלץ ביותר! (תאמת זה סידרה של 5 ספרים...)

פורסם

איפה אפשר להוריד\לקנות? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים