עבור לתוכן

הרפתקאה בלב ים - פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה, עוד חצי שנה אני יהיה חייל משוחרר וקורה שיוצא לחשוב מה לעשות אם עצמך אחרי שיחרור, אני החלטתי משהו שנשמע ונראה כבלתי מציאותי... אז ככה:

שאני ישתחחר אני יחסוך כסף מעבודות זמינות למשל כחצי שנה עד שנה ואז אני יגשים את החלום שלי - הרפתקאה בלב ים - מה זה אומר???

אז ככה, אני אחפש שותף או שותפה שיודעים לנווט על יאכטה ויודעים את השפה האנגלית ברמה טובה, במקה ואני ימצא אדם כזה, אנחנו נלך למרינה באשדוד או בהרצליה, ונבקש טרמפ... כן טרמפ וכל בעל יאטכה, אל כל יעד שהוא שט (יוון,קפריסין,איטליה לא כל כך משנה....) נעגון בחוף של אותה מדינה, נבלה קצת באותה ארץ, נעבוד קצת שמה ואז נכיר בעל יאכטה אחרת ונשוט איתו ליעד הבא,ככה עד שנמצא בעל יאכטה ששט לישראל... אני יציע את עצמי כרוצה לעבוד על הסיפון תמורת שיט, כך ששותף מנווט זה רק בונוס מבחינתי, את ההרפתקה אני יעשה...

זהו רציתי לשתף אתכם במסע שלי, אם מישהו חושב לעצמו - גם אני מסוגל או מסוגלת שירים טלפון אני מתכמן את זה לעוד שנה וחצי, אבל זה לא נושא של מהרגע להרגע וצריך לשבת ולחשוב בדיוק איך ומתי עושים את זה, עוד משהו אם אתם מכירים בעלי יכטאה שיסכימו לקחת אותי טרמפ... אני אשמח

תודה מראש, גל נחום 0547552804.

• תגובות 37
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה קורה אם אתה לא מוצא מישהו שמפליג לישראל ?

לא יודע זה די הימור , אתה יכול למצוא מיד מישהו כזה או אחרי מלא זמן...

פורסם

לך על זה זה נשמע הכי בן זונה שבעולם וקח איתך איזה בחורה שיהיה לכם מעניין ביחד ורומנטי ובלה בלה בלה .

פורסם

טרמפ על יאכטה???

בהצלחה... זה לא איזה נסיעה של שעתיים או 5 לאילת. אנשים לא מרגישים הכי בנוח לקחת סתם עוד מישהו איתם.

נראה לי שעדיף לך להציע את עצמך בתור משרת בזמן השייט (ברצינות) והשכר שלך יהיה הנסיעה. אבל קשה לי להאמין שזה יילך. רעיון חמוד אבל. אופטימי משהו :P

פורסם

אתה חי בסרט, מי יקח אותך טרמפ??  :screwy:

היית לוקח סתם מישהו להתנחל איתך ביאכטה?  :bash:

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני יודע שקשה להגשים את זה ואני יודע שלא כל אחד יעלה אותי על היאכטה, אבל זה דבר ששוה לעשות.

יש דבר אחד שהצבא לימד אותי, אם רוצים משהו חזק ומתמידים איתו אז מקבלים אותו בסוף - התמדה חבר'ה.

בקשר לשאלה אם אני לא אמצא טרמפ חזרה לארץ, אז כן אני ימשיך לטייל בעולם זה כל הקטע....

חבר'ה על תפסיקו לשלוח לי תגובות, או אנשים שהיו מוכנים להצטרף אליי או לצרף אותי לנסיעה. תודה....

פורסם

שוקיסט! צא מהשווק!!! :s07: :s05:

סתם אחי, לבנות על משהו שיקח אותך טרמפ על היאכטה שלו, ועוד בלי תאום מראש, מאוד מאוד הזוי

פורסם
  • מחבר

מה בלי תיאום...?????

אני אומר לך שאני אסע לנמל אשדוד או הרצליה וידבר אם אנשים שם לפני השייט ברור שזה יהיה כמה שבועות לפני השייט עצמו....

בואנ'ה איזה לא מפרגנים אתם.....

פורסם

אני הייתי רוצה אבל יש לי תיכון לגמור

פורסם

תשכח מזה זה לא מציאותי ואתה מזמין צרות.

פורסם

מה המשפחה שלך אומרת על הטיול?

פורסם

בהצלחה באמת נשמע פצצה אבל בכלל הייתה פעם על יאכטה שאתה יודע על מה אתה מדבר?

ותהיה בטוח שטרמפ אתה לא תמצא אבל בתור איש צוות סביר להניח שתמצא והרבה מכל נמל ולכל נמל....

קורס משיט ליאכטה בשביל רשיון זה בסביבות8000 שקל אני חושב ואם יש לך רשיון כזה אני בטוח שתצליח למצוא איזה בעל יאכטה עשיר שבסך הכל צריך מישהו שיגור ביאכטה ויעשה לו סיבוב פעם בשבוע עם המשפחה והחברים

פורסם
  • מחבר

המשפחה גם צחקו בהתחלה אבל הם מאמינים בי שזה יצליח, גם בלי לעשות קורס ב8000 ש"ח.

אני הייתי רוצה אבל יש לי תיכון לגמור

אחי אם אתה באמת רציני, צור איתי קשר בפרטי....

פורסם

זה נשמע בדיוק כמו סרט שראיתי :screwy:

פורסם
  • מחבר

איזה סרט, אולי אני אלמד דבר או שתיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים