עבור לתוכן

נגני Mp3 התומכים בשפת הקודש?

Featured Replies

פורסם

ידוע לי כי APPLE תצא עם הודעה בשנה הבאה בנוגע לעברית ב-iPod שלה.

האם קיימים כיום נגני MP3 בתומכים בשפה העברית?

ואם לא כרגע, האם ישנה הערכה מתי יעודכנו המערכות בחברות השונות ויזנקו את שפתנו אל המאה ה-21?

תודה

פורסם

אם אני לא טועה היה פעם תרד רשמי של עברית בנגני איי ריבר,

תעשה חיפוש בפורום בכל מקרה אם אני לא טועה העברית היתה רק הפוכה...

אבל תבדוק.

פורסם

אני די בטוח שנגני הפלאש של איריבר תומכים כבר נגני ההארדיסק אמרוים לתמוך בFW הבא (לא הקרוב)

פורסם

מעניין איזה הודעה APPLE תצא בשנה הבא:

"הסתכלנו בעולם, ראינו שיש 6.4 מיליארד אנשים, מתוכם רק 13 מיליון יהודים ומתוכם כאלה שמתמשמים בשפה העברית באופן שותף פחות מ 6 מיליון. מחישובים פשוטים ראינו כי בנתח שוק הפוטנציאלי לא שווה לנו להשקיע בתמיכה בשפה שלא רק שהיא מיוחדת (מימין לשמאל ואותיות שונות), אלה היא דורשת שינויים רבים של קוד תוכנה בנגנים שלנו (שכידוע מכילים מספר שורות קוד קטן ביותר ויעיל ואמור להיות יציב מאוד), מה גם אין לנו יותר מדי ישראלים במעבדות הפיתוח שלנו כדי לעשות בדיקה מקיפה של טכנולוגיה כזו, מצטערים דברו איתנו שנה אחרי..."

(ואם זאת התגובה שלהם, רק תחשבו על המתחרים...)

פורסם

אתה די צודק

אבל השורה נכונה לא כל כך נכונה

אתה לוקח את אפל כאילו שהם בטח יעשו תמיכה בעברית.... נראה לי שהם יעשו רק אחרי שמתחרה יוציא

פורסם

סליחה אם זה מה שמובן.. כמובן ש APPLE לא תוציא תמיכה בעברית, התכוונתי שבעוד שנה הם יגידו את אותו דבר :)

לגבי המתחרים, אני גם לא בטוח כמה מהם יעשו (עם מישהו יעשה בכלל משהו וגם אז לAPPLE לא יהיה איכפת), לפי הבנתי רק ב FLASHPLAYERS של IRIVER יש תמיכה וגם היא די אינפנטילית....

הייתי נכנס פה לפירוט למה (אין לחץ מצד יבואנים, הרבה קונים את הנגנים בחו"ל בכלל וכו')....

אני הולך לכתוב איזה סקריפ שיסרוק את כל ה MP3 שלי ויתן לי רשימה של כל ה TAGS שיש להם שמות בעברית ויאפשר לי לערוך אותם, אם מישהו רוצה אותו (ברגע שאני יכתוב אותו כמובן) תגידו

פורסם

תעשה משהו יותר מועיל -

(אם אתה יודע כמובן)

היבואן של איריבר ארקדיה

פירסמה לפני חודש-חודשיים

שהם מחפשים אנשים שיכתבו סקריפט לעברית......

מי שיכתוב יקבל נגן פלאש חינם......

פירסמתי בזמנו תראד בפורום שפות תיכנות וגם יש בפורום של ארקדיה

פורסם

דבר ראשון, יש לי RIO CARBON לא IRIVER

דבר שני תביא לי את הלינקים גם פה וגם שלהם שם, אני יסתכל נראה מה הם בכלל רוצים (תוכנה שעושה מה בדיוק..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים