עבור לתוכן

נגן מוזיקה נייד עד סביבות ה150 דולר.

Featured Replies

פורסם

יום שישי הזה ההורים שלי טסים להונג-קונג(כנס עסקים לשיווק - לא משנה)

ואני הבנתי שהמחירים בהונג קונג דומים למחירים בארה'ב ואף נמוכים יותר ושהשוק שם לא מוצף בזיופים כמו בתאילנד(תקנו אותי אם אני טועה)

אז אני מחפש נגן מוזיקה נייד ב100 עד 150 דולר.

עד עכשיו חשבתי על הMNZF 610 של SONY.

אבל אני לא 100% בטוח, מפני ששמעתי על הHIGH MD החדש....

בקיצור - הדרישות שלי מהנגן:

- עמיד!!! הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בזמן רכיבה על אופניים!(ניסיתי לשמוע עם דיסקמן עם בולם זעזועים נורמים-טוב וזה היה פשוט נוראי!) אסור שיקפוץ!!

- בעל עיצוב יפה! לא חייב איזה מלך יופי כמו הIpod אבל לא משהו ממש מכוער!

- בעל ממשק נוח! הממשק שאני רגיל אליו הכי זה מחשב עם אוזניות וWINAMP

- בעל יכולת איכסון גבוהה יחסית(יש שיגידו גבוהה כ20 שירים ויש כאלה שיגידו ש2000 שירים זה הרבה-אני רוצה משהו בינהם)

- בעל שלט

- בעל חיבור USB למחשב.

- בעל הגברה טובה יחסית על מנת שיהיה איכות טובה עם אוזניות יחסית טובות(Sennheiser HD 437)

-רדיו והקלטה(לא חובה אבל בהחלט בונוס נחמד!)

תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

אשמח אם להמלצות תצרפו לינקים לקנייה או/ו ביקורות והשוואות.

תודה

פורסם

המיני דיסקים החדשים יקרים מאוד!

הכי זול עולה 200 דולר לא כולל מיסים!

אני פשוט הייתי מחפש איזה נגן MP3 עם האופציות שאתה רוצה...

שפשוט יגשו למוכר בחנות, יציגו את הדרישות שלך ונראה מה הם יגידו...

יש MP3 סבירים בהחלט בגדלים של 256MB או אפילו 512MB (!) במחיר שלך...

אני רק מצטער שאני מנפץ לך את האשלייה, אבל הונג-קונג לא זולה...

אנחנו (המשפחה) רצינו לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה, ויש לנו חברים בהונג-קונג. הם נתנו לנו מחירים של המצלמות שמה, והמחירים היו אולי זולים ב100 ש"ח ואף פחות... יש מקרים שבארץ היה יותר זול! עדיף כבר לקנות בארץ ולקבל אחריות...

פורסם
  • מחבר

המיני דיסקים החדשים יקרים מאוד!

הכי זול עולה 200 דולר לא כולל מיסים!

אני פשוט הייתי מחפש איזה נגן MP3 עם האופציות שאתה רוצה...

שפשוט יגשו למוכר בחנות, יציגו את הדרישות שלך ונראה מה הם יגידו...

יש MP3 סבירים בהחלט בגדלים של 256MB או אפילו 512MB (!) במחיר שלך...

אני רק מצטער שאני מנפץ לך את האשלייה, אבל הונג-קונג לא זולה...

אנחנו (המשפחה) רצינו לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה, ויש לנו חברים בהונג-קונג. הם נתנו לנו מחירים של המצלמות שמה, והמחירים היו אולי זולים ב100 ש"ח ואף פחות... יש מקרים שבארץ היה יותר זול! עדיף כבר לקנות בארץ ולקבל אחריות...

אתה מתכוון לHIGH MD? :-\

ופלאש לא נראה לי בכלל..... לכמה חברים שלי יש נגני פלאש שנחשבים לטובים יחסית(iRiver וכו') ושומעים בהם איום ונורא.... עם האוזניות שלי(HD 437) הסאונד ממש מתעוות...... :screwy::s07:

וגם אם הונג קונג במחירים של ארה"ב אז שווה לי :yelclap:

ועוד שאלה....

מישהו המליץ לי על הSONY NED-MD WALKMAN MZNF 610....

איך הוא?

פורסם
  • מחבר

any one? :(

פורסם

אני קניתי בזמנו את ה SONY MDZ-55R בהונג קונג, ממש כשהוא יצא, שילמתי עליו ממש טוב, איזה 1800 שקל או משהו כזה...

אז בתכלס בהתחלה די נהנתי ממנו, למרות שהוא היה מסורבל מאוד (כמו שכל ה MD היו אז, לא היה USB וכו'), בסוף אחרי איזה שנתיים שלוש הוא הפסיק לעבוד לי ולא יכולתי לתקן אותי, אז הוא סתם שוכב לו פה עד היום מעלה אבק...

היום פשוט לא נראה לי שווה לקנות MINIDISC זה טכנולוגיה שאף פעם לא ממש תפסה בשוק ארה"ב והיום הפתרון הזה נראה לי מאוד מסורבל לעומת טכנלוזיית ה MP3 והנגנים השונים... הייתי מוסיף עוד איזה 50$ או 100$ והולך על איזה נגן מבוסס HD

פורסם
  • מחבר

אני קניתי בזמנו את ה SONY MDZ-55R בהונג קונג, ממש כשהוא יצא, שילמתי עליו ממש טוב, איזה 1800 שקל או משהו כזה...

אז בתכלס בהתחלה די נהנתי ממנו, למרות שהוא היה מסורבל מאוד (כמו שכל ה MD היו אז, לא היה USB וכו'), בסוף אחרי איזה שנתיים שלוש הוא הפסיק לעבוד לי ולא יכולתי לתקן אותי, אז הוא סתם שוכב לו פה עד היום מעלה אבק...

היום פשוט לא נראה לי שווה לקנות MINIDISC זה טכנולוגיה שאף פעם לא ממש תפסה בשוק ארה"ב והיום הפתרון הזה נראה לי מאוד מסורבל לעומת טכנלוזיית ה MP3 והנגנים השונים... הייתי מוסיף עוד איזה 50$ או 100$ והולך על איזה נגן מבוסס HD

אבל לפי מה שאני יודע נגני MP3 מבוססי HD הם רגישים מאוד לקפיצות וכדומה ואחד הדברים העיקריים שאני מחפש בנגן זה שהוא יהיה עמיד במיוחד ולא יקפוץ!

פורסם

תראה, בגדול ברור שהארד דיסק זה דבר זז, אבל בתכלס הדברים האלה עמידים ויש להם זכרונות גדולים שנועדו לכך שהם מנגנים מספר דקות לא קטן בלי לקרוא מההארד דיסק. רוב הנגנים גם אומרים שאתה יכול לרוץ עם הנגן וזה לא אמור להרוס אותו (מה אתה הולך לעשות איתו בדיוק ? באנגיי או לקפוץ ממטוס) ?

וגם מינידיסק זה כמובן טכנולוגיה של רכיבים זזים (בניגוד ל FLASH PLAYERS), אומנם הטכנלוגיה קיימת הרבה יותר שנים ויותר יציבה, נראה לי כי אם אתה לא עושה יותר מדי EXTREME גם נגן HARD DISK יהיה מספיק טוב...

פורסם
  • מחבר

תראה, בגדול ברור שהארד דיסק זה דבר זז, אבל בתכלס הדברים האלה עמידים ויש להם זכרונות גדולים שנועדו לכך שהם מנגנים מספר דקות לא קטן בלי לקרוא מההארד דיסק. רוב הנגנים גם אומרים שאתה יכול לרוץ עם הנגן וזה לא אמור להרוס אותו (מה אתה הולך לעשות איתו בדיוק ? באנגיי או לקפוץ ממטוס) ?

וגם מינידיסק זה כמובן טכנולוגיה של רכיבים זזים (בניגוד ל FLASH PLAYERS), אומנם הטכנלוגיה קיימת הרבה יותר שנים ויותר יציבה, נראה לי כי אם אתה לא עושה יותר מדי EXTREME גם נגן HARD DISK יהיה מספיק טוב...

המטרה העיקרית שלי בשבילו היא רכיבה על אופניים....

ניסיתי את זה עם דיסק-מן של אחותי שיש לו בולם זעזועים טוב מאוד+

וזה היה פשוט בלתי אפשרי!

הדיסק קפץ בסביבות ה5 פעמים וזה סה"כ היה 2.5 ק"מ!

פורסם

דבר ראשון אני נוסע על האופנים לעבודה, שמתי את הדיסקמן בתיק, ולא היתה שום קפיצה! אנטי שוק של 2 דקות הלך לי חלק!, אבל זה כבר לדיון אחר

אני גם דוגל בדעה ל נגן מבוסס HDD וגם אם תחשוב על זה לנגנים הללו יש באפר של 32 מגה (!!!) שרק הבאפר יכול להיות נגן בפני עצמו

חישוב מהיר 32/4=8 משמע 8 שירים עם ממוצע של 4 מגה לשיר מה שאומר שיש לך בערך חצי שעה של הנאה ללא קפיצות ואז טעינה קצרה ושוב עוד חצי שעה וכך זה חוזר חלילה, לסיכום יש הרבה נגנים מבוססים דיסק קשיח שהם הדבר החם החדש שיש בשוק (לא כולכך חדש אבל הבנתם את הכוונה שלי..........)

כך או כך אם מה שמדאיג אותך זה הקפיצות תהיה בתוח שהנגנים מבוססי HDD יגרמו לך לשכוח שקיים כזה דבר!

ואיפה הבונוסים? יש לך שם נפך איחסון גדול פי כמה מה מינידיסק והאופציה לזיכרון USB נייד (אבל ממש ענק!)

עוד דבר, המינידיסקים אוליי בפני עצמם הם דיי טובים אבל הם לא משתלמים כי הם ממש יקרים ואף מינידיסק לא עונה על כול הדרישות שלך (ואילו נגן HDD כן!)

לכן אני חושב שתשקול את הדברים מחדש..............

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני נוסע על האופנים לעבודה, שמתי את הדיסקמן בתיק, ולא היתה שום קפיצה! אנטי שוק של 2 דקות הלך לי חלק!, אבל זה כבר לדיון אחר

אני גם דוגל בדעה ל נגן מבוסס HDD וגם אם תחשוב על זה לנגנים הללו יש באפר של 32 מגה (!!!) שרק הבאפר יכול להיות נגן בפני עצמו

חישוב מהיר 32/4=8 משמע 8 שירים עם ממוצע של 4 מגה לשיר מה שאומר שיש לך בערך חצי שעה של הנאה ללא קפיצות ואז טעינה קצרה ושוב עוד חצי שעה וכך זה חוזר חלילה, לסיכום יש הרבה נגנים מבוססים דיסק קשיח שהם הדבר החם החדש שיש בשוק (לא כולכך חדש אבל הבנתם את הכוונה שלי..........)

כך או כך אם מה שמדאיג אותך זה הקפיצות תהיה בתוח שהנגנים מבוססי HDD יגרמו לך לשכוח שקיים כזה דבר!

ואיפה הבונוסים? יש לך שם נפך איחסון גדול פי כמה מה מינידיסק והאופציה לזיכרון USB נייד (אבל ממש ענק!)

עוד דבר, המינידיסקים אוליי בפני עצמם הם דיי טובים אבל הם לא משתלמים כי הם ממש יקרים ואף מינידיסק לא עונה על כול הדרישות שלך (ואילו נגן HDD כן!)

לכן אני חושב שתשקול את הדברים מחדש..............

על איזה דרישות שום מינידיסקים לא עונים?

נ.ב

איך זה?

http://www.nomadworld.com/products/muvo_2_15/specs.asp

ואגב שמתי לב למשהו מוזר במוצר הזה....

כתוב שם:

Capacity 1.5GB

אך גם כתוב:

4GB capcity avainble

WTF? :screwy:

פורסם

מה לא מובן, יש שתי דגמים בעלי אותו מבנה רק אחד 1.5 GB ואחד 4 GB ... אני בכל מקרה לא התרשמתי מהם יותר מדי, אם אתה רוצה CREATIVE לך על

http://www.nomadworld.com/products/Zen_Micro/

זה הולך להיות המוצר החם בשוק נגני ה MP3 מבוסיי HD הקטנים, יש לו נפח 5GB ועוד הרבה אופציות (למרות שלגבי זמינות נראה לי יקח עוד מספר שבועות).. אם לא, יש את ה RIO CARBON שאותו קניתי ומכל יום אני יותר ויותר מרוצה ממנו

http://www.digitalnetworksna.com/shop/_templates/item_main_Rio.asp?model=267

פורסם
  • מחבר

מה לא מובן, יש שתי דגמים בעלי אותו מבנה רק אחד 1.5 GB ואחד 4 GB ... אני בכל מקרה לא התרשמתי מהם יותר מדי, אם אתה רוצה CREATIVE לך על

http://www.nomadworld.com/products/Zen_Micro/

זה הולך להיות המוצר החם בשוק נגני ה MP3 מבוסיי HD הקטנים, יש לו נפח 5GB ועוד הרבה אופציות (למרות שלגבי זמינות נראה לי יקח עוד מספר שבועות).. אם לא, יש את ה RIO CARBON שאותו קניתי ומכל יום אני יותר ויותר מרוצה ממנו

http://www.digitalnetworksna.com/shop/_templates/item_main_Rio.asp?model=267

הRIO אכן נראה מדהים אבל הוא עובר תתקציב שלי כבר ב100 דולר :'(

מילא 200 דולר אבל 250 זה כבר WAY יותר מדי....

ובקשר לZEN MICRO - אותו דבר... גם יקר מדי

ועכשיו בקשר לMuVo....

בחנות אונליין של CREATIVE יש את גרסת ה4GB למכירה ב200 דולר , אבל כמה עולה גירסת ה1.5GB? :nixweiss:

פורסם

לך על המיני איפוד, בערך 15GB

קטן חכם ועושה את העבודה, יש לון איכות סאונד מעולה ואתה מקבל אוזניות מעולות, אם אתה לא רוצה IPOD אז יש את ה IRIVER שאני רוצה לקנות אבל הוא יחרוג לך מהתקציב.........

תתחיל לנבור באתר הזה תלך לפי התקציב שלך, רק תזכור שזה לא דבר שקונים כול יום!

פורסם

3dvg אחי אתה הרגתה אותי !...

אוזניות מעולות ?@! אז דבר ראשון שממש מציק לי לראות ! האוזניות שהם מספקים ממש אבל ממש רגילות למרות שאתה משקיע הרבה על הנגן שלהם ! כמובן שעל הנגן אין על מה לדבר ,הוא מצוין אבל כל חומרה של המוצר הזה יקר בצורה מוגזמת ומה שאתה מקבל כמו האוזניות ! הם גרעות בצורה מחרידה...

דבר שני ה איפוד חורג מהמסגרת שלו בהרבה אז שוב זה לא פתרון...

בנוגע לMUVO

אתה יכול למצוא אותו בפחות מ 200 דולר ! המחירים שמצאים לך שם בהונג קונג נמוכים ב 10 אחוז מארהב אז...

תרגיש חופשי  :yelclap:

פורסם
  • מחבר

3dvg אחי אתה הרגתה אותי !...

אוזניות מעולות ?@! אז דבר ראשון שממש מציק לי לראות ! האוזניות שהם מספקים ממש אבל ממש רגילות למרות שאתה משקיע הרבה על הנגן שלהם ! כמובן שעל הנגן אין על מה לדבר ,הוא מצוין אבל כל חומרה של המוצר הזה יקר בצורה מוגזמת ומה שאתה מקבל כמו האוזניות ! הם גרעות בצורה מחרידה...

דבר שני ה איפוד חורג מהמסגרת שלו בהרבה אז שוב זה לא פתרון...

בנוגע לMUVO

אתה יכול למצוא אותו בפחות מ 200 דולר ! המחירים שמצאים לך שם בהונג קונג נמוכים ב 10 אחוז מארהב אז...

תרגיש חופשי  :yelclap:

אז ללכת בלב שקט על הCreative MuVo2 4Gb?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים