עבור לתוכן

temp מה מותר מה אסור???

Featured Replies

פורסם

שלום!!!

שמתי לב שתקיית הTEMP שלי שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\moshe\Local Settings

(winXP pro)

גודלה 8גיגה מה עושים???

מותר למחוק ??

יש תוכנה שמוחקת???

עזרה :s05:

פורסם

לך ל Internet explore (או מה שאתה מישתמש) Tools-->Internet options

ותילחץ "Delete files".

ואז תיבדוק עם הנפח ירד.

פורסם

אתה יכול לעשות את מה שרשמו לך למעלה , אבל זה תהליך שיכול לקחת קצת זמן מכיוון שגודל התיקייה הוא 8 ג'יגה.

אתה יכול למחוק את כל תוכן התיקייה ידנית אם אתה רוצה , זה גם יהיה יותר מהיר.(רק אל תמחק את כל התיקייה עצמה)

פורסם

נראה לי שקצת התבלבלתם

קבצי אינטרנט זמניים של אינטרנט אקספלורר נשמרים ב

c:\documents and settings\user\local settings\temporary internet files

פותח התראד מדבר על c:\documents and settings\user\local settings\temp ולזה אין קשר לאינטרנט אקספלורר,זה תיקיה זמנית שהתקנות משתמשות בה וגם תוכנות בשביל קבצים זמניים כגון winrar

אתה יכול למחוק זה לא יהרוס כלום אבל כמו שכבר אמרו מחוק מה שבתוך התיקיה ולא את התיקיה עצמה

פורסם
  • מחבר

וזה בטוח זה לא יהרוס את ההתקנות ששם...?

ואין איזו שהיא דרך להגביל את התקייה לנפח מסויים???

פורסם

כמו שכבר אמרתי אתה יכול למחוק

זה רק קבצים זמניים אין שם שום תוכנה מותקנת

הרבה התקנות של תוכנות באות כself extracting archive (ארכיב הפותח את עצמו) כשאתה מריץ זה פותח את כל הקבצי ההתקנה לתיקיה הזמנית ומעלה תהתקנה בסופה של ההתקנה בדרך כלל הקבצים האלה נמחקים אבל לפעמים נשארים שאריות

באשר לההגבלת הנפח לא נראה לי,פשוט תמחק כל כמה ימים

פורסם

תנקה עם התוכנה של הווינדוס Disk Cleanup

פורסם

windows washer מומלץ

תוכנה זו תנקה לכם את כל המחשב מהשטויות ומה שאתם לא צריכים

פורסם
  • מחבר

windows washer

אפשר לינק...

פורסם

קישור

אני חושב שזה עדכני....בכל אופן אתה יכול לחפש באימיול.

פורסם

Holy sh*t!

8 ג'יגה?! אתה מתקין תוכנות ומשחקים כמו מטורף מתוך קבצים מכווצים או משהו כזה?

בכל מקרה, לעניינינו.

אין בעיה למחוק את מה שיש ב-temp, כשם התיקיה, מה שיש שם הוא זמני ואמור להיות זמני (=להמחק כשאין בו כבר צורך), אבל לצערנו רוב התוכנות משתמשות בו כמזבלה יותר מאשר מיקום זמני. הכי טוב: עשה restart (כדי לוודא שקבצים שם לא בשימוש), ומחק את כל תוכן התיקיה (לא את התיקיה עצמה, רק את מה שבתוכה).

אגב, שנה בבקשה את הכותרת לאינפורמטיבית יותר. משהו בסגנון "האם מותר למחוק את תוכן תיקיית ה-Temp?" יעיד הרבה יותר טוב על תוכן הדיון ויאפשר לאנשים שמתעניינים בנושא למצוא בדיוק את מה שהם מחפשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים