עבור לתוכן

הקרנת סרטי DIVX על טלויזית 34 אינטש.

Featured Replies

פורסם

כבר שנים שאני צופה בסרטי Divx על טלויזיה בגודל 21 אינטש ורואים מעולה. האם הרזולוציה של סרטי Divx תתן תמונה איכותית גם על גבי טלויזיות גדולות, כמו 34 אינטש למשל?

פורסם

עקרון פשוט : ככל שתגדיל מסך איכות התמונה יורדת כי הרזולוציה נשארת אותו דבר, עד כמה האיכות תרד? תלוי כבר באיכות הטלויזיה, להערכתי אתה עדיין תהנה (אם הטלויזיה באיכות סבירה) ולעיתים עדיף להתפשר על טלוויזיה 29" איכותית מאשר על מסך גדול יותר.

עלה והצלח

פורסם
  • מחבר

להורים שלי יש טלויזית 34 אינטש ואני רוצה לצ'פר אותם עם ספריה של איזה 1000 דיווקסים...

אף אחד כאן לא ניסה להריץ דיוקסים על טלויזיות גדולות??

פורסם

אין שום בעיה עם 34 אינץ, זה רחוק מלהיות הגודל בו האיכות תראה רע

אני עובד עם לפטופ עם חיבור S-Video (כרטיס מסך Radeon 7500 mobile) על טלויזיה 43 אינץ ורואים יופי.

פורסם

זה גם תלוי איך אתה מחבר את זה.

אם אתה מחבר את זה עם חיבור RCA רגיל אז זה איכות גרועה,

אבל חיבור S-VIDEO זה עולם אחר לגמרי.

אם יש לך אפשר לחבר בטלוויזיה ל-S-VIDEO אז תחבר ככה זה אמור לעבוד מצויין.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת כי את מכשיר ה DVD עוד לא קניתי..

תודה!

פורסם

אין קשר בין דיוואיקס לגודל הטלווזיה , ולא נכון להשוות טלווזיה 34 אינטש CRT לטלווזיה 43 אינטש מקרן אחורי שזה דבר שונה לגמריי.

אם אהבת את התמונה המתקבלת ממיר של יס על טלווזיה זאת - העסק תופש גם על דיוואקס. מה שנראה רע על 25 איטש נראה יותר רע על 34 אינטש. מה שנראה נחמד על 21 אינטש יכול להראות פחות נחמד על 34 אינטש. זה כבר תלוי באיכות הדחיסה של הסרט - אם האיכות והרזולוציה טובה אז זה יהיה טוב גם על 34 , אם האיכות שלו לא משהו - אז זה יציק עוד יותר על 34.

ו1000 סרטים ? אני לא רוצה לחשוב כמה זמן מהחיים שלך בזבזת רק על להשיג ולצרוב את זה וכל מה שמסביב... וכל זה רק בשביל אוסף של משהו שתאורטית אתה אמור גם לראות. נו , שתהיה בריא :cool2:

פורסם
  • מחבר

נן באמת.. מה זה להוריד היום סרטים? שני קליקים וחצי?

כל הקטע של הכמות זה שכשההורים שלי ירצו לראות סרט יהיה להם מבחר כמו בספריה. אני בספק אם הם יראו אפילו 50 ;D

בדיסק DVD אחד נכנסים כ 4 סרטים, אז מדובר כאן על הוצאה של פלוס מינוס 700 שקל. לדעתי שווה ובגדול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים