פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים לחבר שלי יש את "סרט" מסיבת הסיום שלי ושלו של כיצה ח', בפורמט XviD.אני רוצה להראות את "הסרט" למשפחה שלי בטלוויזיה, ב-DVD.ה-DVD שלי תומך בפורמטיים הבאים:CD/DVD/VCD/SVCD/MP3אני כבר הבנתי שהדיוידי שלי לא תומך בפורמט XVID של הסרט שיש לי במחשב, אז איך בדיוק אני הופך את הסרט הזה לאחד הפורמטים המתאים לצפייה בדיוידי? וכמובן שיהיה באיכות גבוהה.ואני לא מעוניין להוסיף לסרט שום אפקטים או משהו כזה, רק ישר לצרוב אותו בפורמט שמתאים ל-DVD שיש לי.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים ש תוכנה מצטער שלא זוכר את שמה שהיא מעבירה פורמטים אבל כדי לעשות דיסק DVD לא משנה באיזה פורמט תזדקק לצורב DVD!
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים תשתמש בנרו כדאי לקודד את הסרט ולצרוב אותו ישירות לSVCD.אין צורך בצורב DVD.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר טוב, אבא של חבר שלי רוצה למכור את ה-DVD שלו במחיר ממש זול והוא תומך ב-XVID.אבא שלי קונה אותו ממנו מחר.אז עכשיו אני ישר יכול לצרוב את הסרט הזה (ועוד כמה סרטים אחרים), מבלי לשנות פורמט שלהם.עכשיו השאלה היא איך אני צורב XVID?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר אתה בטוח לגביי זה? כי זה נראה קצת מוזר שאני אצרוב את הסרט בפורמט XVID בצורת DATA בנרו כדי לצפות בו בDVD.
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים אתה בטוח לגביי זה? כי זה נראה קצת מוזר שאני אצרוב את הסרט בפורמט XVID בצורת DATA בנרו כדי לצפות בו בDVD. אז שלא ייראה לך מוזר ככה זה
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים אל תשכח שמאוד מומלץ לצרוב את הדיסק במהירות נמוכה וגם לסגור אותו לאחר מכןיניב
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר תודה על התזכורת לגביי צריבה במהירות נמוכה, אבל מה הכוונה בלסגור אותו לאחר מכן?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים ב Nero בחלון לפני שאתה צורב יש לך אופציה לעשות Finalize זה בעיקרון לסגור את הדיסק ולבטל את האופציה שתוכל לצרוב על הדיסק הזה פעם נוספת ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.