פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים שלום לכולם הבעיה היא כזאת אחי כבר הרבה זמן לא כיבה את המחשב שלו אני מאמין כמו כולנו לאחר שכיבה אותו והדליק הופיע לו הדבר הבא sys32/configsystem הרוס ואין ביכולתו להעלות סייפ מוד וכו אלה רק דוס ניסיתי גם לנתק לו כל דבר אפשרי במחשב ולהעלות אותו כמעט ללא התקנים אך לשווא או קיי אז כולם יגידו ריקוברי קונסול מצוין!משום מה אני לא מצליח להשטלט על העניין אז אולי משהו יכול להציע לי פתרון בתודה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים נסה load last known good configuration בתפריט אחרי הF8תתקין sp1 או sp2 אחרי שתעשה repair או פורמט והתקנה מחדש (הבעיה הזאת תוקנה ב sp1/sp2)
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר ניסית ריפר אך לשווא טוב פירמטתי אותו אם הייתי יכול הדליק את המחשב סביר להנית שהייתי מתקין את sp2also last good configבכלל לא מגיע לזה בתודה מראש
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים זה נראה כאילו נדפקו הקבצים של הרגיסטרי.תעשה חיפוש בגוגל על "How to recover from a corrupted registry that prevents Windows XP from starting" ותבצע את מה שכתוב.זה קצת ארוך אבל עדיין עדיף על התקנה מחדש.בעקרון מה שאתה עושה זה להחליף את הקבצים מהספריה system32\configdefaultsamsecuritysoftwaresystemבקבצים מהספריה windows\repairכך שתוכל לפחות להעלות את המחשב עם משתמש בסיסי ואז לעשות "last good configuration" ידנית ע"י דריסת הקבצים שבספריה system32\config
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.