עבור לתוכן

צמח חיי-מאיפה? (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

^ אמרו פה שכבר ממש לא כואב לשים שם אצבעות כי זה כמו "ריסים" כך את העכבר שלך שים על היד שלך,וככה זה בדיוק!

בכול מיקרה אולי בשבת אני הולך לחווה אני יביא תמונות  :xyxthumbs:

אבל ה"פה" שלו לא ייסגר אם תשים אצבע בתוכו?

פורסם

זה ייסגר, אבל זה "ריסים" אתה תרגיש כאילו שערה נוגעת בך

פורסם

מגניב! גם אני רוצה כזה! אבל אין לי כח לפרחים ::)

פורסם

פעם קראתי שזה מזיק לצמחים האלה אם אתה שם שם אצבע. הם חוושבים שהם אכלו משהו כשהם בעצם לא.

משהו כזה.

פורסם

ואללה יש לי אחד בבלוק כזה , רק תיהיה לך בעיה לתקוע את הכיסא גלגלים בעדנית .

סתם סתם אני בצחוק , לא יפה לצחוק על נכים .

אני מת גם כן לאחד כזה , אמא שלי פעם מכרה כאלה , זה דבר מגניב בטרוף , אני רוצה !!!!

פורסם

פעם קראתי שזה מזיק לצמחים האלה אם אתה שם שם אצבע. הם חוושבים שהם אכלו משהו כשהם בעצם לא.

משהו כזה.

צודק, אם אתה משחק עם המלכודות שלהם יותר מדיי זה מזיק להם. יש אנשים שזה מגניב אותם לראות איך זה נסגר והם מתחילים לדחוף לשם כל מיני דברים. אבל אל חשש, זה לא מסוכן, זה לא יכול לאכול עכבר ולא את העצבה שלך, הדבר הכי גדול שצמח טורף אכל זה לטאה או צפרדע וגם זה רק צמח טרופי מאד גדול עם "כדים" בתור מלכודות, משהו נפל לשם - זה מתעכל שם.

עוד מידע כאן:

קישור

בעברית ובקצרה:

קישור

לרציניים בלבד

פורסם

ואללה יש לי אחד בבלוק כזה , רק תיהיה לך בעיה לתקוע את הכיסא גלגלים בעדנית .

סתם סתם אני בצחוק , לא יפה לצחוק על נכים .

אני מת גם כן לאחד כזה , אמא שלי פעם מכרה כאלה , זה דבר מגניב בטרוף , אני רוצה !!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

אבל לא יפה לצחוק על דבר כזה :nixweiss:

פורסם

גם אני רוצה.... :xyxthumbs:

אגב עדיין לא הבנתי מה המחיר שלו.....

פורסם

אתר מטומטם כל-כך.... :kopfpatsch:

לא הבנתי ממנו כלום

פורסם

מה לא הבנת? לכול צמח יש שם!

אתה הולך למחירות [http://www.thecarnivorousplants.com/sale.htm] כתוב לך כול דבר שנימחר,אתה מיתסכל בתמונות מה שאתה רוצה אתה מזמין!

אבל אני הילך כבר לשם!

פורסם

איזה סטייל

אחד בדברים היותר מגניבים

אבל אין כאלה גדולים עצבניים???

טוב מקסימום אפשר לשפוך עליהם מוטאגן והם יגדלו  ::)

פורסם

צמח מגניב .. אבל הוא ישרוד בארץ בכלל?? הוא זקוק לאקלים טרופי ולקרקע ממש דלילה במשאבים (כמו בביצות) לא? כי אם לא אין לו טעם בלטרוף זבובים.

אולי אני אקנה אחד בהזדמנות .. מישהו יודע כמה עציץ אחד כזה עולה?(זה עם "הפה") של איזה צמח אחד עם 2 פיות ? (באזור חדרה עדיף)

פורסם

לא כל הצמחים הטורפים נראים מאיימים ומסוכנים , באמזונס ניתקלתי באחד כזה תמים למראה (בתמונה) , הדבר התמים הזה זה בעצם צמח טורף. חייבים לציין שזה באמת דבר מדהים, רק נוגעים בו עם האצבע או "מלטפים" אותו עם היד ותוך שנייה וחצי הוא סוגר את כל העלים שלו (כמו יד שמכווצים) ואחריי איזה כמה דקות הוא משחרר. תאמת נתקלתי בו אחרי שבטעות מצאה אותנו קוברת מים באורך 2 או 3 מטר וזה בכלל בדרך למצוא אנקונדה ענקית בתוך הביצות - אז אחרי כל זה הצמח הזה נראה ה"חנון" בכל החבורה של הטורפים אבל זה עדיין דבר מגניב.

יש לי גם ווידאו של הצמח הזה בפעולה - אבל את זה כבר לא אוכל להעלות :cool2:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

חברה עזבו אותי מאתרים מטומטמים וקישורים..... תביאו לי מחיר בבקשה!!! :please: :please: :please:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים