עבור לתוכן

צמח חיי-מאיפה? (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

נכון יש את הצמח הזה שאוכל אוכל וזז?

אז אני רוצה לדעת איפה קונים אותו!

(זה עם הפה)

פורסם

לך לחנות פרחים/משתלה הקרובה לבית שלך.

תשאל אם יש להם צמחים-טורפים, אם כן, אז מעולה! אם לא... לך לחנות אחרת...

מהניסיון שלי, יש כמעט בכל חנות פרחים צמחים-טורפים, ואם אין, אז אתה יכול לראות אם בעל החנות יכול לעשות הזמנה מיוחדת בשבילך.

פורסם

אני אומר תוור זה סתם הרבה התעסקות לאח שלי היה אחד כזה והוא "קנה ת'חווה " (פששששששש תמיד רציתי להגיד את זה) אחרי בערך שבוע מקס שבועיים

והם גם יחסית יקרים אם אני זוכר נכון אבל אני לא סגור על זה

אהההה ויש באיזור חדרה חנות שמתעסקת רק בכאלה

פורסם

איפה בחדרה? אתה יכול להיות ספציפי יותר?

"קנה ת'חווה " מה זה?

פורסם

"נפטר" :-\

פורסם

יש במושב תלמי אליעזר חווה של צמחים טורפים, מומלץ לבקר שם - משהו מטורף.

אפשר גם לרכוש שם צמחים

הנה האתר : http://www.carnivorous-plants.co.il/

פורסם

הצעה - כדאי שתקרא!!!

הצמחים הטורפים מפזרים ריח זוועתיייייייייייי סביבתם.

אם אתה שם אותם בתוך הבית - תוותר על הרעיון כבר עכשיו.

שים אותם בחוץ או שאתה פשוט תמות מהסירחון.

פורסם

דווקא לא, ה- Fly venos בכלל לא מסריח, להיפך, מפריש ריח מתקתק כדי למשוך אליו את הזבובים. אבל צרייך להקפיד על לחות גבוה באויר, לא להשקות אלא להתיז מים מבקבוק "שפריצר". אם אין זבובים או שהם לא באים לבד, תפוס אחד, תוציא לו את הגפיים ובעזרת פינצטה הנח אותו לתוך בית הספיגה שלו. (החלק איתו הוא טורף - יש כאלו עם כמו "פיות", יש "כדים", וכו'). אם אין חרקים בנמצא, פיסה קטנטנה של בשר טרי ונא באותו מקום.

צמחים טורפים הם באמת משגעים, היה לי אחד אבל האקס שלי הרג אותו, חנק אותו באוטו :'(

פורסם

זה ממש מוזר...

כשהוא מת... אתם כאילו מרגישים כאילו נפטר בע"ח שלכם?

או שמתייחסים אליו בתור צמח...? :kopfpatsch:

פורסם

האמת נורא התבאסתי. מה שבטוח, אם מישהו יהרוג לך אחד (הם דיי יקרים) אז תרצה לשבור לו את העציץ על הראש.

פורסם

יש לדבר הזה אופי או שהוא פשוט קוטל זבובים?? הוא יכול לתת לי ביס? :nixweiss:

פורסם

חחח, ממש לא. אתם מתכוונים ספציפית לצמח ששמו Venus flytrap ואין לו "פה" אלא מלכודות, ולא "שיניים" אלא "ריסים".

כאן יש ספסימנט מאד עשיר במלכודות, בד"כ יש גם גבעול, עלים "רגילים" ופרח באמצע אבל כאן אין.

vft2.gif

ספסימנט עם מלכודת אחת מרשימה ואדומה מבפנים:

Venus_flytrap.jpg

הצבע האדום נועד למשוך את הזבובים שנמשכים למשל לצבע האדום של בשר או סתם דברים טעימים כמו האבטיח שלך.

על החלק האדום בד"כ ישנן טיפות של צוף מתוק אותו מפריש הצמח ומפטה איתו את הזבוב/חרק. הריסים הם כמו קצות עצבים שבמגע גורמים למלכודת להיסגר על הקרבן והריסים עם בעצם משמשים מעין סורגים. הצמח מעכל את הקרבן עם אותו חלק (המלכודת). יש שם מעין קוצים כאלו קטנטנים שמנקבים את השלד החיצוני של החרק והוא סופח את הלחות והחומרים המזינים בטרף.

צמחים טורפים מגוונים את התזונה שלהם במנת חלבון מזדמנת כתחליף לדבר הקונבנציונלי - אנרגיית השמש או/וקרקע פוריה.

פורסם

כמה כזה דבר עולה? הוא מפיץ זרעים? כי עם הוא מת אשפר לגדל אותו מהזרעים! איזה רעיון מקורי  :xyxthumbs:

אני רוצה צמח פשוט לא עם 50 כאלה,אולי אחד שתיים. פעם ראיתי בתוכנית צמח כזה עם פה גדול (בגודל של פלא') ועורך של משהו כמו 2 עיפרונות,והוא אוכל קליפות של בננות,תפוחים וכול השטויות האלה!

קיצר אני הילך ל "חוות הצמחים" שנתנו פה!

אגב אני גם רוצה צמח שמפיץ ריח טוב! כי הוא יהיה בחדר שלי ליד החלון!

פורסם

ספסימנט עם מלכודת אחת מרשימה ואדומה מבפנים:

Venus_flytrap.jpg

יש לדבר הזה אופי או שהוא פשוט קוטל זבובים?? הוא יכול לתת לי ביס? :nixweiss:

אני לא חושב שזה יהיה נעים כ"כ לשים אצבע בתוך "פה" שלו :lol:

פורסם

^ אמרו פה שכבר ממש לא כואב לשים שם אצבעות כי זה כמו "ריסים" כך את העכבר שלך שים על היד שלך,וככה זה בדיוק!

בכול מיקרה אולי בשבת אני הולך לחווה אני יביא תמונות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים