עבור לתוכן

מאיפה לקנות את iriver h340?

Featured Replies

פורסם

החלטתי שאני הולך על המכשיר - יש לי 3 חנויות שאני יכול לקנות מהן.

חנות ראשונה - pdastore - מחיר נמוך בכ-500 שקל, מעט מוזר.

http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69

חנות שנייה - באג, חנות אמינה מניסיון.

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1109&scat=268&tcat=33

חנות שלישית - ארקדייה, המיקום שלהם מוזר ומלחיץ! ואני לא מת עליהם משום מה.. לא יודע למה...

http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H340&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0

מאיפה כדאי ולמה?

תודה מראש.

פורסם

החלטתי שאני הולך על המכשיר - יש לי 3 חנויות שאני יכול לקנות מהן.

חנות ראשונה - pdastore - מחיר נמוך בכ-500 שקל, מעט מוזר.

http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69

כל מי שאני מכיר שקנה מPDA אמר שהם חראות והם רמאים והם ידפקו אותך וגם מה זה אמור להיות האחריות של המכשיר במעבדות שלהם? אין דבר כזה... כל תיקון של המכשיר חייב להיות במעבדות איריבר במזרח הרחוק

חנות שנייה - באג, חנות אמינה מניסיון.

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1109&scat=268&tcat=33

באג די בסדר... לא מוצא שום דבר טוב או רע בהם...

חנות שלישית - ארקדייה, המיקום שלהם מוזר ומלחיץ! ואני לא מת עליהם משום מה.. לא יודע למה...

http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H340&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0

אני קניתי מארקדיה אני די מרוצה מהשירות שלהם... וגם הם היבואנים הרשמיים ומה הבעיה במיקום שלהם יש להם סניף בדיזנגוף סנטר

מאיפה כדאי ולמה?

תודה מראש.

לא נראה לי שיש הבדל משמעותי בין המחיר של באג וארקדיה.... אם יש הבדל משמעותי לטובת באג תקנה בבאג אבל אם זה משהו בקטנה לטובת באג עדיף ארקדיה... גם בגלל השירות שלי יש ניסיון איתו והוא טוב.... וגם הם היבואנים הרשמיים אפשר להציק להם יותר בקשר למכשיר כי הוא כאילו הדבר שלהם...

וגם אצל ארקדיה יותר זול אחכ להחליף בטריה......

כלומר עוד שלוש שנים בערך נגיד תחליף בטריה אז אתה חייב לשלוח לאיריבר במזרח הרחוק אז אם אתה קונה אצל ארקדיה הם יתעסקו עם השליחה והכל והם יסתבכו אבל אם אתה קונה בבאג אתה צריך לשלוח בעצמך את המכשיר לאיריבר שזה די סיבוך ונראה לי יותר יקר....

אז כמו שאמרתי אם יש הבדל משמעותי במחיר בין באג לארקדיה לטובת באג תקנה בבאג אם אין הבדל גדול עדיף ארקדיה...

פורסם

כן, אבל כשיש פער מחירים כזה גדול, עדיף לקנות עכשיו ב 500 שקל הפרש, נראה לי גם עם האינפלציה זה עדיין יכסה מחיר משלוח להונגקונג בעוד 3 שנים :)

כדאי מאוד לברר קודם איך יש כזה פער (ואולי לנסות ללחוץ על באג או ארקאדיה להוריד את המחיר קצת בעקבות הפער, למרות שלא בהכרח תצליח).

פורסם

דיי כבר, עוד 3 שנים אתה לא תרצה להחליף לו שום סוללה. עוד 3 שנים אתה תחליף אותו (ואולי בעצם תשקול להחליף כבר את זה שהחלפת איתו אותו עוד לפני כן..).

פורסם

לגבי ארקדיה, יש להם חנות בדיזנגוף סנטר בת"א!

ככה שהמיקום לא צריך להלחיץ אותך. אני רק לא בטוח שיש שם את ה-H340 כי פעם אחרונה שהייתי שם- לא ראיתי אותו.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל כשיש פער מחירים כזה גדול, עדיף לקנות עכשיו ב 500 שקל הפרש, נראה לי גם עם האינפלציה זה עדיין יכסה מחיר משלוח להונגקונג בעוד 3 שנים :)

כדאי מאוד לברר קודם איך יש כזה פער (ואולי לנסות ללחוץ על באג או ארקאדיה להוריד את המחיר קצת בעקבות הפער, למרות שלא בהכרח תצליח).

אין לך מושג כמה אתה צודק!

איך לא חשבתי על זה קודם1!!

לפני כמה חודשים קניתי מצלמת וובקאם - logitech sphere.

מצאתי חנות שמכרו את גירסאת ה-oem ב-750 שקל כשהמחיר של ה-retail היה בערך 900 (לא ידעתי שזה היה ככה, חשבתי בכל מקום זה היה ריטייל).

דיברתי עם באג והם הורידו לי לריטייל מ-900 ל-750 והם אמרו לי בעצמם שזה ככה (אחרי זה בדקתי וזה היה נכון).

אני ינסה שוב :-)

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שיש הבדל משמעותי בין המחיר של באג וארקדיה.... אם יש הבדל משמעותי לטובת באג תקנה בבאג אבל אם זה משהו בקטנה לטובת באג עדיף ארקדיה... גם בגלל השירות שלי יש ניסיון איתו והוא טוב.... וגם הם היבואנים הרשמיים אפשר להציק להם יותר בקשר למכשיר כי הוא כאילו הדבר שלהם...

וגם אצל ארקדיה יותר זול אחכ להחליף בטריה......

כלומר עוד שלוש שנים בערך נגיד תחליף בטריה אז אתה חייב לשלוח לאיריבר במזרח הרחוק אז אם אתה קונה אצל ארקדיה הם יתעסקו עם השליחה והכל והם יסתבכו אבל אם אתה קונה בבאג אתה צריך לשלוח בעצמך את המכשיר לאיריבר שזה די סיבוך ונראה לי יותר יקר....

אז כמו שאמרתי אם יש הבדל משמעותי במחיר בין באג לארקדיה לטובת באג תקנה בבאג אם אין הבדל גדול עדיף ארקדיה...

דיי להיות כזה פאן בוי של ארקדיה!

אם אני קונה בארץ, לא משנה איפה, היבואן מחוייב לתת לי שירות כאילו קניתי ממנו (כי במובן מסויים קניתי ממנו..).

אם ארקדיה הם היבואן ואני קונה מבאג למשל - הם חייבים לתת לי אותו שירות בדיוק כאילו קניתי מהם.

וזה קצת מוזר שבמקומות אחרים מהיבואן זה יותר זול...

אבל אם זה ככה, אפילו 50 שקל, למה לא?!

אני מקבל בדיוק אבל בדיוק אותו שירות!

אם הם יעשו עליי לינץ' בגלל שלא קניתי מהם - זו עילה לתביעה! (ואל תגידו לי שלא... יש לי יותר מידי עורכי דין במשפחה... מזיינים לי את השכל הרבה על הבולשיט הזה :\).

פורסם

אז תגיד להם שיפסיקו לזיין לך את השכל (מילים שלך...) כי זה פשוט לא נכון, או לפחות, לא בהכרח נכון.

אם אתה קונה "בארץ", אבל לא מחנות שקנתה את המוצר מהיבואן הרישמי (כך שלמעשה אתה קונה אותו מהיבואן, פשוט דרך "שליח"\"מפיץ" או איך שלא תחליט לקרוא לזה) אלא מחנות שקנתה את זה מחו"ל ביבוא מקביל ("אפור") - אתה יכול להמשיך לטעון ש"היבואן מחוייב לתת לי שירות כאילו קניתי ממנו", זה לא ממש יעזור לך.

לא שאני אומר שזה המקרה עם באג, אבל סתם שתדע.

פורסם
  • מחבר

הא! המיקוח! המצאת המאה!!!!!!!!!

3000 שקל מבאג - אין עליהם :)

פורסם
  • מחבר

אז תגיד להם שיפסיקו לזיין לך את השכל (מילים שלך...) כי זה פשוט לא נכון, או לפחות, לא בהכרח נכון.

אם אתה קונה "בארץ", אבל לא מחנות שקנתה את המוצר מהיבואן הרישמי (כך שלמעשה אתה קונה אותו מהיבואן, פשוט דרך "שליח"\"מפיץ" או איך שלא תחליט לקרוא לזה) אלא מחנות שקנתה את זה מחו"ל ביבוא מקביל ("אפור") - אתה יכול להמשיך לטעון ש"היבואן מחוייב לתת לי שירות כאילו קניתי ממנו", זה לא ממש יעזור לך.

לא שאני אומר שזה המקרה עם באג, אבל סתם שתדע.

אתה צודק, אבל גם טועה.

יבואן רישמי מחוייב לתת לי שירות על המכשירים מהחברה אותה הוא מייבא.

לא משנה אם קניתי בחנות אחרת, בחו"ל, לא משנה מה - כל עוד זה מוצר של החברה היבואן חייב לתת לי שירות.

כמובן, אם אין יבואן רישמי, זה משהו אחר.

אבל יש, ככה שארקדייה מחוייבת לתת לי שירות מלא עבור השירות.

זה אחד התנאים לייבוא.

פורסם

תתפלא, אבל זה לא המקרה אצל כל היצרנים\יבואנים.

בהחלט יש יבואנים שלא יתנו לך אחריות (כלומר, לפחות לא בחינם) אם לא תציג בפניהם תעודת אחריות שלהם (אף פעם לא יצא לך לקנות מוצר כלשהו מחנות "שכונתית" או סתם חנות כלשהיא ולקבל איתו תעודת אחריות של היבואן?) - וזה לגיטימי לחלוטין.

בתור יבואן אתה לא נותן שירות למישהו שלא קונה דרכך (כלומר, דרך חנות שמייבאת את המוצר ביבוא מקביל\אפור, או פשוט דרך חנות בחו"ל), באופן ישיר או עקיף (דרך חנויות שעובדות עם היבואן הרישמי) כי אתה אף פעם לא יכול לדעת שהוא לא קנה מוצר תקול\משומש\מחודש\מזוייף\whatever, וגם סתם בגלל שזה לא משתלם לך ואין לך כל מחוייבות לעשות את זה.

מדובר בסה"כ ביבוא, לא נציגות - ואם ליצרן אין מדיניות של שירות בכל העולם לא משנה מאיפה קנית את המוצר, אין שום סיבה שהם יחייבו את היבואן לתת שירות למישהו שלא קנה דרכו, והם גם לא עושים את זה - וזה לגיטימי לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

תתפלא, אבל זה לא המקרה אצל כל היצרנים\יבואנים.

בהחלט יש יבואנים שלא יתנו לך אחריות (כלומר, לפחות לא בחינם) אם לא תציג בפניהם תעודת אחריות שלהם (אף פעם לא יצא לך לקנות מוצר כלשהו מחנות "שכונתית" או סתם חנות כלשהיא ולקבל איתו תעודת אחריות של היבואן?) - וזה לגיטימי לחלוטין.

בתור יבואן אתה לא נותן שירות למישהו שלא קונה דרכך (כלומר, דרך חנות שמייבאת את המוצר ביבוא מקביל\אפור, או פשוט דרך חנות בחו"ל), באופן ישיר או עקיף (דרך חנויות שעובדות עם היבואן הרישמי) כי אתה אף פעם לא יכול לדעת שהוא לא קנה מוצר תקול\משומש\מחודש\מזוייף\whatever, וגם סתם בגלל שזה לא משתלם לך ואין לך כל מחוייבות לעשות את זה.

מדובר בסה"כ ביבוא, לא נציגות - ואם ליצרן אין מדיניות של שירות בכל העולם לא משנה מאיפה קנית את המוצר, אין שום סיבה שהם יחייבו את היבואן לתת שירות למישהו שלא קנה דרכו, והם גם לא עושים את זה - וזה לגיטימי לחלוטין.

יש משהו בדבריך... אבל זה כבר תלוי בחברה שמייצרת את המוצר - במקרה הזה אייריבר.

זה לגמרי ואך ורק תלוי בחברה שמייצרת את המוצר.

החברה עושה (אל תשאל אותי מה התהליך של זה..) שהיא נותנת שירות עולמי.

יבואן רישמי במדינה מסויימת של חברה כלשהי הוא בעצם הנציג של אותה חברה באותה מדינה.

אייריבר הוציאו את הדבר הזה של שירות עולמי.

אם ארקדייה של תתן לי שירות - זו עילה לתביעה וגם אוטומטית הם מפסיקים להיות יבואנים רשמיים..

עכשיו לשאלה היותר גדולה - למה בכלל להיות יבואן? מה זה נותן לכל הרוחות??? למישהו יש מושג? כי לי זה נראה פשוט לא שווה..

פורסם

מן הסתם מחיר טוב יותר ותמיכה טובה יותר עם שירות החלפות\תיקונים ישירות דרך היצרן.

פורסם
  • מחבר

מן הסתם מחיר טוב יותר ותמיכה טובה יותר עם שירות החלפות\תיקונים ישירות דרך היצרן.

הממם.... לא הבנתי את הנקודה שלך... :-\

או שסתם התבלבלתי ולא הבנתי אותך...:P

פורסם

בפעם האינסוף, לגבי מדיניות האחריות ושירות תיקונים של ARCADIA אתם מוזמנים לקרוא את התגובה הרשמית שלהם:

http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=332&PagePosition=2

IRIVER העולמית נראה לי במסגרת האחריות, אם לא קנית דרך יבואן רשמי בארץ, מוכנה לספוג את מחיר שליחת המוצר חזרה אליך (אתה צריך "רק" לשלם על השליחה למעבדה שלהם בחו"ל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים