פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים שתקתי שהפורטלים לאט לאט נהיו יותר גראפים, עם יותר באנרים, פרסומות קופצותשתקתי שתפוז החליטו למקם פלאש על חצי מהאתר - ללא כל "X"שתקתי גם שגיימר החליף את כל העיצוב, לטובת חברה סלולרית, וגם שהוא שינה לחברה סלולרית אחרת שתקתיאבל עכשיו אני צריך לסבול פרסומות גם באתרים של חנויות ?!?!ואל תגידו לי "לא טוב לך, אל תכנס" אני חיי בשביל זיגזג, live and die by the zigzag, אם אין אני לי זיגזגילי... i live for this sh*t (טוב זה לא קשור)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מזור מאוד...=\ד"א..אהבתי ת'שם של התמונה..." ladod-moshe-aita-hava-e-a-e-a-ooooo" ;D ;D ;D
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים עכשיו הם הגזימו! אני קורא לכם, כל שונאי הפרסומות, שנצעד ונכה את עובדי הפרסומות האלה שוק על ירך! ;D
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים בשביל ואטוס זה לא רק באנר! אתה עדיין לא הבנת? הם פגעו בו עכשיו ממש חזק.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר כולה BANNER ()_Oכולה באנר זה בפורטלים ובאתרי מחשבים למינהם (אהם.. ;D)אבל אתר של חברה, זה לא מכובד שיתקעו שם פתאום באנרים שלא קשוריםזה לא כמו פנדה שמפרסמים מוצרים ושאתה לוחץ זה מגיע לדף המוצרהם מפרסמים גורם חיצוני, ההכנסות הכספיות צריכות להגיע ממכירות ולא מפרסומות בגלל מספר הכניסות לאתרזה נראה ממש מוזר, אבל מוזר זה הפך להיות שם נרדף לזיגזג.. אז זה לא עד כדי כך הפתיע אותי
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים רועי?!?!עליך אני מתפלא!אתה יודע טוב מאוד שכולם היום מנסים לעשות כמה שיותר כסף אז עוד כמה דולרים בחודש בתמורה לזה שכמה גולשים יתעצבנו!?גם לי זה ניראה עסק טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.