עבור לתוכן

kaspersky Personal vs NOD32

Featured Replies

פורסם

כן אבל אם בן אדם (כלומר רוב האנשים) מורידים קבצים ובכמויות (במיוחד EXEים מתוכנות שיתוף קבצים) אתה לא חושב שצריך לסרוק אותם מפני ווירוסים? ותולעים? וטרוייאנים וכל זה?

אני חושב שכן, במקום לקחת את הסיכון כל פעם מחדש.

עריכה - דרך אגב, למי שרוצה לדעת כמה תופס הנוד 32 בזיכרון - אז כרגע, אצלי זה 1526 קיי... בהחלט מעט מאוד.

פורסם

אתה לא שם אנטי וירוס בגלל שאתה יודע שיהיה לך וירוס

גם לי יש שנים אנטי וירוסים וחוץ מהקריאות שיש לי מקבצי HTML (אתרים חארות ששולחים טרויאנים בהורדת הHTML)

אין כלום

אבל שמים אנטי וירוס וביטחון

שבשביל שאם יהיה וירוס

יהיה איך לטפל בו

פורסם

שמים אנטי וירוס בשביל הביטחון. אבל השכל הוא אנטי וירוס הרבה יותר טוב מהאנטי וירוס.

Zaks Sharon,אני לא מדבר על הרוב. הרוב צריך אנטי וירוס,אבל אני לא הרוב.

אני לא מוריד קבצי EXE מתוכנות שיתוף קבצים.

אני לא נכנס לאתרים מפוקפקים.

אני לא מקבל דואר ממי שאני לא מכיר.

אם שומרים על הכללים הבסיסים אין שום סיבה להדבק בוירוס.

פיירוול הוא הרבה יותר חיוני מאנטי וירוס.

פורסם

צודק.

פורסם

אם נחשוב על זה טוב. יש לפחות עשרה אנטי וירוסים שמציעים להשתמש בהם בחינם למשך 30 יום.

אם אני אתקין אנטי וירוס אחר בכל פעם,אני אוכל להסתדר שנה שלמה שלי לשלם אגורה.

בתום השנה אני כבר אפרמט את המחשב,ואז אתחיל הכל מחדש.

פורסם

אממ אני לא מציע לך להתעסק עם זה יותר מדי :-\

במיוחד לא אם אתה מתעסק עם נורטון, עשיתי את זה יותר מדי ביומיים האחרונים וממש דפקתי את המחשב,

ולא רק במשהו אחד אלא בפול דברים וה WINDOWS שהוא לא מערכת חכמה במיוחד קצת מדפקה ולא מתפקדת

כמו שצריך, כך שאני מתכנן פירמוט סופשבוע....

דרך אגב הפנדה טיטניום 2004 די חמוד...יש לי אותו זמנית עכשיו והוא נחמד למדי. הקאספרסקי ממש חזק ויסודי אבל

הוא האט לי את המחשב קצת עם פתיחת קבצים, אז הסרתי אותו, ממש חבל לי עליו כי הוא פשוט תותח על.

נראה אולי אחרי פרמוט אני אתקין McAfee כי הוא גם לא רע בכלל... מה שבטוח יותר טוב מהנורטון... בהרבה...

פורסם

אולי אתה צודק.

עדיף להישאר עם AVG הדפוק,ועם זון אלרם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים