עבור לתוכן

kaspersky Personal vs NOD32

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין שתי התוכנות האלו בלבד, מי שהתנסה עם אחת התוכנות מוזמן לרשום את המלצותיו ( בבקשה אודה לתגובות רק לגבי שתי התוכנות בלבד ).

פורסם

לי יש קפארסקי וזה ממש מעולה כל הביקורות עליו נכונות מומלץ!

פורסם

פותח הת'רד - אתה צריך להיות יותר ספציפי בנוגע לגרסאות , אני למשל משתמש ב Norton AntiVirus Professional 2005 והוא פשוט מעולה.

הסיבות להמלצה שלי:

1.יש לו הגנה מעולה.

2.שיפרו את מערכת הסריקה לוירוסים , עכשיו היא בהרבה יותר מהירה(בהשוואה לגרסאות אחרות , אם נגיד בגרסאות קודמות סריקה לקחה לי שעתיים , אז עכשיו שעה)

3.הוסיפו לו פיצ'ר מעולה שנקרא Internet Worm Protection , שבעצם חוסם כל מני התקפות של תולעים למיניהם על המחשב , נסיונות פריצה של אנשים וכד'.

זה די מזכיר כעיקרון את הפעולות של הפיירוול.

4.הוא לוקח ממש , אבל ממש קצת ממשאבי המערכת(לא כמו גירסאות קודמות) וגם ה- Internet Worm Protection שדי מתפקד כמו פיירוול , לא מוריד בכלל

מביצועי המערכת.

5.עיצוב התוכנה והשימוש בה - העיצוב החדש ממש יפה והתוכנה קלה מאוד לשימוש ולקינפוג.

לסיכום: אני ממליץ בחום על Norton AntiVirus Professional 2005.

עריכה: מצטער אבל לא שמתי לב שאתה מתלבט אך ורק בין שתי תוכנות אחרות , אני בכל זאת ישאיר את ההמלצה שלי כדי שתשקול את זה ,

ואנשים אחרים יוכלו לראות את זה.

פורסם

אין לי ניסיון עם NOD (חוץ מבשרותים ;D), אבל קספרסקי הוא אחלה אנטיוירוס, הוא מוצא מלא דברים...

פורסם

שניהם מעולים.

היתרון של קספרסקי הוא שהוא מזהה יותר וירוסים. היתרון של נוד הוא שהוא תופס פחות משאבים במערכת. שמעתי גם שהוא מטפל בווירוסי VB100 או משהו כזה... למה הכוונה?

פורסם

kaspersky Personal אחי הכי טובה והכי משתלמת באונה גבר נראה לי ההווא שהמליץ לך על נורטון כי הוא עובד שם או משהו כזה

חחחחח

סתם פשוט יש לי נסיון מר מאוד מנורטון ואני אישית לא ממליץ לך נקודהה..

פורסם

עובד בנורטון? ממש לא.

יש תוכנה שאני מרוצה ממנה , אז אני משבח אותה.

תגיד אתה עובד בקספארסקי? לא , נכון? אז למה אתה ממליץ על זה?

אני מבין שהיה לך ניסיון מר עם הנורטון , אבל אתה לא יכול להכליל על הכל , הגרסה האחרונה(2005) מעולה וכל עוד לא ניסית אותה , אז לא יכולה להיות לך דיעה עליה נקודה.

וגם אם כן ניסית את 2005 , אז אתה ממש לא יכול להגיד שהוא גרוע כי זה ממש לא , עובדה.

פורסם

אתה יודע בוא נחכה עכשיו יצא השוואה ואז נדבר

פורסם

LOL השוואה...

מה אני יגיד לך , כל עוד אני מרוצה והוא עושה מעולה את העבודה שלו , אז אתה יכול להביא את כל ההשוואות שבעולם ואני לא יחליף גם אם הם יראו שזה סתם זבל.

פורסם

אני הולך לעבור היום לנוד 32. אני די מרוצה מקספרסקי, אבל הרבה יותר מנו 32 (שהיה לי אותו לפני כמה שבועות) - יותר נוח, אותה אפקטיביות (דרך אגב הנוד יותר טוב במציאת סוסים טרוייאנים שכחתי לציין זאת) וכמובן גם לא מרגישים שהוא רץ על המערכת.

פורסם

NOD32 זה תוכנה חינמית ?

פורסם

לא, היא לא חינמית.

ודרך אגב אני משתמש ב- Nod32 והוא מצויין תופס מעט משאבי מערכת מתעדכן לעיתים תכופות ועובד כמו שצריך.

פורסם

אני עכשיו משתמש בפנדה בגלל שאפשר להשתמש בו גם אחרי 30 ימי הניסיון,המגבלה היחידה היא שאין עדכונים.

בבסיסו NOD 32 הוא מהיר מאוד (אחד המהירים ביותר),הוא עבר את הבדיקות הבאות: http://www.virusbulletin.com/vb100/archives/products.xml?eset.xml

בהצטיינות (הן בודקות אם הוא מגלה את כל וירוסי הדמה או לא),

והוא מומלץ על פי בני מקבוצת 29A . במיליותיו שלו:

... "NOD 32 של ESETS הוא מוצר מעולה מכיוון שיש לו אמולטור מצוין. אני גם אוהב את DRWEB מאותה הסיבה.

אני לא אוהב את AVG של GRISOFT מכיוון שהם לא הצליחו לקודד אמולטור לפלטפורמת WIN32 למרות שWIN32 קיימת כבר 10 שנים!.

אני גם לא אוהב את KASPERSKY אם כי לKAV יש מנוע טוב מאוד. אני יכול לומר שאינ אוהב מוצרים מסוימים,אבל אני לא מסכים איתם." (נלקח מכתבה של PC PLUSשנכתבה בדצמבר 2003).

אבל הוא לא חינמי. וחבל שאין אנטי וירוסים טובים בחינם.

אחרי הכל המשתמשים המקצועיים שלא ממש צריכים אנטי וירוס (אבל פיירוול כן) לא רוצים לשלם בשביל מוצר שהם לא משתמשים בו.

פורסם

עם כל הכבוד - אני חייב לציין שכל בן אדם שברשותו חיבור לאינטרנט צריך אנטי וירוס!

פורסם

ובכן,בני מ29A אמר שהוא לא משתמש באנטי-וירוס כבר הרבה זמן ואין לו שום וירוסים. הוא אומר שזה בגלל שהשכל הוא האנטי וירוס הטוב ביותר.

הוא צודק.

אני זוכר רק 3 מקרים שבהם היו לי וירוסים במחשב.

המקרה הראשון היה כאשר הייתי בן 11 וניסיתי להשתמש בטרויאנים,

המקרה השני היה שהורדתי תוכנה שחשבתי שהיא בטוחה אבל בסוף היה בה וירוס (שהיה צריך להפעיל כדי שהוא יתחיל לעבוד),

המקרה השלישי היה לפני כמה שבועות כאשר פנדה מצא לי שני וירוסים שלא ברור לי מה הם עושים (הוא לא נתן בכלל מידע עליהם) אבל הם באו מאיזה תוכנה.

אני צריך אנטי וירוס רק כדי לסרוק את המחשב פעם בחודש ליתר ביטחון,וכדי שיזהיר אותי אם אני מתקין תוכנה עם וירוס בזמן אמת.

הפיירוול הוא ההכרחי,לא האנטי וירוס, עם כל הכבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים