עבור לתוכן

איזה חברה שמייצרת GeForce 6800GT הכי טובה? ואיזה כרטיס הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

אותה שאלה חחחח קיצר איזה הכי טובה מבין:

ליטדק

אלבטרון מי יותר טובה?? לא רק קירור! האם משנים עוד משהו חוץ מהקירור?? כל מקרה מי מביניהם יותר טובה לא יותר זולה פשוט מי תעבוד יותר טוב ונגיד תקבל ב3dmark 2005 יותר ???

פורסם

כל החברות ייתנו לך את אותם התוצאות והביצועים.

ההבדל בין החברות בא בדרך כלל בקירור, איכות זכרונות (אוברקלוק) ומראה חיצוני.

הGT של לידטק הוא עדיף מבחינת קירור, הקירור של הלידטק שקט מאוד יחסית לרועש של האלבטרון.

מבחינת OC אני לא יודע אם יהיו הבדים משמעותיים בדרך כלל זה סביב ה415/1100.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אקח את הליטדק

פורסם

הכרטיס הכי טוב הוא של גיננורד מגירסת הגולדן סמפל.

הסיבה היא שיש שם זכרונות מהירים יותר - 1.6 כמו באולטרה, קירור טוב יותר

כבר הראו פה שבOC פשוט הוא עובר בביצועים את האולטרה.

כל שאר הכרטיסים ממש דומים ואין הרבה הבדל בינהם למעט בנדל וקירור.

חשוב לקנות כרטיס עם 3 שנים אחריות

יש בנעה ב2400 ש"ח כרטיס של POINT OF VIEW.

קח את שאר ה500 ש"ח מהכרטיס של לידטק ושים אותם בלוח,מעבד,זכרונות ותקבל ביצועים טובים יותר באופן כללי במערכת לעומת רכישת לידטק

פורסם

הכרטיס הכי טוב הוא של גיננורד מגירסת הגולדן סמפל.

הסיבה היא שיש שם זכרונות מהירים יותר - 1.6 כמו באולטרה, קירור טוב יותר

כבר הראו פה שבOC פשוט הוא עובר בביצועים את האולטרה.

כל שאר הכרטיסים ממש דומים ואין הרבה הבדל בינהם למעט בנדל וקירור.

חשוב לקנות כרטיס עם 3 שנים אחריות

יש בנעה ב2400 ש"ח כרטיס של POINT OF VIEW.

קח את שאר ה500 ש"ח מהכרטיס של לידטק ושים אותם בלוח,מעבד,זכרונות ותקבל ביצועים טובים יותר באופן כללי במערכת לעומת רכישת לידטק

מסכים.. כל מילה בול

פורסם

חבר שלי קנה eVGA 6800GT , הגיע איתו ל420/1170

קירור סטוק...

פורסם

כמובן כדאי לא להתעלם מרמת הרעש של הקירור , בהנחה שהמחשב לא רועש מדי. האלבטרון משתמש בקירור REFERENCE של NVIDIA , עד כמה שאני יודע קירור זה הוא לא רועש ואפילו די שקט (בIDLE) האם למישהו כאן יש כרטיס GT עם קירור REFERENCE (אלבטרון , XFX ועוד הרבה) ויכול לתאר לנו בדיוק מה היא רמת הרעש במצבים השונים ?

פורסם

1.6? זה מה שגיינוורד אומרים, ממה שקראתי בהרבה פורומים מחו"ל (שאח"כ לא תגידו שאני ממציא) לא יצא אפילו GT אחד או Ultra אחד עם 1.6 (טוב, אני מגזים, יש ספורים), כל ה1.6 שסאמסונג מייצרת הולכים לRX800XT-PE.

אבל, זה עדיין לא מונע מהGainward להיות הטוב ביותר, תתחדש ;)

פורסם

כל U מחברה שמכבדת עצמה (Leadtek, Gainward), אז ה- U שלה הוא בעל זמן גישה של- 1.6ns, עובדה.

ה- GOLDEN SAMPLE GT של Gainward, גם כן בא עם 1.6ns, כנס לאתר שלהם ובמהירויות השעון תראה 350+ \ 1100+.

אני לא יודע איפה קראת ובאיזה פורומים אבל זה לא נכון.

בקשר לכרטיס הטוב ביותר - במחינת ביצועים \ אוברקלוק - Gainward GS, משתלם - eVGA בכלל ה- stepbystep program.

אבל..

ב- 3dm05

x800xt-peיקרע לחתיכות כל 6800 אם זה מה שאתה שואל, כי ה- 6800 עלובים מאוד בצורה בלתי יאמנת בחישובי שיידרים תאורה וצללים מסובכים, כמו כן חלשים מאוד תחת עומס גאומטרי כבד...... אומר משהו על יכולות העתיד שלהם, לא?

פורסם

אני אומר שבתאר שלהם כתוב שהם באים עם 1.6NS, אבל בנתיים, בגלל המחסור הענקי ב1.6, הם מגיעים 2.0, תראה או לא תרצה.

והכרטיסים של לידטק אמורים לבוא עם 2.0.

סדרת הX800 טובה יותר ממסדרת הGF6800 בחישובי שיידרים וגאמטריה, גם הטכנולוגיות שלהם יותר טובות.

פורסם

יש לכם ביסוס למה שאתם אומרים פה לגבי ה- Geforce 6800?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים