פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים אני מעוניין ברמקולים עוצמתיים בעיקר למוזיקה וגם למשחקים הרבה מוזיקה וגם כרטיס קול כדי להשקיע ב 7.1 או 5.1 מספיק?!?! איזה רמקולים ואיזה כרטיס קול כדי לקנות?? תודה או שיש עוד אפשרות..... יש לי רסיבר חדש בבית של JVC שחכתי תדגם אבל משהו טוב וחשבתי אולי לקנות רמקולים ולחבר אותם אליו?!?! ואז ישירות למחשב!?!?! ועם כן אז איך עושים את זה ?!?!? הצעות יתקבלו בברכה תודה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=5450 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה רק מאיך שהם נראים אני רוצה אותם ;D
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים בקושי עברה חצי שעה,חכה בסבלנות שיענו לך.סביר להניח שאלו שכבר בדקו את הדיון לא מבינים בנושא (כמוני) אז לא ענו לך...הנה גם הקפצתי לך את הנושא.
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים הבעיה היא שאתה תרצה אותם רק בגלל איך שהם נראים. אומנם הם רמקולים ברמה טובה יחסית למחירם (ואיכותם לעומת מערכות מחשב אחרות) אך חלק נכבד מהמחיר הולך על "הפוזה" שלהם. במידה ואתה רוצה את הפוזה הזו אז הרווחת. במידה ולא תוכל לרכוש סט רמקולים למגבר שלך ולהינות מאיכות הרבה יותר טובה.דבר חשוב מאוד, מהו דגם הרסיבר? נסה לבדוק כדי שנדע עד כמה הוא שווה. במידה ויש לך רסיבר ברמה טובה יחסית תוכל לרכוש גם כרטיס פשוט עם יציאה דיגיטלית ובכך להשקיע יותר ברמקולים.Anatoli.
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מחבר בבקשה תגיבו אני רוצה לדעת מה רמקולים של LUXEON שווים?!?!http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=5450
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים רמקולים Creative GD580 ב1300 שקל, וכרטיס קול Creative Auigy 2 plat או כל כרטיס קול אחר, עם יציאה אופטית/קואקסאלית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.