עבור לתוכן

ksp, האם באמת מתחייבים למחירים הנמוכים ביותר??

Featured Replies

פורסם

הנה משהו שכתוב באתר שלהם

מ ת ח י י ב י ם ל מ ח י ר י ם ה נ מ ו כ י ם ב י ו ת ר ! ! !

אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית ולא וירטואלית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט (ובאותם תנאים), תוכלו לרכוש אותו במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת או תשלום של 50% מההפרש.

אם נגיד אני הולך אליהם עם הצעות מודפסות הם באמת יתנו לי הנחה כמו שכתוב?? נגיד ב-KSP הקומפיוקייס עולה 390, בלוג'יק הוא עולה 330. האטלון 2500 עולה ב-KSP 590 בפנדה 577 סאטה של ווסטרן עולה אצליהם 430 בלוגי'ק 400 ואני יכול להמשיך עוד הרבה.

biodome כידוע לי אתה עובד שם, אבקש את התייחסותך.

פורסם

כל עוד זה אותו מוצר, באותם התנאים (לדוגמא זה מחייב שבחנות הזולה יותר המוצר יהיה זמין במלאי, עם אותה תקופת האחריות וכו...)

אז כן, הם יורידו את המחיר.. היה ככה עם ה ATP3 שכל פעם זיגזג הורידו מחירים ואחריהם גם KSP היו צריכים להוריד

פורסם

אותם תנאים הכוונה אם בפנדה אתה מקבל על ההארדדיסק שנה אחריות ובקיי אי פי 3 שנים, זה לא תקף.

כמובן שאם ההפרש מחירים הוא 30 שקלים ואתה רוצה לנצל את "ההנחה" הזו אתה תקבל הנחה של 15 שקלים במקרה הטוב.

פורסם

KSP לא שווה להקנות מהם...זאת דעתי

תראה נגיד

ב KSP

דוגמא זורק לא אומר מחירים אמיתיים

מעבד

500 שקל - אחריות שנה

לוח 500 שקל- אחריות שנה

זיכרון 500 שקל -אחריות שנה

חנות אחרת

מעבד 550- אחריות 3 שנים

לוח 550-אחריות 3 שנים

זיכרון 550 אחריות 3 שנים\לכל החיים

אז ככה

אתה רוצה אחריות על KPS תוסיף עוד 190 שקל

(וזיכרון תמיד ישאר לך שנה אחריות )

עכשיו לבד תגיד לי מה יותר משתלם....

וגם האחריות של KSP נראה לי שווה לתחת מהסיפורים ששמעתי פה מאנשים.

פורסם

Bose, שים לב שלמארז Compucase ב-KSP יש שני מאווררי 120 מ"מ, בניגוד לרוב החנויות המוכרות את המארז עם מאוורר 120 מ"מ אחד..

במחירים של ה-HD הם אף פעם לא היו הכי זולים..אבל לדוגמא, כרגע המחיר שלהם להארידסק 120GB 8mb הוא בין הנמוכים אם לא הנמוך ביותר.

בקשר למעבד..לפני כמה זמן הוא נמכר ב-KSP ב 520 ש"ח וזה היה המחיר הזול ביותר..עכשיו פשוט הוא כמעט בלתי ניתן להשגה עקב יציאת הסמפרונים, לכן אולי מחירו גבוה ,כמו כל דבר קשה להשגה (לדוגמא:זכרונות SDRAM למיניהם).

פורסם

כמו שציינו יש הבדלים בין ה-Compucase שמגיע ב-KSP בגירסא החדשה יותר עם שני מאווררים ועם תעלה מול המעבד לעומת החנויות האחרות..

מעבדי AXP2500 - בהצלחה למצוא איפשהו...

כמו כן שים לב שמדובר על חנויות לא וירטואליות ורק אם יש להם את המוצר במלאי (המוכר ב-KSP יצטרך להתקשר לחנות הזולה יותר ולבדוק אם המוצר זמין לאיסוף מידי במקרה ורוצים לבוא לקחת, אם הוא לא זמין בחנות המתחרה - כמובן שלא יורידו את המחיר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים