עבור לתוכן

איך קוראים לחיבור של הTV-OUT בשם המקצועי שלו ?

Featured Replies

פורסם

מה שבכותרת :)

ועוד שאלה- האם יש כבל מאריך לבננה ?

תודה רבה לעוזרים. :)

פורסם

בשפה המקצועית קוראים לו TV-OUT

אם אתה מתכוון לסוג חיבור זה S-Video, אבל יש גם כרטיסי מסך עם יציאת RCA או Component (קומפוננט יש רק בחדשים המאד יקרים)

ה"בננה" נקרא RCA, וכמובן שיש כבל מאריך כזה.

פורסם

Composite Video Out

זה של הכניסה הצהובה

S-video out

זה של הכניסה השחורה

פורסם
  • מחבר

בשפה המקצועית קוראים לו TV-OUT

אם אתה מתכוון לסוג חיבור זה S-Video, אבל יש גם כרטיסי מסך עם יציאת RCA או Component (קומפוננט יש רק בחדשים המאד יקרים)

ה"בננה" נקרא RCA, וכמובן שיש כבל מאריך כזה.

הסתכלתי על כמה תמונות של SVIDEO, והן שונות מהTVOUT שלי (רדאון 9000 פרו) במס' הפינים...

בקשר לבננה (RCA) - אם יש כבל של מטר שצד אחד מתאים לTVOUT שלי, והצד השני הוא RCA, אם אני אקנה כבל מאריך של RCA של 8-10 מטר, יהיה הבדל גדול באיכות ?

ועוד שאלה קטנה- כבל שצד אחד הוא חיבור של אוזניות, וצד שני הוא שתי בננות- (של אודיו), 10 מטר יפגע משמעותית באיכות ?

תודה רבה לעוזרים ;)

פורסם

אם תקנה כבלים איכותיים ולא כאלה בשקל שלושים זה לא צריך לפגוע באיכות, לא בוידאו ולא באודיו.

יש S-Video של 4 פינים ויש של 7, כל עוד יש לך את המתאם שהגיע עם הכרטיס מסך מ-S-Video ל-RCA זה לא צריך להדאיג אותך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות ;)

קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי, כבל שצד אחד מתחבר לTVOUT שלי (שהוא 7 פינים), והכבל התפצל לשני כבלים: אחד בננה והשני SVIDEO (זכר-4 פינים).

רק ליתר ביטחון, RCA/בננה זה זה ?

rca%20cable-1.jpg

ויש לי שני כבלים עם RCA, אחד ה"כתר" שלו (זה שמסביב) יותר גבוה, זה לא משנה נכון ? (איפה הסמיילי האהוב שלי ?!?)

פורסם

כן, זה RCA/בננה

לא, הגובה של הסיכוך לא משנה.

מה שאתה צריך זה לחבר את המתאם הזה שקיבלת עם הכרטיס מסך לכרטיס מסך, ובצד השני שלו לחבר כבל RCA ל-RCA לטלויזיה.

פורסם

נכון מאוד

הצהוב זה RCA

או בשמו השני

Composite Video

זה החיבור הכי נפוץ לחבר מכשירים ל TV (או לכל דבר אחר)

פורסם
  • מחבר

כן, זה RCA/בננה

לא, הגובה של הסיכוך לא משנה.

מה שאתה צריך זה לחבר את המתאם הזה שקיבלת עם הכרטיס מסך לכרטיס מסך, ובצד השני שלו לחבר כבל RCA ל-RCA לטלויזיה.

הRCA הוא כבר זכר...

אז חשבתי לחבר אליו כבל מאריך של RCA ואז לחבר לטלויזיה :)

זה יעבוד, נכון ?

פורסם

כל עוד זה יתחבר אחד לשני זה יעבוד

אין חשיבות אם זה זכר או נקבה מבחינת איזה מידע עובר, העיקר שיהיה לך משהו שיתחבר עד הטלויזיה (לטויזיה יש כניסת נקבה אז בצד של הטלויזיה לכבל צריך להיות RCA זכר)

פורסם
  • מחבר

OK, הבנתי.

רק שאלה קטנה, אם אני מחבר את הRCA הצהוב זה רק וידאו, אם אני מחבר ע"י SVIDEO זה כולל גם קול ?

פורסם

לא

את האודיו אתה צריך להעביר בנפרד

ה-S-Video סה"כ יותר איכותי מ-RCA רגיל, אבל כדי לנצל את זה אתה צריך כניסת S-Video בטלויזיה וכבל S-Video

פורסם

האודיו עובר עם החיבורים האדום והלבן (RCA)

פורסם
  • מחבר

OK

תודה רבה לכם !!!

נתחיל לחפש כבלים מאריכים :D

פורסם

תוספת קטנה בנוגע לאיכות של הכבלים, במידה ותקנה את הכבלים הפשוטים האיכות תהייה גרועה מאוד. אני השתמשתי בכבל של 5 מטר ואז עברתי ל-2 מטר והאיכות הייתה הרבה יותר טובה (בסאונד). כבל איכותי מספיק שלא ייפגע לך באיכות (לא הרבה, תמיד תיפגע לפחות במעט) יעלה סכומים עצומים שאני בספק אם יש לך. הייתי מציע לך לנסות לקצר את המרחק במידת האפשר כך שהאיכות תיפגע כמה שפחות. כמו כן תשקיע קצת בכבלים למרות הכל, לא מדבר על סכומים של מאות שקלים למטר (כמו שאני ורבים עושים במערכות הסאונד והקולנוע הביתי) אך לפחות כבל עבה יותר ומסוכך טוב יותר מהשרוכים שמוכרים ב-20 שקלים לכמה מטרים.

בנוגע לחיבורי זהב, ובכן רוב הכבלים במחירים הללו רק צבוהים בצבע זהב ולא באמת מכילים זהב (אפילו לא ציפוי) כך שאל תתרשם מכך יותר מדי למרות שבמציאות הזהב משפר את האיכות.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים