פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים אין לי סורק ואין לחברים שלי אינציקלופדיה מקראיתאני מכיר דן שילון ויגאל שילון - הם גם ממשפחת השילוני ;Dאתה לא מאמין כמה שזה לא מצחיק!איזה כיתה אתה?יש לך בגרות בתנ"ך השנה?אם לא, תגיד למורה שלך שהיא יכולה לדחוף את שילה לאתה יודע לאן(אין ציון מגן ;D)אני כיתה ט',והמורה שלנו היא סגנית מנהלת..yes the life is hard...HELP? ANY ONE?
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים לך לספריה ותבקש מהספרנית לקבל את הכרך הרביעי של:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים היא רוצה שתעשה עבודה כשהספריה סגורה ואין לך אף מקור לקחת ממנו?! אין לך מגן השנה וזה לא ישפיע על כלום.. אם אתה באמת רוצה תגיד לה שהספריה הייתה סגורה ואין לך שום מקור לבדוק בואם לא היה גוגל או שלא היה לך אינטנט - דברים שהיא לא יכולה לדעת אם יש או אין לך- מה היא ציפתה שתעשה?
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים לך לספריה ותבקש מהספרנית לקבל את הכרך הרביעי של: משם ציטטתי את מה שרשמתי...יש לי את האנצ'.. לא מצאתי שם עוד מידע :
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים סעמק איך אני שונא את הקטע הזה שהיא סגנית מנהלת אז תריך לפחד ממנהמה היא בכלל סתם אישה מתוסכלת ומאותגרת סמכותיתמה החרא הזהאני תמיד נלחמתי בייפי נפש האלה שחושבים שהם משהו בגלל שהם(הן) מורותזרוק זיןתגיד להורים שלך שאין לך איך לעשות את העבודה זה לא ישפיע על 0.0000000000000001% מהבגרות שלךתסתדר עם ההורים שלך על זה
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים בדוק אם יש פה, אני לא מצאתי אולי פספסתי.http://www.sikumim.co.il/kodmim/sort2.html#mikra
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.