עבור לתוכן

נעה מחשבים, פשוט חנות ממדרגה ראשונה

Featured Replies

פורסם

עזבו אתכם משטויות....אני את ההזמנה הראשונה שלי מנעה מחשבים הופתעתי פשוט לטובה.

יום שישי אחר הצהריים הזמנתי עכבר MX510 של לוג'יטק, התהליך של הקנייה היה הכי פשוט שקיים מאשר חנויות אחרות שקניתי בהם (אני לא אזכיר שמות).

זה כבר היה ידוע לי שהם יצרו עימי קשר ביום ראשון בבוקר, כי יום שישי ושבת הם לא עובדים.

יום ראשון (היום) בבוקר יצרו איתי קשר (הריי יום שישי-שבת לא עובדים), היו מאוד נחמדים ומנומסים, פשוט להפליא. יצרו איתי קשר ב9 בבוקר.

ותנחשו מה? ב12 בצהריים באותו יום המוצר כבר הגיע. והם עוד התקשרו לשאול אם המוצר הגיע ואם הוא בסדר ושלם.

לא יודע מה עם האחרים,

אבל אני פשוט מופתע מאוד שבאותו יום שיצרו איתי קשר קיבלתי את המוצר אחרי 3 שעות. ועוד דאגו להתקשר ולשאול אם הוא באמת הגיע שלם ובריא.

חנויות אחרות (שוב, אני לא מזכיר שמות) המוצר הגיע מינימום 3 ימים מהיצירת קשר. ולא התקשרו לשאול אם הכל בסדר ולא היו כאלה נחמדים בטלפון.

שלא נדבר על המחירים הזולים בנעה.

מהיום אני קונה רק נעה מחשבים

:xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד להם, סוף סוף באמת שירות כמו שצריך. שחנויות אחרות ילמדו מהם. נקווה שזה לא היה חד פעמי :xyxthumbs:

פורסם

תשמע הכל תלוי גם עם איזה חברת שליחויות הם עובדים ואיפה אתה גר.

ברו שהם הזמנת את מוצר שלך וקבלת אותו באותו יום זה אחלה וזה רצונו של כל אחד.

אבל מבחינתי עם הזמנתי מוצרבשבת וביום ראשון זה כבר היה מוכן לאיסוף אבל החלטתי שישלחו לי וזה הגיע לי עד הבית למחרת זה אחלה שירות.

ומייותר לציין שהשירות שקבלתי בטלפון היה מעולה ויחס טוב.

ולא אני לא מדבר על נעה אני מדבר לדוגמא על זיג זג.

חוץ מיזה יש לי חבר בעל חנות מחשבים שהוא לצערי לא מחזיק ומתעסק עם מארזים איכותים ספקים וגופי קרור אבל שאר הדברים הוא בהחלט מוכר ואצלו אני גם הרבה פעמים מקבל מהרגע להרגע כלומר עוד באותו יום.

אז ככה שהם נעה הם לא בדיוק היחידים אבל כל הכבוד להם.

כן ירבו חנויות כאלו שנותנים שירות אדיב מחיר טוב ומספקים מהר.

פורסם
  • מחבר

אני לא ציינתי רק שהמוצר הגיע אליי באותו יום שלקחו ממני פרטים

אני ציינתי גם שהשירות בטלפון...מתוך 3 חנויות שקניתי עד כה לא קיבלתי יחס כזה בטלפון.

פורסם

שמח לשמוע על היחס המעולה שלה אבל המחירים שלה ממש לא זולים, להפך.

פורסם

איכות החנות נמדדת במתן שירות בעת תקלה כלשהי...

נחמד מאוד לשמוע שכך רץ נוהל ההזמנה וקבלת המוצרים, אבל אני מאמין שברגע שכמות הלקוחות תגדל, הם כבר לא יהיו מסוגלים לטפל בכל לקוח בצורה שכזו.

לבינתיים, כן יירבו.

פורסם

גם אני קניתי MX510 מנעה מחשבים, וגם אני נתקלתי ביחס מעולה, וקיבלתי את המוצר למחרת ההזמנה (הזמנתי בערב).

זאת לאחר, שחיכיתי חודש להזמנה של אותו המוצר מחברה אחרת, שטענה שאין לה במלאי כי יש שביתות במכס, וכו' וכו', וברגע שיהיה להם, זה יהיה אצלי.

לאחר שראיתי שיש בנועה, וראיתי שכתוב שם "נמצא במלאי" - התקשרתי אליהם על מנת לוודא את הדבר - והמוכר שם ווידא לי את זה עם המחסן, ואמר לי שיש 6 יחידות נשארו, ושאני יכול להזמין גם יותר מאוחר והוא גם ישמור לי את זה.

פורסם
  • מחבר

איכות החנות נמדדת במתן שירות בעת תקלה כלשהי...

נחמד מאוד לשמוע שכך רץ נוהל ההזמנה וקבלת המוצרים, אבל אני מאמין שברגע שכמות הלקוחות תגדל, הם כבר לא יהיו מסוגלים לטפל בכל לקוח בצורה שכזו.

לבינתיים, כן יירבו.

אכן...לחנות יש גם שירות לקוחות (תקלות) מעולה...אני זוכר שבפורום אחר, שם מנהל החנות רשום, שבר את הראש שבוע שלם על מנת למצוא מה הבעייה במחשב של הלקוח שהזמין, שמחשבו לא עלה. הוא החליף לו כבר כל חלק וחלק במחשב, ולבסוף נשבר והתייעץ עם הפורום. בסופו של דבר פתר ללקוח את הבעייה...זה בכלל נתן לי בהתחלה השקפה טובה על החנות

ואני חושב שאתה צודק..ככל היהיו יותר לקוחות ככה היחס כלפי כל לקוח יירד. אבל לכו תדעו...לזיגזג יש שירות מצויין והרבה לקוחות.

ולהוא שאמר שהמחירים לא זולים...אולי הם בטיפה יותר יקרים מKSP, PANDAS, אבל יש שם חלק שהם דומים. הם לפחות יותר זולים מזיגזג לפי מה שאני ראיתי

פורסם

אם נגיד נשווה אותם ללוג'יק שהם ששניהם נחשבים רמה גבוהה אז תראה שלוג'יק יותר זולים להלן כמה דוגמאות.

מארז

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=796

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=338

לוח

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5&catcode=100

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4108

הייתי מביא עוד כמה דוגמאות אבל יש מלקולם באמצע אני חייב לזוז. אח"כ אני יערוך תהודעה.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, בטיפה יותר גבוהים

הMX510 שקניתי הוא באותו מחיר כמו לוג'יק..

שים לב גם שנעה מחשבים זולים יותר במשלוח....משלוח אצל נעה עולה 35.

פורסם

עם נעה מחשבים לא התנסתי אבל בשעה שאתה צריך לקבל שרות נטו (ולא לשלם על מוצר) ה-חנות שהפתיע אותי לטובה היא זיגזג!

הם ניסו להשיג לי אחריות על חלקים שכלל לא נקנו מהם (לצערי החלקים הובאו מספקי קבר) אבל שעות של עבוד הושקעו ללא כל תמורה! השירות אדיב תמיד ועכשיו המחירים שלהם "התיישרו" מול המתחרים. בנוסף, יש להם מלאי יחסית גדול מאוד של חלקים מבוקשים ואני את המחשב שלי קיבלתי תוך יומיים (כולל בדיקות יציבות מע' הפעלה וחומרה) מרגע הרכישה! זה שכל החלקים היו זמינים במלאי לא אומר בהכרח שהמחשב יורכב מייד! אבל כך קרה !! העבודה מקצועית, קפדנית לאורך הרכישה וגם אחרייה וזה המבחן האמיתי.

אם רק היה להם מבחר גדול יותר ......ומעט באנרים ...... שיעול*רמז*שיעול.

פורסם

לא שאני מזלזל או משהו חס וחלילה, נשמע דווקא שירות נחמד אבל זה כולה עכבר קטן.

בדרך כלל גם חנויות מחשבים מחזיקים מלא עכברים אצלהם בחנות וזה דבר שאפשר למצוא בכל מקום, דברים כבדים ומסורבלים או חלקי חומרה שהם ביצור ויבוא קטן - לרוב החנות צריכה להזמין מחנות אחרת שמיבאת את אותו החלק והם צריכים גם שיהיה להם אותו וגם שישאר להם במלאי במקרה שמישהו יזמין מהם.

פורסם

על שירות ושאר ירקות

תודעת שירות הינה דבר שמונחל על ידי הנהלת העסק לכל הבאים במגע עם הלקוח.

החל מהשליח, המשך באנשי המעבדה, אנשי המכירות, וכלה בנציג שירות הלקוחות.

שירות מהיר ואמין מביא לקוחות, את זה יודע כל בעל עסק.

מנגד שירות טוב עולה גם כסף.

כנ"ל גם מלאי זמין

ופועל יוצא, אספקה מהירה.

כשעסק לא מרוויח הוא מקצץ "בתוספות ובהטבות" (שירות, אחריות, זמינות)

וכבר אמרו חז"ל שאין מתנות חינם, ומה שזול יוצא בסופו של דבר יקר.

והבחירה בידיכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים