עבור לתוכן

שאלה לגבי מעבדי AMD בתושבת 939.

Featured Replies

פורסם

שלומות, אני הייתי מעוניין לדעת האם AMD מתכוונים בזמן הקרוב להוציא מעבדים לשוק עם תושבת 939 ועם L2 של 1MB CAHCE ? שלא יהייו במחירים אסטרונומיים כי כרגע 3500 בתושבת 939 עולה במחיר של מחשב חדש !

ומה בנוגע לשורת הפקודות SSE3 (אמרתי את זה נכון ? ) מה מקבץ פקודות המעבד הנ"ל משפר במעבד והאם הדבר הולך לצאת בקרוב והוא אכן ישפיע רבות או ישנה דבר מה בביצועיי המעבד בצורה קריטית ?

בנוסף אשמח לדעת מתי יצאו לוחות חדשים שיתמכו בצורה טובה ב 939 עם NFORCE 4 ולא במחירים שלא נראו....

אשמח אם תוכלו לספק לי תשובות לגבי השאלות ההלו, אני יעריך זאת מאוד.

תודה מראש :hi:

פורסם

1. המחיר של המעבד הוא פחות מ-2300, ואף אחד לא רוצה לקנות מחשב שלם ב-2300 שח ;)

2. לגבי הזיכרון מטמון אין מידע שמדבר על זה, נחכה ונראה אבל ההפשעה היא נורא קטנה בין 512 ל1 מגה.

3. כשה 754 "יכחדו" יצאו מלא לוחות חדשים לסוקט 939 בעיקר שיגיעו ה939 הזולים (3000, 3200, 3400). כרגע הלוח המשתלם ביותר לסוקט 939 זה הMSI NEO2 PLATINUM מחירו עומד על כ-930 שח, רמת הפיצ'רים שלו מכובדת והוא מבוסס על NFORCE 3 250.

4. שבקרוב מאוד יגיע סוקט 939 ו NFORE4 חודש-חודש וחצי כנראה הם יהיו פה. אחרי שהם יגיעו אפשר לצפות שהמחירים יתאזנו כחודש אחרי השקתם. מחיר הNFORCE 4 יהיה סביר בהחלט השינוי העיקרי בו זה התמיכה ל pci-e, כמו כן תמיכה ב serial ATA (סאטה), כרטיס קול 7.1 עם איכות סאונד משובחת וכמובן דיול צ'אנל. יש שמועות המדברות על DDR2 אך אני לא מאמין שזה יקרה.

פורסם
  • מחבר

האם באמת כרטיס קול שיקנה הצ'יפסט יכול להוות תחליף משובח לכ.קול כזה או אחר בשוק ?

כגון ה - AUDIGY 2 ZS ? וכו ?

בנוסף מה יהיה ההבדל המשמעותי ביותר בין הסוקט 939 ל 745 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים