עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך לקנייה (משומש)

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

לפני כמה דקות נכנסתי למדור "trade zone" כדי לחפש כרטיס מסך אבל אנשים שם לא כותבים איפה הם נמצאים.. :-\

אני מחפש כרטיס שהיה דומה בביצועים ל- G force 2 64MB או מעט יותר מתקדם

וגם שמי שמעוניין למכור הוא מאזור באר שבע..

תודה

פורסם

קודם כל הת'ראד הזה מקומו לא פה אלא בפורום תצוגה וגרפיקה....

ותלך על GFORCE 5200FX יעלה לך בזול....300 שקל לכל היותר או אם לא אז GFORCE 4 TI יעלה לך 150 שקל....

הכרטיס מסך שנקבת בשמו לא שווה היום יותר מ10 שקל..ולא הייתי משקיע בשבילו זמן.

פורסם
  • מחבר

תודה לך,

חשבתי לשים את זה בפורום אחר אבל זה נראה לי יותר off topic :)

פורסם

אין בעד מה אנחנו כאן בשביל לעזור.

פורסם

לפני הכל, אני מבקש סליחה מהמנהלים אם אני מפר אחד מהחוקים - אבל הבנאדם כבר פרסם את הת'ראד, אז מותר לענות לו, לא?

אם אתה רוצה, אני אמכור לך את הASUS GFFX5200 שלי עם יציאת DVI ב350 שקל

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21316

אם תסתכל למטה, שלי מתחיל להמכר רק מ527 שקל (שלי זה הTD/) ואני מוכר לך ב350..

החלטה שלך. אני בכל מקרה אצטרך להשיג עוד כסף בשביל כרטיס חדש, אבל אם כבר יש לי קונה..

פורסם

לפני הכל, אני מבקש סליחה מהמנהלים אם אני מפר אחד מהחוקים - אבל הבנאדם כבר פרסם את הת'ראד, אז מותר לענות לו, לא?

אם אתה רוצה, אני אמכור לך את הASUS GFFX5200 שלי עם יציאת DVI ב350 שקל

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21316

אם תסתכל למטה, שלי מתחיל להמכר רק מ527 שקל (שלי זה הTD/) ואני מוכר לך ב350..

החלטה שלך. אני בכל מקרה אצטרך להשיג עוד כסף בשביל כרטיס חדש, אבל אם כבר יש לי קונה..

זה משנה לך יציאת DVI רק אם יש לך מסך LCD ואני לא חושב שיש לו לכן הוא יוכל להסתפק בפשוט.

פורסם

היי, אמרתי מראש שלא ממש אכפת לי.. אני עובר כל שבועיים בערך בב"ש, והמחשב הזה אמור להשאר אצלי עוד חודשיים ואז הוא עובר לאח שלי אז לא ממש אכפת לי איזה כרטיס יהיה פה... רק רציתי שעד אז יהיה לי כרטיס "בסדר" 9600 פרו או משו. אם הוא רוצה- מעולה אם הוא לא רוצה - אז גם סבבה

ואגב אני חיברתי שני CRT עם הDviToVga. עבד אחלה (ואני מביא לו את כל הבאנדל עם זה)

פורסם

קרא את חוקי הפורום, במיוחד את סעיף 5:

5. קנייה ומכירה: אסור לפרסם הודעות קנייה ומכירה על גבי הפורומים. למטרה זו, הוקמה מערכת ה-TradeZone באתר.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים